Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadınla görüşmelerini istemiyorum normal değil mi geçmişe sünger çekerek başladık çocuk konusunda haklısınız babasıdır tabi ki hakkıdır. Ama kadını hayatımızda istemiyorum eşim onunla konuşamaz görüşemez bu zamana kadar sustum içime attım yıllarca ama bir arasa etse bu sefer susmam ağzımı açarım o kadına
İnşallah o kadın da sana ağzını açar ama sanmıyorum. Senin gibi değil, seviyeli biri belli. Yoksa kadının yerinde olsam sana demediğimi bırakmam. Hem kadının yuvasını dağıt, kocasını ayart, iletişim hakkını elinden al hem de yıllarca içime attım de. Neyi içine attın pardon? Sen neyi içine atmış olabilirsin? Kadın hayatınızda olacak, çünkü kocanla ömür boyu onları birbirine bağlayacak bir çocukları var. İnşallah kocan hiçbir zaman onlara sırtını dönmez ki döneceğini sanmıyorum. Sen de kötülüğünde boğul.

Ben kocamı o komşu dolduruyor diye düşünüyorum eşim her aradığında alttan alta laf sokuyor çünkü kreşte aile etkinliği varmış gidecek misin diye aradı eşimde ben çalışıyorum dedi bahane buldu annesi gitmeyecek mi dedi kadın da aile etkinliği anne babalarla oluyor diye üsteledi benim çocuğum kreşteyken de eşim bazen gelemezdi ben tek götürürdüm eski eş mi söyletiyor sizce bunları? Mezuniyet olsa bisey diyemem özel gün ama böyle küçük şeyler için elalemden laf yiyoruz

İnşallah o kadın da sana ağzını açar ama sanmıyorum. Senin gibi değil, seviyeli biri belli. Yoksa kadının yerinde olsam sana demediğimi bırakmam. Hem kadının yuvasını dağıt, kocasını ayart, iletişim hakkını elinden al hem de yıllarca içime attım de. Neyi içine attın pardon? Sen neyi içine atmış olabilirsin? Kadın hayatınızda olacak, çünkü kocanla ömür boyu onları birbirine bağlayacak bir çocukları var. İnşallah kocan hiçbir zaman onlara sırtını dönmez ki döneceğini sanmıyorum. Sen de kötülüğünde boğul.
Ben kimsenin yuvasını yıkmadım eşim bana geldi seviyordum kabul ettim

Ben kocamı o komşu dolduruyor diye düşünüyorum eşim her aradığında alttan alta laf sokuyor çünkü kreşte aile etkinliği varmış gidecek misin diye aradı eşimde ben çalışıyorum dedi bahane buldu annesi gitmeyecek mi dedi kadın da aile etkinliği anne babalarla oluyor diye üsteledi benim çocuğum kreşteyken de eşim bazen gelemezdi ben tek götürürdüm eski eş mi söyletiyor sizce bunları? Mezuniyet olsa bisey diyemem özel gün ama böyle küçük şeyler için elalemden laf yiyoruz
Sizin kocaniz 19 litelik bos damacana mi gelen dolduruyor giden dolduruyor

Haklı olduğunuz taraflar var ama boşanmış çocuklu erkekle evlenmek onun tercihiydi ben evlendiğimde ikimizin de ilk evliliğiydi eşimle.
Ben evlilikleri bozulsun diye göndermedim kızım gitmek istedi kızımı hiç doldurmadım o istediği için gönderdim şimdi ise tabi ki eşimle barıştım özel alan istemem normal değil mi her hafta sonu diye zorluyor gelişme olmadı pek konuşmaya çalışıyorum konuşmuyor hafta sonu çocuklarımla vakit geçiricem ikisini alıp bir gün tatile gidicem dedi sadece nasıl yani dedim tek gelişme bu bir gece yakın bir yere götürcem dedi başka konuşmadı sabahta çekti gitti işe
Mahinur’un özeti;

