Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir kez görüştüm anne de anne annem de gelsin annem de yesin diye tutturdu annemi ara dedi eşimde o kadın engelli olduğu için aramadı tabi ama ara diye de tutturuyor çocuğa bisey demiyorum küçük ama böyle hep gelse devamlı annemi ara dese ne olacak? Kolay mı böyle
Şu engellemek saçmalığı nedir yaa? Kadıncağız acil durum olsa nasıl ulaşacak? Sen engelli miydin onlar evliyken. Kendi yaptığın fesatlıklardan başına gelebilecek ihtimalleri biliyorsun o yüzden bu kadar korkuyorsun. Kocanın seni sevdiğinden emin olsaydın bu kadar panik olmazdın. Sen bu kafayla huzur bulamazsın. Tek çare adamı eve zincirlemek

Ay resmen bizim ilk evliliğimizdi o kadın araya girdi gibi bir düşünceye sahipsin. Kocan o kadınla evlenip hemen ayrılmamış, 5-6 yıl evli kalmış. Seninde öncesi tahminen o kadar zaten. Hiçbir ayrıcalığın yok. Eski eşinle, o boşandıktan 3 ay sonra yeniden evlenen bir kadınsın. Bir çocukları olduğunu bilerek evlenen de sensin yine.
Senin kafanın farklı bir şey alacağı yok. Kocan dışarıda kalmalı planlar yapmaya başlamış hâla kendini ben ilk eşim diye özel zannet.

Umarım kocan senin ne kötü bir insan olduğunu anlar da pişman olur, o kadına geri döner. Kolay kolay da böyle dualar etmem. Ama sen sonuna kadar hakediyorsun. Nasılsa kocan da manipüle edilmeye açık bir erkek; umarım o kadın ve oğluyla mutlu mesut yaşarlar. Kızınız da orda mutluymuş. Böylece çocuklar da mutlu büyürler çünkü sizin gibi bir kadın varken o çocukların kardeşçe büyümesi ve mutlu olması imkansız.

Bütün dengeleri bozan sensin konu sahibi. Sen olmazsan her şey çok güzel olur gibime geliyor.

Çok seviyordum hala da seviyorum :( o çocuğun evime gelmesini istemiyorum eşim ısrar ediyor bizimde çocuğumuz geliyordu ben dışladım mı onu diyordu çok büyük tepki verdi bana
Bu şekilde davranmaya devam ederseniz bu evlilik henüz 5ay önce başlamışken tekrar bitecek👍🏻Şimdilik sadece haftada 1 kaldığı günlere tahammül edemezken, velayetini almak isterse ne yapacaksınız? Çok iyi bir baba demişsiniz,sadece sizden değil sizden sonra olan evliliğindeki çocuğunda babası o. Karsi tarafıda anlamaya çalısın bu çocukların kardeş gibi-ki kardeşler, büyümesini istemesi kadar doğal birşey yok.Ayni zamanda sizinde alismanizi durumu kabullenmenizi bekliyor-ki yaşadığınız eve getiriyor.Eger atlatabilir de kendi çocuğunuza davrandığını gibi davranırsanız size minnet bile duymaya daha da çok sevmeye başlayacak. O çocukta birgün büyüyecek ve kimbilir öz annesinden bile çok sevecek sizi...

