Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diğeriyle telefonla bile konuşturmuyorsun ama senin çocuğunu almaya kapıya geliyor. 😂😂😂

Halbuki adam evliyken adamla dertleşen de sensin.

Tabi telefonla yaptıklarını o yapar diye delleniyorsun.
kisi kendinden bilir işi işte. kapidan vere ala vere ala ne yasadilarsa aynisi basina gelir diye korkuyor
yok beee olayin burcla hic alakasi yok. zamaninda ailesi "babasi degil mi birak cocugunu ona biraz da onun karisi olacak bilmemkim baksin, görsün yeni evlilik nasil oluyor. beter olsunlar" modunda oldugu icin yine kisi kendinden bilir işi hesabi karsi tarafin çocuğu babasina verme sebebinin ona inat oldugunu, onun yuvasini bozmak icin olduğunu düşünüyor işte.
bunu analiz edebilecek düşünme kabiliyetinden yoksun oldugu icin de burc murc salliyor biseyler

Kudurdunuz de mi onunla evlenince? Kıskançlıktan catladınız.
Geri dönüşünü ise zafer olarak gördünüz.
Sizin cocugunuz çocuk da öteki patlıcan tursusu mu?
Çok vebal alıyorsunuz.
Bunun ceremesini cekecek kişi kocanız.çocuklar değil.
Siz de evli ve çocuklu oldugunu biliyırdunuz.bal gibi de dizinizi kırıp kabul edeceksiniz.
Konulmuşmuşmuşlar da
Dertlesmişmişmişler de.
Senden yüz bulmasa bosanmazdı.
Sen birsey etmedin kesin ama melül melül bakmaktan da vaz geçmedin.
Adamın yuvasını sen yıkmışsın.
Şimdi de cocugundan ayırıyorsun.
Adamla evli iken görüşmüş. Valla eski karısı bile olsa, sosyal hayata göre de kanuna göre de o zamanlarda bayağı metres imiş 🙈

Hanımlar konu çok hızlı ilerlediğinden arada derede kötü üslup varsa lütfen konu sahibi hak ediyor deyip pas geçmeyin çünkü ne olursa olsun kural kuraldır üslupsuz yazılması yasak, gözünüze çarpan mesajlar olursa rica ediyorum şikayet et’e basın.

Adam eski eşinin evinde olabilir, 3-4 yaşındaki çocuğun düzeni olur, akşam aklıma esti alıp çıkarayım yapamazsınız ki🤷‍♀️

@Oydar olmayacak şey değil, eşim tarafından birisi deyip geçeyim de kızları üyeyse rencide olmasınlar, o birisi bir erkek, adam zamparanın tekiymiş kırdığı fındıklar buradan köye yol olur da hepsini anlatmayayım, eşiyle boşanıyorlar sonra adam başka bir kadınla beraber oluyor ama hemen evlenmiyorlar galiba orayı net bilmiyorum, o kadından bir çocuğu oluyor, eski karısından da 2 çocuğu varmış o sıralarda, neyse diğer hatunla bir nedenle araları açılınca eski eşine gidiyor dertleşirken bir çocukları oluyor ama diğer kadın da bir dertleşme esnasında yine hamile kalıyor, eski eş bu sefer adamı affetmiyor, adam diğer kadına geri dönüyor, adam bir eski eş bir yeni eş dertleşip durmuş, ben tanıdığımda ilk eşten 3, 2. eşten 2 çocuk vardı.
Her dertleşme de bir çocuk patlatmışlar.

gitti gitti konu sahibi kalpten gitti :KK70:
Ama olabileceklerden bahsediyorum, çevremde boşanmış çocuklu aileler var bir sürü, çocuğu küçük olup da çocuk baba diye ağladığı için eski eşin evine giden erkekler vardı, 8-9 yaşındaki çocuğa boşanmayı anlatırsınız aklı kalbi kabul etmese de boşanmanın ne demek olduğunu anlar ama 3-4 yaşındaki çocuğa anlatamazsınız.
Dizini çarpsa baba diye ağlıyorlar, baba soruyorlar, ki çocuk bir kere konu sahibiyle bir araya gelmiş onda da anne diye ağlamış, yanında hangi ebeveyni yoksa onu arıyor özlüyor istiyor.