Mahinur ben seni anladım kuzum, dünden beri kafamı mıktın ama anladım sonunda,

-kocan diğer eşine daha çok aşık çünkü onunla daha uzun süre evli kaldı onların evliliği boyunca sen kıskançlıktan çıldırdın ama seni tınlayan olmadı

- diğer kadın senden daha özgüvenli olduğu için seni asla kıskanmadı, umurunda bile olmadın, bu da seni kudurttu

- o kadının çocuğu senin yanına gelince anne anne dedi çünkü annesini daha çok seviyor ama senin kızın o kadının yanına gidince muhtemelen seni aramadı bile çünkü kızında kadını sevdi ve çok güzel vakit geçirdi kızınla, iyice çatladın

- sen kızını onlara yük olsun diye her haftasonu babasına yolladın ama o da ters tepti kızın onlara yük olmadı bu sefer kızını da kıskanmaya başladın

-onların evliliği boyunca sen adamın sana geri dönmesini beklediğin ve kafanda türlü türlü planlar kurduğun için şuan kadının da bu düşüncede olduğunu sanıyorsun ama o kadın bunlara tenezzül etmeyip senden daha hanımefendi davrandığı için kendini daha eziikk görüyorsun bu yüzden nereye saldıracağını şaşırdın

Ama şunu atlıyorsun;

Kadın daha önce evlenmiş boşanmış, aynı kendisi gibi boşanmış bir adamla yeniden evlenmiş bu süreçte kocan seni zaten bırakmış kadın sizin ilişkinizin bitişini fırsat bilip adama yapışmamış, aksine sen onların kavgasını fırsat bilip adama yapışmışsın ve kadın yine de size sataşmamış

Ama amaa ama, eminim kadın size içten bir şekilde “Allah'ınızdan bulun” demiştir. Hehh işte sen şuan da Allah’ından buluyorsun mahinurcumm. Bu daha başlangıç, senin o içindeki düşünceler seni öyle bir ele geçirecek ki yiyip bitirecek. Senin o içindeki fesatlıklar, vesveseler senin sonun olacak.

Umarım kocan senin ne kötü bir insan olduğunu anlar da pişman olur, o kadına geri döner. Kolay kolay da böyle dualar etmem. Ama sen sonuna kadar hakediyorsun. Nasılsa kocan da manipüle edilmeye açık bir erkek; umarım o kadın ve oğluyla mutlu mesut yaşarlar. Kızınız da orda mutluymuş. Böylece çocuklar da mutlu büyürler çünkü sizin gibi bir kadın varken o çocukların kardeşçe büyümesi ve mutlu olması imkansız.

Bütün dengeleri bozan sensin konu sahibi. Sen olmazsan her şey çok güzel olur gibime geliyor.
İşte aslında kenside içten içe bunların farkında o yüzden de delirmiş

Kadınla görüşmelerini istemiyorum normal değil mi geçmişe sünger çekerek başladık çocuk konusunda haklısınız babasıdır tabi ki hakkıdır. Ama kadını hayatımızda istemiyorum eşim onunla konuşamaz görüşemez bu zamana kadar sustum içime attım yıllarca ama bir arasa etse bu sefer susmam ağzımı açarım o kadına
Geçmişe sünger çekmek mi? Hanımefendi geçmiş değil ki o. Geçmemiş. Hepi topu üç ay. Ya siz benim gördüğüm en düşük profilli kötü karaktersiniz.

Şu mesajıma çok gülmeliydiniz kızlar, kimse görmedi teessüf ederim.:KK70:
Pamuk ikizler burcu musun sen yoksa😂 ben de en çok kendi espirilerimi gülüp kendi espirilerimi överim de ondan😂 ayrıca güldüm ben ama bu kadın bizi sinir hastası ettiği için tam randuman alamadım😂

Hadi yaa, çocuğun babasına ihtiyacı olamaz çünkü, bi tek sen doğurduysan olabilir. Koca gidecek korkusuna gelişine saldırıyorsun yazık sana, kendini rezil rüsva edene kadar devam et böyle, başını ye başını.