Kadın bazen fake hesaplardan bakıyor bize hissediyorum o yüzden de çekinmem eşimi kıskanmam çok normal
kadının bakmasından sanane sırf meraktan bakıyordur bence umruna bile değilsin kendini çok önemli sanıyorsun sen takıntı yaptığın için o da yapar sanıyorsun da o kadın sen kadar kötü kalpli değil hatta aksine çok hanımefendi. belki kızınızı özlüyordur kolay mı 5 sene ilgilenmiş vakit geçirmiş yedirmiş içirmiş ki kızın da seviyor kadını (sana rağmen). kıskanman normal değil nesi normal boşandı bitti gitti arada çocuk olduğu için ömür boyu iletişimde kalacaklar tabii ki. her yerden engelletmişsin ya napacaktı? sen onlar evliyken hiç baktın mı kadının ya da eski eşinin profiline?
ben de eskiden büyük konuşurdum böyle Allah başıma verdi hicbiriniz yaşamayın bunu çok zor
Bir kez görüştüm anne de anne annem de gelsin annem de yesin diye tutturdu annemi ara dedi eşimde o kadın engelli olduğu için aramadı tabi ama ara diye de tutturuyor çocuğa bisey demiyorum küçük ama böyle hep gelse devamlı annemi ara dese ne olacak? Kolay mı böyle
hala büyük konuşmayın yaşamayan bilmen bilmem ne bıd bıd bıd..... hanımefendi anlamak istemiyorsunuz ama kimsenin midesi sizinki kadar geniş değil, sizin kadar kötü kalpli de azdır, bütün yorumları okudum gerçekten laf anlamayan bencil, ikiyüzlü, kompleksli, takıntılı, sevgisiz, merhametsiz, manipülatör ve kötüsünüz. sizin gibi insan çok nadir bulunur o yüzden burda 10000 kişi sizi haksız buluyor.

üzülüyorum filan diyorsunuz da bu bize hiç geçmiyor beter olun inş. hala kardeşleri ayırıyorsunuz komşuyu kötülüyorsunuz. o kadar haklı ki o komşu ben bile daha ayrıntı bilmeden neler saydım. insanlara bakın ne kadar kötü insanlar var bunları bunları yapan diye anlatılacak bi kafanız var,ibretliksiniz.

yuva yıkan siz olmuşsunuz,mideniz kocanızın koca 7 sene başkasıyla beraber olduğu gerçeğiini kabul edecek kadar genişse bi zahmet o çocuğu da eski eşle olan muhabbeti de kabul edebilmeli. bu olaydaki mağdurlar 2 çocuk ve eski eş.kadın sizin yuvanıza kabus gibi çökse keşke, keşke eşin seni bu yüzden tekrar boşasa da diğer kadına dönse o da kabul etmese ortada kalsa o da 2 eşe de nafaka ödese,ama senin miden o kadar geniş ki 3.ye dönse kabul edersin değil mi:)

şunu da söyleyeyim; o kadından korkuyorsun ama o kadının umrunda bile değilsin eşin de öyle.kadın alacağını aldı çocuğu var eski eş nafakasını ödüyor çocuğuyla da bi şekilde ilgilenmeye çalışıyor (sana rağmen). neden senin eşin gibi basiretsiz uydum akıllı mal bi adamı geri istesin ki. o kadın senin kadar gurursuz ve geniş değil korkma bence.
e çocuk küçük tabi anne diyecek normal olan anne ve babasının birarada olması değil mi? küçücük çocuk ne anlasın eski eş ne üvey kardeş ne boşanma ne. şey mi olmalıydı: 3 yaşındaki çocuk 'aaa bu kadın babamın yeni (aslında eski:)) karısı,en iyisi annemden bahsetmeyeyim' mi diyecekti. çocuğa zaman tanımamışsınız alıştırmamışsınız ilgilenmemişsiniz dikkatini dağıtsaydınız biraz elinden tutsaydınız belki size de alışırdı severdi,anne anne diye de tutturmazdı zamanla ama siz el çocuğuna bile daha merhametlisiniz o çocuk Allah korusun ölse sevinecek kıvamda bi kalbiniz var. kızınız da anne anne diye ağlıyormuymuş o kadının yanında merak ettim? bence ağlamıyordu.

kendine gelmeni öneririm hiç bi yorumuma tek kelime edememişsin abuk sabuk cevaplar detaylar anlatıp duruyorsun. :ukala:ben 60 sayfa yorulmadan okudum sen de tekrar yorumları oku.omega3 balıkyağı b12 filan çok önemli unutma:confused:

Sen 7 sene dizini kırıp aciz aciz evli adamı sevmeye devam ederken o yeni karısını duvardan duvara... :KK31: çocuk da o gecelerden birinde oldu.

