Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim ailem gelip çok kalmadı bizde onun anne babası evden çıkmıyordu tepemizdeydiler hep en sonunda ablamla annem kızıma bu kadar çektirmeyin diye kızdılar temizlik hizmet hepsi bendeydi misafir desen bitmezdi
En azından ders almışlar bak, halt ettik deyip çekilmişler işlerine güçlerine, seninkiler hiçbir şeyden anlamıyor, hala tepenizdeler.

Neden ayrıldınız ilk sefer kim istedi ayrılmayı
Boşanıp burnunu sürtüp anasından danasından kurtulmayı hesaplamış. Ama sürpriz yumurtadan yeni eş ve çocuk çıkmış ay çok güldüm ya 😂😂
Adamın en güzel yaşlarının sefasını da kadın sürmüş. Üstüne şimdi maaşından nafaka kesilen bir halde kucağına düşmüş😂😂
Nerden baksan zarar

Ailesini sildirmek isterken yeni aile kurması şoku olmuş 😂😂
Düşünsene kaynanadan kurtulmak için ailesi akıl vermiş, burnu sürtsün demiş. Adam yeni güncellemeler getirmiş. Artık bir de eski eş ve çocuk var 😂😂😂
Ailesi şimdi de çocuktan kurtulması için akıl veriyor :D Kılavuzu karga olanın...

Uykunu alamamışsın yine okuduğunu anlamadığına göre 😂😂
Hayır ikinciye gurursuz gibi neden evleniyorsun, çocuklu adamla evlenmeseydin diyorum. Ama idrak edememen normal. Bırak peşimi nur, gözardı et beni
Tam be yazacaktım ki gene uykunu alamamışsın diye neyse ki sen halletmişsin :27:

Boşanıp burnunu sürtüp anasından danasından kurtulmayı hesaplamış. Ama sürpriz yumurtadan yeni eş ve çocuk çıkmış ay çok güldüm ya 😂😂
Adamın en güzel yaşlarının sefasını da kadın sürmüş. Üstüne şimdi maaşından nafaka kesilen bir halde kucağına düşmüş😂😂
Nerden baksan zarar
He bunu da mı cevaplamıştı pardon 🙈 ben araları tam okuyamadım ya nerden baksan zararda nerden baksan bir adamın peşinde heba olmuş bir hayat. Bundan sonra da asla mutlu olmayacak Allah akıl fikir versin

Ben yıllarca kaynana kayınpeder çekerken o kadın bir fiske bile çekmedi eşim ailesiyle görüşmüyordu bazı şeyleri neden takıntı yaptığımı anlayın diye yazıyorum
E şimdi de kaynana gibi siz varsınız :D

Kaynana kayınpederden çekip, kendi ananızı ablanızı evliliğin ortasına oturtuyorsunuz. Çocuğu eve sokma gibi eşinizle bariz şekilde aranızı açan doldurma akılla hareket ediyorsunuz.
Annenizin verdiği akıl yüzünden kocanız sizinle konuşmuyor, haftasonu çocukları alıp tek başına tatile gidiyor. Farkında değil misiniz?

Adam sizi boşarsa annenizle ablanızla kafa kafaya verip "niye böyle oldu ki" diye düşünürsünüz artık.

Hayır kadında da akıl yok ama ilkinde dinledik başıma gelen ortada karışmayın bizim evliliğimize diyemiyor.
Bağımlı kişilik çünkü. İlla bi yere dayanacak. Kocasının ailesine mânâ vereceğine kendine baksın, anası bacısı nefes alma dese almayacak. Adam da el mecbur çekiyor bunların dındınısını, şimdilik.

