Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Az yapmadı o komşu da oğlun seni özledi oğlun ağlıyor gel diye az yazmadı biraz da o da kıskırttı benimle evlendiği için de kötü konuştu bu mu ağzına sağlık aile meselesine karışıyor tamam aracı oluyor mecbur diye de susuyorum kadının ailesi de burada değil farklı ülkelerdeler ananeden alıp verse bisey demem
Evet
Kadın öğrendi demek ki diğer kadıncağız evliyken sizin dertleşme adı altında araya girip durduğunuzu, yalnız kalmasınlar diye çocuk gönderdiğinizi filan o da bizim gibi sinire kesti.
Aile meselesine karışmıyor alooooo. Siz iletişim kanallarını kapatırsanız olacağı bu.
Söylenen her şeyi sonuna kadar hakkediyorsunuz.

Hakkını yemem kimsenin paragöz hiç olmadım eşimin ailesinden kalacaklar var elbet o evladının da hakkı
Yok canım yer misin hiç. Kendi kızını gönderip dururken babasının koynunda uyuturken sıkıntı yok. El kadar sabi babasını özleyip ağlıyor çocuğu istemiyorsun. MaşAllah ne büyük Allah korkusu.

Yok ya, yapabileceği bir şey olmadığı için bu kadar yüce gönüllü davranıyor.
Elinde olsa o kadının oğlu diye beş kuruş koklatmaz. Anlamadık sanki zihniyetini.
Aklıma ne geldi.
Şimdi bu herif döndü ya evi de 1.ye vermiş. İster misin "hayatım ev yenileyelim" deyip ev satıp alsın. Ev mecburen ikiye bölünecek 🤣

Yok canım yer misin hiç. Kendi kızını gönderip dururken babasının koynunda uyuturken sıkıntı yok. El kadar sabi babasını özleyip ağlıyor çocuğu istemiyorsun. MaşAllah ne büyük Allah korkusu.
Komşu da çocuk seni özlüyor deyince kötü kadın oluyor.
Böyle bir vicdan yani.

Böyle bir vicdan yani.
Çocuk elbet özler babası da tabi ki görebilir ama komşuya ne ki bizim huzurumuzu kaçırtmak için böyle bahaneler yapıyor kendince eşime cepheli gibi geliyor bana

Böyle bir vicdan yani.
Çocuk biraz büyüyünce babasıyla telefonda konuşmak isteyecek. E 6-7 yaşında çocuğa telefon alınmayacağı için komşunun evi bir de ankesörlü telefon kulübesi gibi olacak :D
Malum, annesinin telefonundan babasını arayamıyor. Yassah.

Komşu kadın da laf söylemekte haklı. Böyle ortalığa saçılırsanız herkes de laf söyler. Komşu kadına mı kaldı çocuğu alıp vermek? Ne saçma şey ya, ne münasebet?
Aile işlerinize o kadını dahil ederseniz o da laf söyler böyle. Yarın bir gün bunalıp ne haliniz varsa görün der elbet. Bakalım o zaman ne olacak?
Şurada hangimiz boşanmış bir çiftin aracılığını yapmak isteriz? Yakın arkadaşım olsa yine yapmam ben. Siz yapar mısınız kızlar?
Herkesin stresi sorunu kendine yetiyor artık, bir de sizle mi uğraşacak millet?

Çocuk elbet özler babası da tabi ki görebilir ama komşuya ne ki bizim huzurumuzu kaçırtmak için böyle bahaneler yapıyor kendince eşime cepheli gibi geliyor bana
Komşuya mı ne?
Kadını aracı kılan sizsiniz yahu ne yapsın?
Kocanız insan gibi eski eşle iletişimde kalsa annesi yazardı, komsu da işin içinde olmazdı.
Nasıl bir kafa yapınız var sizin? Kafanızın içinde ne taşıyorsunuz acaba?

Yine gerçekten bana da geliyolar. Yahu kadını her yerden engellemiş ya kocan nerden yazacak tabi ki komşu yazacak kim yazacak. Algılar kapalı mı biraz.

Bir kez flört edeyim dedim yapamadım eşimi gerçekten seviyordum
Valla esin bu kadinla doggy style bile yapti.
Catir catir sevisti dogurttu
Kulagina neler fisildadi kim bilir.
Yani seviyorum dedigin adam baska kadinin koynunda neler yapti neler hshs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X