Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Susar mısınız forumdan çıkamıyorum sizin yüzünüzden 😂😂😂
Valla ben sevistiginde yataktan kadini mutlu ederek ayrilma konusunda ikisinin de esit sekilde orgazm olduguna inanmak istiyorum.
Yoksa cok pis hakka girmis olur ahvsvas

Aha da bak buraya yazıyorum, kocam benden sonra biriyle evlenirse benim için biter. Çok sevsem de biter. Çünkü benim onu sevdiğim kadar sevmediğimi gösterir bu.
Beni gerçekten sevse başkasıyla evlenmezdi başkası olmazdı.
Kocanız sizi sevmiyor. Sevseydi başkasıyla ev len mez di!
Sizinle maddiyat için beraber, rahatı için beraber.
İki ayrı çocuğa iki ayrı nafaka vermemek için, kira vermemek için size dönmüş.
Bu mesela benim için onur kırıcı bir şey.
Aşkımdan ölsem benden sonra biriyle sevişen insanla evlenmem.
Bırak sevişmeyi adam evlenme teklif etmiş, balayına gitmiş, korunmadan seks yapıp beraber hamilelik haberi kutlamışlar. Hayaller kurarak bebek beklemişler. Bu kadarını benim midem almaz.
Hülle yapmış olamaz mı jfjf

Hayır bir de “yakınlaştılar” diyor.
Evet konu sahibi o kadınla 7 sene öpüştü koklaştı, oral seks yaptılar, kadının vücudunun her yerini öptü yani 😄 sonra size döndü.
Çok büyük başarı gerçekten
Millet de yazıl başka bulamadı herhalde demiştir arkasından.
Oral mı :27: hani nerde zayıf noktamdan vurmayın rica edicim :27:

Valla ben sevistiginde yataktan kadini mutlu ederek ayrilma konusunda ikisinin de esit sekilde orgazm olduguna inanmak istiyorum.
Orgazm olmadığım ilişkideki adamdan bebe yapmam ✋🏻
Yani bebe varsa orgazm var ama ya manipülasyonsa????

ben de eskiden büyük konuşurdum böyle Allah başıma verdi hicbiriniz yaşamayın bunu çok zor
Sizi tebrik etmek lazım.
Bütün KK üyelerini tek başlıkta toplayıp hepsinin sizden nefret etmesini sağlamak kolay iş değil.
Bizlerden de gidenler oldu. Kimse adam yerine koymayınca tırsak tırsak dönenler oldu. Ne dedik biliyor musunuz? Aha kapı, al bu da sapı. Yallah. Bunca yıl kimlerle sürttüysen onlara git dedik.

Sevişme değil de yakınlaşma diyoruz ona lütfen.
Yakinlasma oranlari umarim aynidir.
Yani benden daha fazla yakinlasip arabada bes evde onbes ilkesiyle digerine daha fazla zevk yasattiysa orada ciddi sikinti vardir hshs

Led ciğim varlığını hissettiriyorsun tatlım 🥰sen gelince bi neşelendi buralar,senden önce dutluktu burası,şimdi millet bahçesine döndü😏😏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X