- 30 Aralık 2009
- 23.688
- 94.493
- 1.123
- Konu Sahibi mahinursem
- #1.001
Salyalari karistiysa tukuruk kardesi bile olurlar ama kuma oldular ki hshsKocası eski eşi öptüyse, sonra konu sahibini öptüyse, konu sahibi de eski eşle öpüşmüş sayılır mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salyalari karistiysa tukuruk kardesi bile olurlar ama kuma oldular ki hshsKocası eski eşi öptüyse, sonra konu sahibini öptüyse, konu sahibi de eski eşle öpüşmüş sayılır mı?
Yanlışınız var. Çatır çutur manipüle etti ve edildiler. Düzeltmenizi rica ederim.Hayır çatır çutur seviştiler.
Kocası eski eşi öptüyse, sonra konu sahibini öptüyse, konu sahibi de eski eşle öpüşmüş sayılır mı?
Manipüle etmişAma nasıl yaptılar belki kaba koydu kadın içine döktü. Emin miyiz yakınlaşmadan. Emin olma derim. Bi adamın spermlerini çalmışlar haberin yok. Uyurken kilit taksın adamlar nolur nolmaz.Hem kadının ağzı da iyi laf yapıyormuş kandırmış adamı.
Acaba benden daha mi seksiydi diye dusunuyor musunben de eskiden büyük konuşurdum böyle Allah başıma verdi hicbiriniz yaşamayın bunu çok zor
O da bir seçenek tabi.Huniyle yapmışlardır belki. Çocuk yaptılar diye yakınlaşmak zorundalar mı?
Ciddi misin aşkım, ne derdin mesela?ben de eskiden büyük konuşurdum böyle Allah başıma verdi hicbiriniz yaşamayın bunu çok zor
Yuttuysa?O da bir seçenek tabi.![]()
Yuttuysa?O da bir seçenek tabi.![]()
Baskasini inim inim inleten beni inletmesin insalllaaaakkkk amin.Ciddi misin aşkım, ne derdin mesela?
Ya tabi sokakta kalmışsınız, çok mecbursunuz bu evliliğe değil mi? Ne büyük dert evlenip başkasından çocuk yapan eski eşle seviyorum diye yeniden evlenmek.ben de eskiden büyük konuşurdum böyle Allah başıma verdi hicbiriniz yaşamayın bunu çok zor
Sence sadece yakınlaşmışlar mıdır?Siz biraz kötü konuşuyorsunuz elbet yakınlaşmışlardır rahat ettiniz mi
Ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama üye olmamıştım içimi dökmem lazım içim içimi yiyor. Bana yardım edin. Lütfen sadece evliler yorum yapabilir mi?
Eşimle evlendikten sonra gerek ailesi gerek kendi anlaşmazlığımız yüzünden 7 yıl önce boşandık o zaman çocuğum küçüktü eşim başka bir kadınla evlendi o kadından da çocuk yaptı. Eşim hafta sonları çocuğumuzu alıyordu kabullenmiştim ama hala seviyordum çocuğum 3 4 yaşlarındaydı babada da kalmaya başladı ben işe başlamıştım. Kadına ne kadar güvenmesem de eşim iyi baba gerçekten her şeyiyle ilgilenirdi maddi manevi esirgemedi hiç benim ailemde ver çocuğu görsünler deyip duruyordu ama ben evladımdan ayrılmadım hiçbir zaman bir gün eşim boşanacağını söyledi beni aradı dertleştik konuştuk kadınla mutsuz olduğunu bizim boşandıktan sonra boşluğa düşüp onunla tanıştığını kadının ona rol yaptığını söyledi. Saklayacak değilim eşimi çok severek evlenmiştim ben ve hala seviyordum o da diğer kadınla evlendiğine pişman olduğunu söyledi hızlı anlatıyorum boşandılar sonra biz yakınlaşmaya başladık yine çocuk üzerinden ama eşimin başka kadından çocuğu var ben kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 5 ay önce yeniden evlendik biz düzenimizi bozmamıştık eşim evden gitmişti biz aynı yaşıyorduk geri geldi bu süreçte diğer çocuğunu az gördü ama dün akşam geldi bana ben diğer çocuğumla da vakit geçirmek istiyorum ara sıra gelip kalsın kardeşler kaynaşsın dedi zaten beynimden vuruldum ben o çocuğu görmek istemiyorum evime gelmesini istemiyorum çocuğa nefretim yok yanlış anlamayın o da bir sabi ama çocuğun annesini atlatamadım ben daha hep aklıma geliyor nasıl engellerim eşim çocuklarla dışarda görüşsün iki haftada bir ayda bir kabul ettim dünden beri ruh gibiyim hiç iyi değilim en son tartıştık eşimle her şeyi mahvettin dedi bana
Kalbinin ekmeğini yiyorsun,beter ol.Bu sabahta yine kavga ettik bu hayatta asla vazgeçmeyeceğim tek şey evlatlarım böyle bil düşün öyle konuşalım dedi bana çıktı gitti işe ne yapacağımı bilmiyorum nasıl konuscam bilmiyorum
Ne derdiniz mesela, "büyük konuşuyorum, eski kocam yeni karısından çocuk yapıp sonra boşanıp bana dönerse öbür çocuğu bağrıma basıp velayetini alır nüfusuma geçiririm, yapmayanları Allah kor ateşlerde yaksın" derdiniz de başınıza gelince tam tersi mi oldu?ben de eskiden büyük konuşurdum böyle Allah başıma verdi hicbiriniz yaşamayın bunu çok zor
Ayni aileniz, hatta ablanız sizin çocuğunuzu neden o eve gönder diyordu ozaman? Neden madem başka hayat seçti, içinde sizin olduğunuz hayatı geride bıraksın demedi??? Ailecek okadar kötü kalpli insanlarsınız ki...Benim ailemde o çocuğu kabul etme eşin gördükçe annesini görür diyorlar ailemde beni manipüle ediyor ablam özellikle madem geldi o hayatı geride bıracak diye konuşuyor devamlı
Yakınlaşarak mı oluyordu o ay![]()
Aha da bak buraya yazıyorum, kocam benden sonra biriyle evlenirse benim için biter. Çok sevsem de biter. Çünkü benim onu sevdiğim kadar sevmediğimi gösterir bu.ben de eskiden büyük konuşurdum böyle Allah başıma verdi hicbiriniz yaşamayın bunu çok zor
O öyle olmaz da belki kadın bu mükemmel adamı manpüle etmiştir. Adam yengeç burcu çünkü hıhım evet.Ama nasıl yaptılar belki kaba koydu kadın içine döktü. Emin miyiz yakınlaşmadan. Emin olma derim. Bi adamın spermlerini çalmışlar haberin yok. Uyurken kilit taksın adamlar nolur nolmaz.Hem kadının ağzı da iyi laf yapıyormuş kandırmış adamı.
Küçükken ateşli bi hastalık geçirdiniz mi acaba merak ettimben de eskiden büyük konuşurdum böyle Allah başıma verdi hicbiriniz yaşamayın bunu çok zor