Kadın bazen fake hesaplardan bakıyor bize hissediyorum o yüzden de çekinmem eşimi kıskanmam çok normal
kadının bakmasından sanane sırf meraktan bakıyordur bence umruna bile değilsin kendini çok önemli sanıyorsun sen takıntı yaptığın için o da yapar sanıyorsun da o kadın sen kadar kötü kalpli değil hatta aksine çok hanımefendi. belki kızınızı özlüyordur kolay mı 5 sene ilgilenmiş vakit geçirmiş yedirmiş içirmiş ki kızın da seviyor kadını (sana rağmen). kıskanman normal değil nesi normal boşandı bitti gitti arada çocuk olduğu için ömür boyu iletişimde kalacaklar tabii ki. her yerden engelletmişsin ya napacaktı? sen onlar evliyken hiç baktın mı kadının ya da eski eşinin profiline?
ben de eskiden büyük konuşurdum böyle Allah başıma verdi hicbiriniz yaşamayın bunu çok zor
Bir kez görüştüm anne de anne annem de gelsin annem de yesin diye tutturdu annemi ara dedi eşimde o kadın engelli olduğu için aramadı tabi ama ara diye de tutturuyor çocuğa bisey demiyorum küçük ama böyle hep gelse devamlı annemi ara dese ne olacak? Kolay mı böyle
hala büyük konuşmayın yaşamayan bilmen bilmem ne bıd bıd bıd..... hanımefendi anlamak istemiyorsunuz ama kimsenin midesi sizinki kadar geniş değil, sizin kadar kötü kalpli de azdır, bütün yorumları okudum gerçekten laf anlamayan bencil, ikiyüzlü, kompleksli, takıntılı, sevgisiz, merhametsiz, manipülatör ve kötüsünüz. sizin gibi insan çok nadir bulunur o yüzden burda 10000 kişi sizi haksız buluyor.
üzülüyorum filan diyorsunuz da bu bize hiç geçmiyor beter olun inş. hala kardeşleri ayırıyorsunuz komşuyu kötülüyorsunuz. o kadar haklı ki o komşu ben bile daha ayrıntı bilmeden neler saydım. insanlara bakın ne kadar kötü insanlar var bunları bunları yapan diye anlatılacak bi kafanız var,ibretliksiniz.
yuva yıkan siz olmuşsunuz,mideniz kocanızın koca 7 sene başkasıyla beraber olduğu gerçeğiini kabul edecek kadar genişse bi zahmet o çocuğu da eski eşle olan muhabbeti de kabul edebilmeli. bu olaydaki mağdurlar 2 çocuk ve eski eş.kadın sizin yuvanıza kabus gibi çökse keşke, keşke eşin seni bu yüzden tekrar boşasa da diğer kadına dönse o da kabul etmese ortada kalsa o da 2 eşe de nafaka ödese,ama senin miden o kadar geniş ki 3.ye dönse kabul edersin değil mi:)
şunu da söyleyeyim; o kadından korkuyorsun ama o kadının umrunda bile değilsin eşin de öyle.kadın alacağını aldı çocuğu var eski eş nafakasını ödüyor çocuğuyla da bi şekilde ilgilenmeye çalışıyor (sana rağmen). neden senin eşin gibi basiretsiz uydum akıllı mal bi adamı geri istesin ki. o kadın senin kadar gurursuz ve geniş değil korkma bence.
Bir kez görüştüm anne de anne annem de gelsin annem de yesin diye tutturdu annemi ara dedi eşimde o kadın engelli olduğu için aramadı tabi ama ara diye de tutturuyor çocuğa bisey demiyorum küçük ama böyle hep gelse devamlı annemi ara dese ne olacak? Kolay mı böyle
e çocuk küçük tabi anne diyecek normal olan anne ve babasının birarada olması değil mi? küçücük çocuk ne anlasın eski eş ne üvey kardeş ne boşanma ne. şey mi olmalıydı: 3 yaşındaki çocuk 'aaa bu kadın babamın yeni (aslında eski:)) karısı,en iyisi annemden bahsetmeyeyim' mi diyecekti. çocuğa zaman tanımamışsınız alıştırmamışsınız ilgilenmemişsiniz dikkatini dağıtsaydınız biraz elinden tutsaydınız belki size de alışırdı severdi,anne anne diye de tutturmazdı zamanla ama siz el çocuğuna bile daha merhametlisiniz o çocuk Allah korusun ölse sevinecek kıvamda bi kalbiniz var. kızınız da anne anne diye ağlıyormuymuş o kadının yanında merak ettim? bence ağlamıyordu.
kendine gelmeni öneririm hiç bi yorumuma tek kelime edememişsin abuk sabuk cevaplar detaylar anlatıp duruyorsun.

ben 60 sayfa yorulmadan okudum sen de tekrar yorumları oku.omega3 balıkyağı b12 filan çok önemli unutma