Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kamu hizmeti yapıyorum.

Konu sahibi, eşiyle, adamın ailesinin çok karışması yüzünden boşanıyor. 1 kızları var.

Adam boşandıktan sonra girdiği işte 2. eşiyle tanışıyor. Evleniyor. 7 sene evli kalıyor. Konu sahibinin kızı adamın (ve 2. eşinin) evine gidiyor, kalıyor. Kadın kıza çok güzel bakıyor, kız da kadını seviyor.

Konu sahibi bu süreçte eski eşiyle iletişimde kalıyor.

Adamın ikinci evliliğinde yaklaşık 5 yıl sonra bir oğlu oluyor.

Çocuk takribi 2,5 yaşındayken adam, konu sahibiyle "dertleşiyor". Evliliğindeki problemleri anlatıyor.

Boşanmaya karar veriyor. Boşanıyor. Hemen 3 ay sonra konu sahibiyle tekrar evleniyor. Eski eşe çocuk için ayda 15 bin tl nafaka veriyor.

Konu sahibi eski eşi engelletiyor. Kadın, çocukla ilgili bile adamla iletişime geçemiyor. Komşusu üzerinden adama haber gönderiyor çocukla ilgili.

Komşu konu sahibi hakkında nedense(!) olumsuz yorumlarda bulunduğu için konu sahibi komşuyu da sevmiyor.

Konu sahibinin annesi ve ablası, konu sahibine adamın ikinci çocuğunu eve almamasını, adamın hayatının o dönemini kapatması gerektiğini tembihliyor.

Konu sahibi, adamın 3 yaşındaki oğlunu eve almıyor. Haftasonu birkaç saat dışarıda hamburgercide, parkta falan görüşmesini istiyor.

Kızı kardeşini görmek istiyor ama konu sahibi kızı kardeşini görmeye göndermiyor. Anca babasıyla beraber birkaç saat görmesine izin veriyor.

Adam oğlunu eve getirmek istiyor, babalık yapacağını, çocuğunu evinde görmedikçe lokmaların boğazından geçmediğini söylüyor. Konu sahibi ise babayla oğulu mümkün olduğunca az görüştürme derdinde, hatta "hiç mi görüştürmemeliyim" diye sordu.

Adam konu sahibine "makineye atacağın 2 tişört bile zor geliyorsa onu da ben yaparım" diyor, ama konu sahibi hala "o kadının" çocuğunu evine almak istemiyor.
Eline sağlık çok güzel özet olmuş. Ama biraz adamı fazla pembe özetlemişsin gibi.
Konuda geçen adam evliliğini eski eşine kötülerken “kadın beni kandırmış, yalan söylemiş” vs diyor. Yani aralarında geçen o yalan mevzusu ne ise adam aslında hala sevmeye devam ediyor, ilk eş aklında yok. Bir şekilde eski karısı araya girip kafa karıştırıyor ama adam da ben zaten onu hiç sevmedim diye yalan söylüyor hemen. Tabi konu sahibi de işine geldiğine inanıyor.

Daha yeni banım kalktı,dur bakalım ne yazsam.Aklima Müge Anlıya katılan bir adam vardı o geldi.Sanırım kadının biri yağmurlu bir günde ,adam arabadan kacamadığı için,adama t*üz etmişti.Karisi da programa katılmıştı,kocasının t*üze uğradığına inanıyor,kocasının hakkını arıyordu.Yorumlari okurken o sahne geldi aklıma.Cocuk konusuna hiç girmiyorum,çünkü tekrar ban yerim.Duygularimi size aktarırken ban yemekten değil,hapse düşerim belki ya da tazminat öderim endişesiyle aktaramiyorum.13 yaşında bir kız annesi ayrıca eşinin eski eşinden olan çocukları için gözyaşı dökebilen bir anne olarak.Hikaye bundan ibaret.

esiniz sanki eski esini eve getirip birlikte oturacaksiniz demis gibi tepki veriyorsunuz ya bahsettiginiz kucuk bir cocuk kendinizce annesine duydugunuz hisleri nasil cocuktan cikarirsiniz (eve almak istememeniz aktif olarak cocuga uyguladiginiz bir sey sonucta)???? esinizin cocugu, sizin cocugunuzun da kardesi yahu!!! gercekten sok icinde okudum kendinizce nasil bunu mantikli ve rasyonel bir tabana oturtmaya calistiginizi. evlenmeseydiniz tekrardan yahu. yuh