Hadi yaa, çocuğun babasına ihtiyacı olamaz çünkü, bi tek sen doğurduysan olabilir. Koca gidecek korkusuna gelişine saldırıyorsun yazık sana, kendini rezil rüsva edene kadar devam et böyle, başını ye başını.
Ayy keşke diğer kadın bunları okusa da kocasına gösterse yemin ediyorum yarın boşanma davası açar adam buna😂

Mahinur’un özeti;

-kocan diğer eşine daha çok aşık çünkü onunla daha uzun süre evli kaldı onların evliliği boyunca sen kıskançlıktan çıldırdın ama seni tınlayan olmadı

- diğer kadın senden daha özgüvenli olduğu için seni asla kıskanmadı, umurunda bile olmadın, bu da seni kudurttu

- o kadının çocuğu senin yanına gelince anne anne dedi çünkü annesini daha çok seviyor ama senin kızın o kadının yanına gidince muhtemelen seni aramadı bile çünkü kızında kadını sevdi ve çok güzel vakit geçirdi kızınla, iyice çatladın

- sen kızını onlara yük olsun diye her haftasonu babasına yolladın ama o da ters tepti kızın onlara yük olmadı bu sefer kızını da kıskanmaya başladın

-onların evliliği boyunca sen adamın sana geri dönmesini beklediğin ve kafanda türlü türlü planlar kurduğun için şuan kadının da bu düşüncede olduğunu sanıyorsun ama o kadın bunlara tenezzül etmeyip senden daha hanımefendi davrandığı için kendini daha eziikk görüyorsun bu yüzden nereye saldıracağını şaşırdın

Ama şunu atlıyorsun;

Kadın daha önce evlenmiş boşanmış, aynı kendisi gibi boşanmış bir adamla yeniden evlenmiş bu süreçte kocan seni zaten bırakmış kadın sizin ilişkinizin bitişini fırsat bilip adama yapışmamış, aksine sen onların kavgasını fırsat bilip adama yapışmışsın ve kadın yine de size sataşmamış

Ama amaa ama, eminim kadın size içten bir şekilde “Allah'ınızdan bulun” demiştir. Hehh işte sen şuan da Allah’ından buluyorsun mahinurcumm. Bu daha başlangıç, senin o içindeki düşünceler seni öyle bir ele geçirecek ki yiyip bitirecek. Senin o içindeki fesatlıklar, vesveseler senin sonun olacak.
Gel buraya ağzını öpeceğim 😂😂😂

Adam evliyken "çok çabuk kandırılan" adamı ayartmışsın.Madem çok normal şimdi kocan dertliyken arasın eski eşini ne dersin olmaz dimi çünkü herkesi kendin gibi görüyorsun Ben ayarttım yuvasını dağıttım aynı şeyi bana yapar diyorsun Ama merak etme darbe hiç ummadığın yerden gelecek

Buna kargalar bile güler.
Aciz aciz evliyken bile seviyordum diyorsunuz.
Zavallı.
Evli bir erkeği sevmeye devam etmek nasıl bir eziklik acaba?
Gurursuz.
İnşallah o pis kocanız da ikinciye boşar sizi🙏🙏

Mahinur’un özeti;

Ama şunu atlıyorsun;

Mahinurun tek tutunduğu yer onun ilk evliliğinin kocasıyla olması.
Diğer kadının ikinci evliliğiymiş oradan bir eksik görüyor.
En büyük hak sahibi kendisi çünkü ilk evliliği yapmış. Arada başka kimse olmamış 7 yıl, evli eski kocasını beklemiş.
Bu sabit düşünceden kurtulma imkanı yok. Birde eski kocayla 3 ayda evlendiği için kadını tehlike olarak görüyor. Herkesi kendi gibi bildiğinden de korkularında haklı bir bakıma.
Kendi etmiş kendi bulmuş. Kocası bunu terk etmezse ömür boyu bu düşüncelerle, korkularla geçip gidecek dediğiniz gibi.
Kendi kendine bela olmuş, başkasına ihtiyacın yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X