Yeniden evlenirken kocanın başka biriyle evlendiğini onunla sevişip çocuk yaptığını biliyordun ya. Siz boşandiginizda ne kadar sizin çocugunuzun babasiysa diğer çocuğunda hala babası. Elbet gelir gider sizde kalır kardeşi. Çocuk olmasaydı onların daha once evli olduklarını hatta seviştiklerini unutucakmiydin. Böyle bir durumu kaldiramiyorsan evlenmeseydin. Küçücük çocuğun günahı yok

Son düzenleme:
Onun evine gelen kendi çocuğu idi, kendi çocuğunu da dışlamasın bi zahmet. Çok saçma bir örnek göstermiş, sizin durumunuzla alakası yok, siz başkasının çocuğunu istemiyorsunuz ki en doğal hakkınızdır, eşinizin ben dışladım mı dediği çocuk, kendi çocuğu. Ha siz başka bir adamdan çocuk sahibi olsaydınız ve onun üzerinden konuşsaydı bir derece haklı olabilirdi. Erkekler haklı çıkmak için mantıksız ve saçma sapan konuşurlar 😤😤
Kadin dışlamamış çocuğu. Onu demek istiyor bence. Haklida. Çocuk gidip gelmiş babası o kadınla evleiyken, kadında güzelce ilgilenmiş. Şuan konu sahibinin böyle davranması çok yanlış.

Her dertleşme de bir çocuk patlatmışlar.
Mahkemede şahitlik kısmı en ilginç yanı. O kadın hakkında ne diyecekti acaba mahkemede?🙈Çocuğumu dövdü mü diyecekti ? Görüştürmedi mi diyecekti? Anne baba kardeş akraba şahitliği duydum da, eski eş şahitliği hiç duymamıştım 🤣

Kadınlarda böyle dertli mızmız adamları seviyor ama galiba öf asla katlanamicam erkek tipi
Aynen, adamı düğün vesilesiyle tanıdığımda 20 yaşımdaydım, yaşımın toyluğuyla bile ilk eşini de 2. eşini de anlayamamıştım, adam sağlam pabuç değildi, ki şunu da not düşeyim hadi diyelim ki ilk eşi çalışmıyordu, hani çalışan çalışmayan kadın muhabbeti dönüyor ya KK’de sık sık, ona ithafen diyelim :)) ev kadınıydı nafaka az geliyordu vs sebeplerle yeniden görüştü farz edelim, 2. eşi yanlış hatırlamıyorsam sağlık sektöründeydi hemşireydi diye kalmış aklımda, kadın eğitimli kültürlü çalışan bir kadınmış, ben onu hiç görmedim ama güzel de bir kadınmış öyle duymuştum, niye evlenilir ki bu adamlarla?

Hadi 1 kere evlenme gafletinde bulundun sonra boşandın, 2. kereden Allah korusun deyip kaçmak varken tekrar evlenmek😵‍💫

Sonra bu adamlar kendilerini nimetten sayıyor Bibi, bu bahsettiğim adam tam öyle bir tipti, bütün kadınlar bana hasta, paylaşılamayan erkek modundaydı.

Ayrıca konu sahibinin eşi için söylüyorum, hayatta en haz etmediğim erkek tiplerinden birisi de eski karısını yenisine dertleşme adı altında şikayet edenlerdir, cidden çok rahatsız edici buluyorum bu adamları.

Aldatan adamlarda böyle yapıyor ya, karısını sevgilisine anlatıyor, yok birlikte olmuyoruz, yok çocuk için beraberiz, yok bakımsız yok şöyle yok böyle.

Ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama üye olmamıştım içimi dökmem lazım içim içimi yiyor. Bana yardım edin. Lütfen sadece evliler yorum yapabilir mi?
Eşimle evlendikten sonra gerek ailesi gerek kendi anlaşmazlığımız yüzünden 7 yıl önce boşandık o zaman çocuğum küçüktü eşim başka bir kadınla evlendi o kadından da çocuk yaptı. Eşim hafta sonları çocuğumuzu alıyordu kabullenmiştim ama hala seviyordum çocuğum 3 4 yaşlarındaydı babada da kalmaya başladı ben işe başlamıştım. Kadına ne kadar güvenmesem de eşim iyi baba gerçekten her şeyiyle ilgilenirdi maddi manevi esirgemedi hiç benim ailemde ver çocuğu görsünler deyip duruyordu ama ben evladımdan ayrılmadım hiçbir zaman bir gün eşim boşanacağını söyledi beni aradı dertleştik konuştuk kadınla mutsuz olduğunu bizim boşandıktan sonra boşluğa düşüp onunla tanıştığını kadının ona rol yaptığını söyledi. Saklayacak değilim eşimi çok severek evlenmiştim ben ve hala seviyordum o da diğer kadınla evlendiğine pişman olduğunu söyledi hızlı anlatıyorum boşandılar sonra biz yakınlaşmaya başladık yine çocuk üzerinden ama eşimin başka kadından çocuğu var ben kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 5 ay önce yeniden evlendik biz düzenimizi bozmamıştık eşim evden gitmişti biz aynı yaşıyorduk geri geldi bu süreçte diğer çocuğunu az gördü ama dün akşam geldi bana ben diğer çocuğumla da vakit geçirmek istiyorum ara sıra gelip kalsın kardeşler kaynaşsın dedi zaten beynimden vuruldum ben o çocuğu görmek istemiyorum evime gelmesini istemiyorum çocuğa nefretim yok yanlış anlamayın o da bir sabi ama çocuğun annesini atlatamadım ben daha hep aklıma geliyor nasıl engellerim eşim çocuklarla dışarda görüşsün iki haftada bir ayda bir kabul ettim dünden beri ruh gibiyim hiç iyi değilim en son tartıştık eşimle her şeyi mahvettin dedi bana
bacım cocugu oldugunu bile bile evlenmişsin napacak ömrü boyunca görmeyecek mi ya da dışardan mı izleyecek ? yani kabul edeceksin o cocugu kusura bakma

Aynen, adamı düğün vesilesiyle tanıdığımda 20 yaşımdaydım, yaşımın toyluğuyla bile ilk eşini de 2. eşini de anlayamamıştım, adam sağlam pabuç değildi, ki şunu da not düşeyim hadi diyelim ki ilk eşi çalışmıyordu, hani çalışan çalışmayan kadın muhabbeti dönüyor ya KK’de sık sık, ona ithafen diyelim :)) ev kadınıydı nafaka az geliyordu vs sebeplerle yeniden görüştü farz edelim, 2. eşi yanlış hatırlamıyorsam sağlık sektöründeydi hemşireydi diye kalmış aklımda, kadın eğitimli kültürlü çalışan bir kadınmış, ben onu hiç görmedim ama güzel de bir kadınmış öyle duymuştum, niye evlenilir ki bu adamlarla?

Hadi 1 kere evlenme gafletinde bulundun sonra boşandın, 2. kereden Allah korusun deyip kaçmak varken tekrar evlenmek😵‍💫

Sonra bu adamlar kendilerini nimetten sayıyor Bibi, bu bahsettiğim adam tam öyle bir tipti, bütün kadınlar bana hasta, paylaşılamayan erkek modundaydı.

Ayrıca konu sahibinin eşi için söylüyorum, hayatta en haz etmediğim erkek tiplerinden birisi de eski karısını yenisine dertleşme adı altında şikayet edenlerdir, cidden çok rahatsız edici buluyorum bu adamları.