Haklı olduğunuz taraflar var ama boşanmış çocuklu erkekle evlenmek onun tercihiydi ben evlendiğimde ikimizin de ilk evliliğiydi eşimle.
Ben evlilikleri bozulsun diye göndermedim kızım gitmek istedi kızımı hiç doldurmadım o istediği için gönderdim şimdi ise tabi ki eşimle barıştım özel alan istemem normal değil mi her hafta sonu diye zorluyor gelişme olmadı pek konuşmaya çalışıyorum konuşmuyor hafta sonu çocuklarımla vakit geçiricem ikisini alıp bir gün tatile gidicem dedi sadece nasıl yani dedim tek gelişme bu bir gece yakın bir yere götürcem dedi başka konuşmadı sabahta çekti gitti işe

esiniz sanki eski esini eve getirip birlikte oturacaksiniz demis gibi tepki veriyorsunuz ya bahsettiginiz kucuk bir cocuk kendinizce annesine duydugunuz hisleri nasil cocuktan cikarirsiniz (eve almak istememeniz aktif olarak cocuga uyguladiginiz bir sey sonucta)???? esinizin cocugu, sizin cocugunuzun da kardesi yahu!!! gercekten sok icinde okudum kendinizce nasil bunu mantikli ve rasyonel bir tabana oturtmaya calistiginizi. evlenmeseydiniz tekrardan yahu. yuh
Bir kez görüştüm anne de anne annem de gelsin annem de yesin diye tutturdu annemi ara dedi eşimde o kadın engelli olduğu için aramadı tabi ama ara diye de tutturuyor çocuğa bisey demiyorum küçük ama böyle hep gelse devamlı annemi ara dese ne olacak? Kolay mı böyle

Bir kez görüştüm anne de anne annem de gelsin annem de yesin diye tutturdu annemi ara dedi eşimde o kadın engelli olduğu için aramadı tabi ama ara diye de tutturuyor çocuğa bisey demiyorum küçük ama böyle hep gelse devamlı annemi ara dese ne olacak? Kolay mı böyle
bir iki sayfa okudum da hanimefendi size pek bir sey anlatilmaz verdiginiz cevaplara bakarak. kolayliklar diliyorum cevrenizdeki herkese

Ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama üye olmamıştım içimi dökmem lazım içim içimi yiyor. Bana yardım edin. Lütfen sadece evliler yorum yapabilir mi?
Eşimle evlendikten sonra gerek ailesi gerek kendi anlaşmazlığımız yüzünden 7 yıl önce boşandık o zaman çocuğum küçüktü eşim başka bir kadınla evlendi o kadından da çocuk yaptı. Eşim hafta sonları çocuğumuzu alıyordu kabullenmiştim ama hala seviyordum çocuğum 3 4 yaşlarındaydı babada da kalmaya başladı ben işe başlamıştım. Kadına ne kadar güvenmesem de eşim iyi baba gerçekten her şeyiyle ilgilenirdi maddi manevi esirgemedi hiç benim ailemde ver çocuğu görsünler deyip duruyordu ama ben evladımdan ayrılmadım hiçbir zaman bir gün eşim boşanacağını söyledi beni aradı dertleştik konuştuk kadınla mutsuz olduğunu bizim boşandıktan sonra boşluğa düşüp onunla tanıştığını kadının ona rol yaptığını söyledi. Saklayacak değilim eşimi çok severek evlenmiştim ben ve hala seviyordum o da diğer kadınla evlendiğine pişman olduğunu söyledi hızlı anlatıyorum boşandılar sonra biz yakınlaşmaya başladık yine çocuk üzerinden ama eşimin başka kadından çocuğu var ben kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 5 ay önce yeniden evlendik biz düzenimizi bozmamıştık eşim evden gitmişti biz aynı yaşıyorduk geri geldi bu süreçte diğer çocuğunu az gördü ama dün akşam geldi bana ben diğer çocuğumla da vakit geçirmek istiyorum ara sıra gelip kalsın kardeşler kaynaşsın dedi zaten beynimden vuruldum ben o çocuğu görmek istemiyorum evime gelmesini istemiyorum çocuğa nefretim yok yanlış anlamayın o da bir sabi ama çocuğun annesini atlatamadım ben daha hep aklıma geliyor nasıl engellerim eşim çocuklarla dışarda görüşsün iki haftada bir ayda bir kabul ettim dünden beri ruh gibiyim hiç iyi değilim en son tartıştık eşimle her şeyi mahvettin dedi bana
Evliyim defalarca aldatıldıö böyle bır sey olmadı yani yorum yapmak çık zor tabiki inan bana sevgi bır sey getırmiyor basa sarmalar diye korkuyorum devletten is geldi isimi bıraktım sıödı onun verecehı ıkı kurusa muhtacım isimize de son verdım ıstıfa ettıö