Çok zavallısın. Çocuk gelir de anasını konuşur ve kocam önceki karısını özler diye tedirgin oluyorsun.

Çünkü sen tam da bu niyetle gönderdin çocuğunu o eve. Seni hatırlatsın diye. Kötüsün, kalbin şeytanlıkla dolu.

Sanıyorsun ki sana olan aşkından döndü o eve. Kim ne yapsın 3. Evliliğini yapacak adamı? Cepte hazır bekleyen eski düzen varken. 3. Nafakadansa evi ocağı dağıtmayan biri var. Ona gideyim demiş.

Gurursuzun tekisin. Evlenmemiş olsan ve şunları sorsan, benden sonra evlendi çocuk yaptı ve yeniden evlenmek istiyor. Ben çocuğa katlanamayacağımı düşünüyorum. Haksız mıyım desen, sana bambaşka yorumlar gelirdi.

Baştan bu durumu bilip aciz aciz evlendiğin için zerre kadar merhametli olmayacak kimse sana.

Kadınla görüşmelerini istemiyorum normal değil mi geçmişe sünger çekerek başladık çocuk konusunda haklısınız babasıdır tabi ki hakkıdır. Ama kadını hayatımızda istemiyorum eşim onunla konuşamaz görüşemez bu zamana kadar sustum içime attım yıllarca ama bir arasa etse bu sefer susmam ağzımı açarım o kadına
Eşiniz onunla konuşacak da görüşecek de. Tekrar beraber olmadan önce düşünmeniz gerekirdi bunu. Ortak çocuklarının hastalığı olacak, okul aktivitesi olacak, çocuk için random olarak beraber aktivite yapmaları olacak, mezuniyeti olacak, düğünü olacak… olacak da olacak. Hepsinde de görüşecekler.
İstediğiniz kadar kıskanın kısıtlayın, görüşecekler. Ne kadar çabuk kabullenirseniz iki çocuk için de hayırlısını yapmış olursunuz.

Haklı olduğunuz taraflar var ama boşanmış çocuklu erkekle evlenmek onun tercihiydi ben evlendiğimde ikimizin de ilk evliliğiydi eşimle.
Ben evlilikleri bozulsun diye göndermedim kızım gitmek istedi kızımı hiç doldurmadım o istediği için gönderdim şimdi ise tabi ki eşimle barıştım özel alan istemem normal değil mi her hafta sonu diye zorluyor gelişme olmadı pek konuşmaya çalışıyorum konuşmuyor hafta sonu çocuklarımla vakit geçiricem ikisini alıp bir gün tatile gidicem dedi sadece nasıl yani dedim tek gelişme bu bir gece yakın bir yere götürcem dedi başka konuşmadı sabahta çekti gitti işe
Ay insanı çıldırırsın boşanmış cocuklu erkekle evlenmek senin tercihin. Sen evli ve bir çocuğu olan adamı ayartip evlendin. Bunu da neden söylüyorum benim kocamın aklına kolay giriliyor dediğin için. Annenle ablan yol yordam göstermiş sen de evli çocuklu adamı ayartmissin işte. Hakkına girdiğiniz o kadının da vebali çıkar senden.

Kadınla görüşmelerini istemiyorum normal değil mi geçmişe sünger çekerek başladık çocuk konusunda haklısınız babasıdır tabi ki hakkıdır. Ama kadını hayatımızda istemiyorum eşim onunla konuşamaz görüşemez bu zamana kadar sustum içime attım yıllarca ama bir arasa etse bu sefer susmam ağzımı açarım o kadına
Çocuk ne olacak çocuk, süngere takılan domates kabuğu mu bu? 😂 Sizin sünger çekme lüksünüz yok. Sizden geçti o işler. Olanı mecbur olduğu gibi kabul edeceksin, artık ortada başka kadından olan bir çocuk var, böyle şımarıklıklar sana lüks.