Bağımlı kişilik çünkü. İlla bi yere dayanacak. Kocasının ailesine mânâ vereceğine kendine baksın, anası bacısı nefes alma dese almayacak. Adam da el mecbur çekiyor bunların dındınısını, şimdilik.
Zaten normal akılda bir insan 7 sene eski kocaya aşk sevgi duyarak bekleyemez.
Kendi hayatına bakar

Mahinur hanımla eşi boşanıyor, evliliklerinden bir kızları var, sonra eski eş işyerinden tanıştığı bir hanımla evleniyor bu evlilikten de 3 yaşında bir erkek çocuk var.
Adamın 2. evliliğinde sorunlar varken 7 yıl önce boşanan mahinur hanım evli olan eski eşle görüşmeye başlıyor, adam diğer eşinden boşanıp mahinur hanımla tekrar evleniyor ama mahinur hanımın tek şartı var, adamın 2. evliliğinden olan 3 yaşındaki evladından vazgeçmesi.
Ya çok üzücü hangi anne böyle bir şeyi isteyebilir ki😔

Zaten normal akılda bir insan 7 sene eski kocaya aşk sevgi duyarak bekleyemez.
Kendi hayatına bakar
Onu da anası demiştir, herkese kulp bulmuştur, zaten bu kadar anne bağımlısı olduğu için sağlıklı ilişkileri yok.

Benim ailem gelip çok kalmadı bizde onun anne babası evden çıkmıyordu tepemizdeydiler hep en sonunda ablamla annem kızıma bu kadar çektirmeyin diye kızdılar temizlik hizmet hepsi bendeydi misafir desen bitmezdi
Sizin de aileniz kızınıza bakmadıkları size sahip çıkmadıkları kır dizini otur dedikleri halde hep tepenizde ama Mahinur hanım.
Ailenizden bile sevgi ilgi görmemişsiniz aileden sevgisiz olmanıza üzüldüm, bu yüzden eşinizin diğer eşine olan sevgisi ağır geliyor size ama o kadınla oğlunun suçu yok.
Birilerine diş bileyecekseniz kin güdecekseniz ailenize yöneltin öfkenizi, onlar sizi sevseydi evli bir adamı 7 yıl takıntı yapmazdınız, evli bir adamla görüşmezdiniz, adamın sizinle boşanırken o anın ruh haliyle hayatıma kimseyi almayacağım lafını umut verme gibi görmezdiniz.

Hiç sağlıklı bir ruh halinde değilsiniz terapi almanızı tavsiye ediyorum.

Sizin de aileniz kızınıza bakmadıkları size sahip çıkmadıkları kır dizini otur dedikleri halde hep tepenizde ama Mahinur hanım.
Ailenizden bile sevgi ilgi görmemişsiniz aileden sevgisiz olmanıza üzüldüm, bu yüzden eşinizin diğer eşine olan sevgisi ağır geliyor size ama o kadınla oğlunun suçu yok.
Birilerine diş bileyecekseniz kin güdecekseniz ailenize yöneltin öfkenizi, onlar sizi sevseydi evli bir adamı 7 yıl takıntı yapmazdınız, evli bir adamla görüşmezdiniz, adamın sizinle boşanırken o anın ruh haliyle hayatıma kimseyi almayacağım lafını umut verme gibi görmezdiniz.

Bir de bunu aşk sanıyor.
Başkasının kocasını 7 sene beklemek aşk değildir. Sevgi değildir.
Saplantı, hırstır ama sevgi değildir

Madem her aklı veriyodu anası, herif de bulaymış istediği gibi, zaten Mahi anasını dinliyor, hiç yoktan daha hallice biri olurdu başinda, böyle her yere akan heriftense.

Bir de bunu aşk sanıyor.
Başkasının kocasını 7 sene beklemek aşk değildir. Sevgi değildir.
Saplantı, hırstır ama sevgi değildir
Kesinlikle, bu kadar yazıya yine de sakin yazıyor, diğer eş ve oğlu için düşünceleri çok merhametsizce, içinden geçirdiklerinin hepsini yazmadığını aklından daha kötü şeyler geçirdiğini düşünüyorum şahsen ama mahinur muhtemelen ailesi tarafından sevilmeyen itilip kakılan biriydi, en azından ailenin gözde çocuğu olmadığı kesin.