Ne oldu kız eşinin çocuğunu hâlâ istememeye hamburgercilerde date eylemeye devam mı?
Kadınla görüşmelerini istemiyorum normal değil mi geçmişe sünger çekerek başladık çocuk konusunda haklısınız babasıdır tabi ki hakkıdır. Ama kadını hayatımızda istemiyorum eşim onunla konuşamaz görüşemez bu zamana kadar sustum içime attım yıllarca ama bir arasa etse bu sefer susmam ağzımı açarım o kadına

Her hafta sonu çok fazla ben de kabul edemem. O çocuğu her gördüğüm zaman annesi gelir aklıma. Ben bu konuda sizi anlıyorum.
Sizin mutlu olamadığınız bir özel hayat olamaz ki zaten. Yani siz eşinizle ve çocuğunuzla özel bir anı yaşayamayacak mısınız hiçbir hafta sonu? Hep o çocuk size travmalarınızı hatırlatacak. Ben her hafta sonu komşu çocuğunu bile görmek istemem kaldı ki o çocuk yani. Seni anlamıyor gerçekten. Bu kadar sık senin gözüne sokmamalı kendisi ne sıklıkla görmek istiyorsa görsün.
Adam gerçekten çok yüzsüz ya. Yakında şey diyecek hep birlikte iki anne bir baba beraber yaşayalım ne var bunda 🤣 pkffthkm
Sonunda beni gerçekten anlayan hak veren biri çıktı insan yaşamadan anlamıyor empati yapmıyorlar araya giren kadının çocuğunu kim ister çocuk değil suçlu biliyorum ona kötü sözüm yok o da sabi ama annesini sevmiyorum tahammülüm yok çocukla bir kez görüştük anne anne diye ağladı annemi ara dedi allahtan eşimde engelli de aramadı oyaladı yoksa bu çocuk hep görüştürür konuşturur onları bir de biraz bıcır bıcır bisey anneyle babayı konuşturur yani annemde görsün annemde yesin annem nerde annem gelcek mi diye sorup duruyor normal mi devamlı eşime anne anne anne içim baydı

Sonunda beni gerçekten anlayan hak veren biri çıktı insan yaşamadan anlamıyor empati yapmıyorlar araya giren kadının çocuğunu kim ister çocuk değil suçlu biliyorum ona kötü sözüm yok o da sabi ama annesini sevmiyorum tahammülüm yok çocukla bir kez görüştük anne anne diye ağladı annemi ara dedi allahtan eşimde engelli de aramadı oyaladı yoksa bu çocuk hep görüştürür konuşturur onları bir de biraz bıcır bıcır bisey anneyle babayı konuşturur yani annemde görsün annemde yesin annem nerde annem gelcek mi diye sorup duruyor normal mi devamlı eşime anne anne anne içim baydı
Yok gerçekten sizde vicdan merhamet denen kavramlar DNA'nıza işlenmemiş 3-4 yaşında bir çocuğun annesini özlemesinden daha doğal bir şey yok.