Benim kızım kardeşini seviyor o yüzden dışarıda babaları ilgilenebilir gezdirir eğlendirir yedirir içirir hem bizimle olsa o çocuk daha çok üzülmez mi anne anne diye içleniyor hep ona da yazık değil mi
Ayyyy ne merhametli kadin 🙄
1000023210.webp

Valla hiç çocuğun olmasa bu süreçleri bilmiyor diyeceğim ama malesef var. Aynı evde olan çocuklarımda bunları diyor. Bir çocuğun anneyi araması ve istemesi kadar doğal ne var? Okula bile başlayınca annem gelsin istiyorlar. Küçüğü bakıcıya verdiğimde ve kendi evimde bakıldığı halde günlerce izin aldım. Kakası geliyor anneee, acıkıyor anneee ve bakıcı yanında ve onun ne için orda olduğunu idrak edemiyor.

Çocuklu eski eşle evlenirken hangi özel alandan bahsediyorsunuz? Kendi çocuklarımla hafta sonu vakit geçiriyoruz gün boyu onlara odaklıyız. Saat 21:00 dan sonra keyfimize bakarız. Gündüz sohbet edip, kahve içiyoruzdur örneğin birisi kediyle boğuşurken öbürünün oyuncağına çarpar ve diğeri ağlar. Çocuğa "Şu an kapsama alanı dışındayız babanızla" mı diyoruz? Ama saat 21:00 oldumu hasta veya bir sorunu yoksa kimse kalmaz ortalıkta.

Bazı gün ve geceler olur o vakit birisi ayarlanır ve eşimizle zaman geçirilir. Bireysel zamanlarda ya ben, ya babası çocuklarla ilgilenir veya dışarı çıkarır o vakit bize ait olur.

Şurda anne olanlara bir sorun bakalım özel alan neymiş? Wc. De bile rahat yok bazen. Yemin ederim dün akşam hepa filtre temizliyorum tabureye oturdum banyoda yarım saat su tuttum " Ohh bee dinleniyorum" dedim 😅 Eşim durumu farketmiş "Valla yeni gibi oldu, çocuklar sağolsun masraf çıkmadı" dedi güldü. Yani özetle bu şekilde.

Boşuna dil döküyoruz bir insan kötüyse kötüdür değişmez. Çocuk bu kişinin yanında güvende değil zaten. Koca ile tencere kapaklar. Aleyna Tilki bunlara özel şarkı yapmış hatta şu nakaratı

Kalbimde kırılmadık yer mi bıraktı
Yaptığıyla söylediği nedense farklı
Mazlumun ahı aheste aheste alınır
Bırakın kazandım zannetsin zavallı

Ya ben 46 aydir sicak çaya hasretim, cocuk bu ilgilenmek zorundasin cunku, kadin diyor ki 3 yasindaki bebede anasini ozlemesin. Şaka midir, nedir?

Kadin siz bosandiktn sonra kocanizla evlenmiş ama siz onlar evliyken adami ayartmaya baslamissiniz, yoksa 3 ayda nasil evlenecektiniz? Ustelik cocuklarida daha bebekken yapmissiniz bunu.

Kalbinizin ekmegini yemeniz dilegiyle ama tabi hicbir cocuk bu süreçten etkilenmeden ciksin, temennim budur.

Ekleme: Bosanmis 2 cocuklu bi anneyim, eski eşim evlense ve beni engellese yeni karisinin agzina bakip, o yuvayi gözünün yasina bakmaz dagitirim, cocuklu adamla evlenen eski eşinde hayatlarinin bir parçasi olduğunu kabul etmek zorunda, cocuk Allah korusun kotu bi sekilde dusse hastalansa ne yapacak bu kadin babayi aramayip?

Ben kizlarimi hep babalarının emaneti olarak gordugum icin evde dahi dusseler babalarini haberdar ediyorum, dun mesela oyun parkına götürdüm buyuk olan dustu ve agzi kanadi (ki agzi burnu kolay kanayan bi cocuk, eli carpsa burnu kanar hemen) ve benim cocugun kanamasini durdurduktan sonra yaptigim ilk sey babasini arayip bilgilendirmek oldu. Bunu yeni esi sebebiyle yapamasam delirirdim galiba.

