Kesinlikle, bu kadar yazıya yine de sakin yazıyor, diğer eş ve oğlu için düşünceleri çok merhametsizce, içinden geçirdiklerinin hepsini yazmadığını aklından daha kötü şeyler geçirdiğini düşünüyorum şahsen ama mahinur muhtemelen ailesi tarafından sevilmeyen itilip kakılan biriydi, en azından ailenin gözde çocuğu olmadığı kesin.
Sevgisiz ve ezilerek büyümüş olabilir, o eksikliği eşiyle gidermeye çalışmış ama karakteri gereği manipüle edilen kendi iradesi düşüncesi olmayan biri olduğundan adamın da canına tak etmiş boşanmışlar, adam da oturaklı biri değil, o ayrı konu ama mahinur sevgisiz kalmasının kabahatini ailesine yüklemek yerine eşinin eski eşine yüklüyor, araya giren kişi gibi görüyor ama diğer kadının evliliğini bitirmesine direkt olmasa bile dolaylı olarak sebep olan kendisi.
Hangi aklı başında kadın eski eşinin yeni evliliğiyle ilgili dertleşir, ben dertleşmem, git kime anlatıyorsan anlat derim, arada çocuk bile olsa eski eşimle muhabbetim çocukla alakalı mevzular dışına çıkamaz, araya giren kadın konumuna sokmayı yediremem, kendine saygısı olan kimse yediremez.