Siz zannediyor musunuz sizin kızınız gittiğinde hiç bahsetmedi sizden. Siz neden sürekli gönderdiniz. Sürekli sizden bahsetsin kafası karışsın diye değil mi? Çünkü Dervişin zikri neyse fikri de o derler ya. Adam o kadar pişman olmuştur ki sizinle evlendiği için önceki karımla iken ne güzel iki çocuğumu da beraber görüyorum diye düşünüyordur.

Şimdide kurtulmaya çalışıyordur mesafe koyarak.

Ben size değil içinde bulunduğunuz duruma hak veriyorum. Siz de az suçlu değilsiniz. Eşinizin evliliği sizin yüzünüzden bitmiş. Sizde az anasının gözü değilsiniz

Daha çoook için bayacak aşkım.
Hatta sevişme ihtimalleri bile çok yüksek :D

Haklı olduğunuz taraflar var ama boşanmış çocuklu erkekle evlenmek onun tercihiydi ben evlendiğimde ikimizin de ilk evliliğiydi eşimle.
Ben evlilikleri bozulsun diye göndermedim kızım gitmek istedi kızımı hiç doldurmadım o istediği için gönderdim şimdi ise tabi ki eşimle barıştım özel alan istemem normal değil mi her hafta sonu diye zorluyor gelişme olmadı pek konuşmaya çalışıyorum konuşmuyor hafta sonu çocuklarımla vakit geçiricem ikisini alıp bir gün tatile gidicem dedi sadece nasıl yani dedim tek gelişme bu bir gece yakın bir yere götürcem dedi başka konuşmadı sabahta çekti gitti işe
Sizde bir akıl tutulması var anlayış kıtlığı da olabilir.
Sanki bunu kendi kendinize yazmış gibisiniz.
Boşanmış çocuklu bir erkekle yeniden evlenmek sizin tercihiniz.
Kızınızı o istediği için göndermişsiniz şimdi de karşı tarafın çocuğu gelmek istiyor.
Koca koca çocuklarınız var ne özel alanı. Taze gelin gibi davranıyorsunuz. Aynı kadın, aynı adam, aynı ev, aynı yatak.

Sizde bir akıl tutulması var anlayış kıtlığı da olabilir.
Sanki bunu kendi kendinize yazmış gibisiniz.
Boşanmış çocuklu bir erkekle yeniden evlenmek sizin tercihiniz.
Kızınızı o istediği için göndermişsiniz şimdi de karşı tarafın çocuğu gelmek istiyor.
Koca koca çocuklarınız var ne özel alanı. Taze gelin gibi davranıyorsunuz. Aynı kadın, aynı adam, aynı ev, aynı yatak.
Aynı adam degil ama.
Başkasıyla da çocugu olan başka kadınla sevişmiş yalamış yutmuş bir eş kişisi artık o :D

Senden sonra evlenip çocuk yapan adamla tekrar evlenmek de senin tercihindi, evlenmeyecektin, çocuk bu çocuk napsınlar şimdi geri sokacak halleri yok geldiği yere. Kazık kadar kadınsın hala şaka sanıyosun bu işleri, sanki 16 yaş kızı ile konuşuyoruz.

Kadınla görüşmelerini istemiyorum normal değil mi geçmişe sünger çekerek başladık çocuk konusunda haklısınız babasıdır tabi ki hakkıdır. Ama kadını hayatımızda istemiyorum eşim onunla konuşamaz görüşemez bu zamana kadar sustum içime attım yıllarca ama bir arasa etse bu sefer susmam ağzımı açarım o kadına
Niye sizinle görüşmüş o kadınla evliyken. Siz dua edin o kadın ağzını açmasın. Muhtemelen sokağa çıkacak yüzünüz kalmaz.

Sen kendini o kadından daha üstün görüyorsun herhalde? Oysa ki şu an senden üstün olan o. Özel alan istemen normal değil çünkü o çocuk da illa babamı görmek istiyorum diyor belki. Senin kızın öyle demiş ya?

Boşanmış çocuklu erkekle evlenmek onun tercihiydi diyorsun ama senin de tercihin olmuş işte? Hem de aynı adamla ikinci kez evlenmişsin. Kendi çocuğunu onların evliliği bozulsun diye gönderdiğine yemin edebilirim ama ispatlayamam işte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X