Haklı olduğunuz taraflar var ama boşanmış çocuklu erkekle evlenmek onun tercihiydi ben evlendiğimde ikimizin de ilk evliliğiydi eşimle.
Ben evlilikleri bozulsun diye göndermedim kızım gitmek istedi kızımı hiç doldurmadım o istediği için gönderdim şimdi ise tabi ki eşimle barıştım özel alan istemem normal değil mi her hafta sonu diye zorluyor gelişme olmadı pek konuşmaya çalışıyorum konuşmuyor hafta sonu çocuklarımla vakit geçiricem ikisini alıp bir gün tatile gidicem dedi sadece nasıl yani dedim tek gelişme bu bir gece yakın bir yere götürcem dedi başka konuşmadı sabahta çekti gitti işe
Sen köy yerinden askerden yeni gelen 20 yaşında çocukla mı evlendin mahi? İkinci kez boşanmış iki çocuklu adamla evlenmek kimin tercihiydi?
Evet boşanmış çocuklu adamla evlenmek kadının tercihiydi ve tercihinin arkasında durdu. İnsan evladı bir yetişkin olduğu için ucuz numaralara başvurmadı

Ne diyecekti ufacik bebe sizin kizinizda yapmistir emin olun ama o mukemmel otesi kadin sizin kizinizi sakinlestirip sarip sarmalamistir kiziniz bile kadini seviyor siz birde kocanizi dusunun

Sonunda beni gerçekten anlayan hak veren biri çıktı insan yaşamadan anlamıyor empati yapmıyorlar araya giren kadının çocuğunu kim ister çocuk değil suçlu biliyorum ona kötü sözüm yok o da sabi ama annesini sevmiyorum tahammülüm yok çocukla bir kez görüştük anne anne diye ağladı annemi ara dedi allahtan eşimde engelli de aramadı oyaladı yoksa bu çocuk hep görüştürür konuşturur onları bir de biraz bıcır bıcır bisey anneyle babayı konuşturur yani annemde görsün annemde yesin annem nerde annem gelcek mi diye sorup duruyor normal mi devamlı eşime anne anne anne içim baydı
Bir de ne kadar inanarak araya giren kadın demiş. Sanki kadın kendisi gibi adamı evliyken ayarttı.

“Bişinmiş çicikli irkikli ivlinmik unun tircihiydi” hanımefendi sizin de tercihiniz aynı zaten. Siz de boşanmış, çocuklu bir erkekle evlendiniz farkında mısınız?

Sonunda beni gerçekten anlayan hak veren biri çıktı insan yaşamadan anlamıyor empati yapmıyorlar araya giren kadının çocuğunu kim ister çocuk değil suçlu biliyorum ona kötü sözüm yok o da sabi ama annesini sevmiyorum tahammülüm yok çocukla bir kez görüştük anne anne diye ağladı annemi ara dedi allahtan eşimde engelli de aramadı oyaladı yoksa bu çocuk hep görüştürür konuşturur onları bir de biraz bıcır bıcır bisey anneyle babayı konuşturur yani annemde görsün annemde yesin annem nerde annem gelcek mi diye sorup duruyor normal mi devamlı eşime anne anne anne içim baydı
Hiçbirimiz istemeyiz. Bu yüzden de bizden sonra araya evlilik sokan adamla yeniden evlenmeyiz. Yolumuza bakarız. Bunu bile bile evlenip şimdi çocuk sizi ayırmış gibi haller korkunç görünüyor.

Sen aciz bir kadınsın. Boşandıktan sonra evli adamı sevmeye devam etmiş yoluna bakamamış kendine bir hayat kuramamış zavallı bir kadınsın. Başkasının koynundan çıkmış adamı yeniden koca diye kabul edip donunu çorabını yıkıyorsun.

Masum bir çocuğun boşanma travmasina verdiği tepkilere "anne anne içimi baydı'' diyebiliyorsun. Allah senin gibisini ne komşu ne arkadaş ne gelin etsin ailelerimize.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X