Sevgisiz ve ezilerek büyümüş olabilir, o eksikliği eşiyle gidermeye çalışmış ama karakteri gereği manipüle edilen kendi iradesi düşüncesi olmayan biri olduğundan adamın da canına tak etmiş boşanmışlar, adam da oturaklı biri değil, o ayrı konu ama mahinur sevgisiz kalmasının kabahatini ailesine yüklemek yerine eşinin eski eşine yüklüyor, araya giren kişi gibi görüyor ama diğer kadının evliliğini bitirmesine direkt olmasa bile dolaylı olarak sebep olan kendisi.
Hangi aklı başında kadın eski eşinin yeni evliliğiyle ilgili dertleşir, ben dertleşmem, git kime anlatıyorsan anlat derim, arada çocuk bile olsa eski eşimle muhabbetim çocukla alakalı mevzular dışına çıkamaz, araya giren kadın konumuna sokmayı yediremem, kendine saygısı olan kimse yediremez.

Madem her aklı veriyodu anası, herif de bulaymış istediği gibi, zaten Mahi anasını dinliyor, hiç yoktan daha hallice biri olurdu başinda, böyle her yere akan heriftense.
Adamı takıntı yapmasına sebep de annesi ama Katip, adam evlenince plan bozuldu diye kızmışlar, çocuğunu gönder demişler böylece yuvası bozulur sana geri döner diye düşündüler, muhtemelen o sana dönecek diye diye yıllarca manipüle ettiler, kendi başlarına kalmasını da istemiyorlardı, ailece adama takıklar, ailesinden de kopardık parmağımızda oynatırız diye düşünmüş dahi olabilirler, aileler küsmüş, kayınvalide kayınpeder nasıl insanlardı bilemem ama mahinurun annesiyle ablası fena.

Cidden cevap verir misin? Bir insan kendisinden ayrıldıktan sonra 6 sene 7 sene evli kalan bir insanı nasıl sevebilir?
Sizinki sevgi değil hırstır. Aksi bence insan psikolojisine uygun değil.
Adamın 6 sene başkasıyla aşk hayatı yaşayıp geri dönmesini kimse hazmedemez zira.
Seviyorum seviyorum dedikçe bana sinir basıyor da. Adam 6 sene başkasına sevgilim demiş karıcım demiş, neler söylemiş neler yapmış. Nasıl bir insan bunu kabul edebilir.
Ne olur nazik olma içinden geçenleri yaz 😅😅

Şu an bir Roman kavgası edasıyla "Kıııız... Senden sonra yeni bedene dokunmuş, ne azıtmıştır şimdi. Yeni heyecanla ne kadar çoşkulu orgaz*m olmuştur. Sen zerre aklına geldin mi? Hiç sanmam adam veriyorken coşkuyu seni zerre düşünmedi 😅

Bak senden önce değil, senden sonraaaa!

Adamı takıntı yapmasına sebep de annesi ama Katip, adam evlenince plan bozuldu diye kızmışlar, çocuğunu gönder demişler böylece yuvası bozulur sana geri döner diye düşündüler, muhtemelen o sana dönecek diye diye yıllarca manipüle ettiler, kendi başlarına kalmasını da istemiyorlardı, ailece adama takıklar, ailesinden de kopardık parmağımızda oynatırız diye düşünmüş dahi olabilirler, aileler küsmüş, kayınvalide kayınpeder nasıl insanlardı bilemem ama mahinurun annesiyle ablası fena.
Klasik erkek ailesiymiş; gelin, hizmet, hürmet işleri yani. Baktılar olmuyor çekilmişler köşelerine. Konu sahibi ve ailesi klinik vaka, ne durları var ne durakları. Mahi kendi iradesi ile kötü değil aslında, doldurma akılla giden aciz bi tip. Böylesi her zaman ezilir, bozguna uğrar. Aklını başina alsın, çok zor, yılların alışkanlığı, kişilik yapısı bir anda nasıl değişir bilmiyorum ama yapması lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X