Aldatan adamlarda böyle yapıyor ya, karısını sevgilisine anlatıyor, yok birlikte olmuyoruz, yok çocuk için beraberiz, yok bakımsız yok şöyle yok böyle.
Haklısınız yorumlarınız için teşekkür ederim ama gerçekten eşim o kadın hakkında kötü konuşmuyor mutsuz olduğundan bahsetti o konuşmamızda da anlaşamadıklarını vs söyledi rahatsız olduğu konuları anlattı asla kişiliğine vs bisey söylemedi bana da ettirmez o konuda net

Siz bir de çocuk mu büyütüyorsunuz? Aklınız pırıl pırıl maşallah. Kocanız olacak adam diğer kadınla iletişim kurmak zorunda, komşuyu aracı tutmak ne demek? Okulu, alışverişi, doktoru vs. her şeyiyle ortak ilgilenmesi, gerektiğinde o kadınla birlikte yapması gerekir. Yarın bu çocuk büyüyecek sözü, nikahı olacak. Bi araya gelinmeyecek mi? Bi sakinleşip oturun, aklı selim kimse ile konuşun ve kabullenin bu durumu.

Haklısınız yorumlarınız için teşekkür ederim ama gerçekten eşim o kadın hakkında kötü konuşmuyor mutsuz olduğundan bahsetti o konuşmamızda da anlaşamadıklarını vs söyledi rahatsız olduğu konuları anlattı asla kişiliğine vs bisey söylemedi bana da ettirmez o konuda net
Şimdi de eski eşine sizinle anlaşamadığını söyleyip rahatsız olduğu konuları anlatıyordur. Ama içiniz rahat olsun, kişiliğinize bir şey söylemez.

Şahit yapmak istemiş ya sizi mahkemede. Ne anlatacaktınız? Ciddi soruyorum. Çok merak ettim.

Şu an eşim dediğiniz kişi sizinle alakalı şikayetlerini o kadına anlatıyor olsa ne yapardınız?

Aynen, kadın kadına eşten şikayetlenmeler oluyor, ki onda bile kendi adıma konuşmam gerekirse enine boyuna her şeyi anlatmam, mahremimi hiç anlatmam zaten ama eşim biriyle olsa ve beni şikayet etse ağzının ortasına yapıştırırım bir tane, diğerinden bana dönmeye kalksa kabul etmem zira ona ağzı gevşek olanın bana da ağzı gevşek olur, erkek dediğinin bir ağırlığı olacak oturaklı karakterli olacak.

Konu sahibi istediği kadar yasak koysun, adam bu tarafta biraz sıkıya gelse diğer eşe gidecek dert yanacak, bu tavırla gittiği sürece mümkün değil engelleyemez, ki zaten eski eşle adamın oğulları için bir araya gelmesi gereken durumlar da olacak, baştan aklıselim davranılmayınca sonuçları da bu oluyor.

Aynen, kadın kadına eşten şikayetlenmeler oluyor, ki onda bile kendi adıma konuşmam gerekirse enine boyuna her şeyi anlatmam, mahremimi hiç anlatmam zaten ama eşim biriyle olsa ve beni şikayet etse ağzının ortasına yapıştırırım bir tane, diğerinden bana dönmeye kalksa kabul etmem zira ona ağzı gevşek olanın bana da ağzı gevşek olur, erkek dediğinin bir ağırlığı olacak oturaklı karakterli olacak.

Konu sahibi istediği kadar yasak koysun, adam bu tarafta biraz sıkıya gelse diğer eşe gidecek dert yanacak, bu tavırla gittiği sürece mümkün değil engelleyemez, ki zaten eski eşle adamın oğulları için bir araya gelmesi gereken durumlar da olacak, baştan aklıselim davranılmayınca sonuçları da bu oluyor.
Bazen arkadaşlarla konuşuyoruz eşimin aldatmasındansa başka bir kadınla dertleşmesi veya şöyle söylim bana anlatamadığı şeyleri başka bir kadına anlatması beni daha çok üzerdi

Barışmamdaki en büyük sebep beni aldatmadı o zaman asla kabul edemezdim biz boşandıktan sonra girdiği işte tanıştı o kadınla yoksa silerdim çok yalnız kaldı evi düzeni bize bıraktı gitti psikolojisi bozuldu o kadında biraz ağzı laf yapan biri diye düşünüyorum etkiledi
Yani özür dilerim ama şaka mısınız? Ne güzel kandırmış sizi. Çocuğu da çok sarhoşken yapmıştır kesin :)
Sizin çocuğunuz çocukta o diğer çocuğa yazık değil mi?
Aynı durumda siz de olabilirdiniz. Empati yapın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X