Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kim o bir kişi? Çıkarsın göstersin 😂
1751917244533.webp

Yav zaten bu evde böyle eli koynunda beklemese adam buna dönermiydi hiç sanmıyorum
Dönmezdi.
Kocası evden gitmiş diğer kadının evine yerleşmiş muhtemelen.
Orada dikiş tutmayınca ortada kalmamak için kendisine geri dönmüş, yine kurulu düzene.
Yeniden ev bark kurmayla uğramamış, biliyor eski karım beni bekliyor her türlü.

Ohhh pek güzel yapmış. Ağzına sağlık.
Az yapmadı o komşu da oğlun seni özledi oğlun ağlıyor gel diye az yazmadı biraz da o da kıskırttı benimle evlendiği için de kötü konuştu bu mu ağzına sağlık aile meselesine karışıyor tamam aracı oluyor mecbur diye de susuyorum kadının ailesi de burada değil farklı ülkelerdeler ananeden alıp verse bisey demem

Ulan aklıma ne geldi. Diğer kadın adamı def etti. Ama adam hala onu istiyor. Baktı burada kucak açan var. Adam geri döndü. Şimdi çocukları kaynaştıracak o arada da oğlanın anasıyla arayı düzeltecek iki çocuğu alıp eski karısına vınn. Plana bak vay çakal

Bu arada size bilmediğiniz bir şey daha söyleyeyim. O eve almadığınız çocuk, kızınızın kardeşi. Kızınızın maddi manevi ne kadar hakkı varsa, o çocuğun da var aynı şekilde.
Ay miras meselesini açmasaydınız keşke. 3 yaşında çocuğa iyice kurulacak şimdi.

Az yapmadı o komşu da oğlun seni özledi oğlun ağlıyor gel diye az yazmadı biraz da o da kıskırttı benimle evlendiği için de kötü konuştu bu mu ağzına sağlık aile meselesine karışıyor tamam aracı oluyor mecbur diye de susuyorum kadının ailesi de burada değil farklı ülkelerdeler ananeden alıp verse bisey demem
Hmm demek babasına oğlun seni özledi yazdı öyle mi. Bu ne fena insanlar gerçekten nasıl yazmış vicdansız kadın.

Zaten ne olursa olsun önemli hayat memat durumu olsa kadın ille birinden kendi arar onu da engelleyemeyiz
Yani bu komşu kadın 7/24 telefonun başında durmak zorunda. Şarjı bitemez, veya telefonu sessize alamaz, duada mevlütte vs kapatamaz. İnsan 7 kat elin çocuğuna bu kadar hoyrat bu kadar acımasız düşünmez, siz ne kadar kötü kalpli birisiniz pes artık yuhh. Sizin kız hastalanınca siz komşu kadınları mı aradınız? Çocuğun döktüğü dökeceği gözyaşının bin katını siz dökün. O çocuğun başına fenalık gelse kurtulamasa zil takıp oynayacaksınız. Kardeş çok havalanmışsınız ama o adam sizi yine bırakacak. Evladım yokken boğazımdan geçmiyor diyen adam sizin gibi birinin kahrını çekmez, çekmesin de. İki ayrı nafaka ödememek için kapınızı çalmış zaten. Sizi sevdiği falan yok, o kapının hep açık olduğunu bildiği için açmış girmiş.

Evli erkekle sohbet muhabbet ederken, çocuk harici konuşurken, kadının dedikodusunu yaparken gram utanmadınız mı? Rahatın genişin önde gidenisiniz üstüne çocuklar için tehlikeli bir tipsiniz.

Ay miras meselesini açmasaydınız keşke. 3 yaşında çocuğa iyice kurulacak şimdi.
Eşimin verebileceği bir şeyi yok bir evimiz vardı onu da benim üstüme yaptı boşanırken benim altınlarımla ve üstüne krediyle almıştık arabayı da ikiye bölüp verdiler hakkını vermiş oldu

Bu adam sonradan değişmedi bilerek evlendiniz. Benzer bir ailenin çocuğu olarak söylüyorum dua edin eşiniz sizi boşamasın. Korkunç.

Küçücük çocuk babasını, özler, arar tabi ne var bunda?
Sen o yaşlarda kızını kadının evine gönderirken iyiydi ama değil mi?
Safi kötüsün ya.

Eşimin verebileceği bir şeyi yok bir evimiz vardı onu da benim üstüme yaptı boşanırken benim altınlarımla ve üstüne krediyle almıştık arabayı da ikiye bölüp verdiler hakkını vermiş oldu
Yoo araba kadının hakkı.

Miras çocuğun. Eşinizin ileride alabileceği her türlü ev, araba, arsa, bankadaki bütün parası ayrıca Allah gecinden versin eşiniz oğlan çalışmaya başlamadan vefat ederse ölüm aylığı sizin kızınızla eşinizin oğlu arasında pay edilecek. Buna da ÇOK ŞÜKÜR yapabileceğiniz hiçbir şey yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X