Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ablam çocuğu 5 yaşındayken boşandı. Bir sürü sevgilisi de oldu. Bazen bekar da gezdi. En son kızı üniversite kazanıp gidince ben de hayatımı yaşayacağım dedi sahil şehrine atama istedi. Evi sattı yeni ev aldı. Her gün başka bir koyda çadır atıp geziyor bazen arkadaşlarıyla geziyor. Eski
Kocası da vaktinde yoklamıştı asla da yüz vermedi. Adam umudu kesip evlendi. Oh tamamen kurtuldum dedi. Bak evlenmeden barışmak istedi düşün o zaman bile dönmedi arkasına bakmadı.
Fıstık gibi hayatı var.
Hayatını nasıl yaşadığın senle alakalı.
Hayatını rezil etmiş. Dandik bir adam için bir ömür böyle saçma sapan yaşayacak.
Akılla yaşadığı için bu halde. Hiç yalnız bişeyler yaptı mı acaba? Plan yaptı mı? Tatile gitti mi? Hayatında neyi kendi saf iradesi ile yaptı? Bunu ben seçtim, ellerimle yaptım meydana getirdim, kimseden hayır görmedim, talep de etmedim dediği tek şey var mı?

Akılla yaşadığı için bu halde. Hiç yalnız bişeyler yaptı mı acaba? Plan yaptı mı? Tatile gitti mi? Hayatında neyi kendi saf iradesi ile yaptı? Bunu ben seçtim, ellerimle yaptım meydana getirdim dediği tek şey var mı?
Geçen senelerde eşimin bir arkadaşı boşandı. Eşi de benim arkadaşım oldu. Çok severim. İnan boşandı çiçek gibi açtı ya. Mesela haftasonları çocuk Babadaysa direkt arkadaşlarıyla eğlenceye gidiyor. Geçen iki günlüğüne yaşadıkları yerde bir spa oteline gittiler. Ben özendim valla
Çocuğu zaten büyümüşken böyle bir hayat yaşaması mümkünken kendine sinir stres yüklemekten ne zevk alıyor acaba. Sürekli bir sürü muhatap olacağı çocuk eski eş bilmem ne derdi.
Özgür hayat varken hep diken üstünde yaşayacak. Neden? Kocasını geri aldı desinler diye
Ay çok büyük saçmalık

En sonunda sizde beni delirteceksiniz en sonunda huzur bulayım diye girdim daha beter oldum kadın kadının düsmanı sözü gerçekmiş
Asıl kadın düşmanı sizsiniz , kuytularda tırnaklarınızı yiye yiye beklemiş fırsatını bulunca evli adama kancayı takmış yuvayı dağıtmışsınız......

Onu diyorum bende bu yuzden cocuktan nefret ediyor zaten o.kizini yolladigi zaman kizi onu aramadigi icin kizi ona ozamanlar istedigini vermemis
Ben babama gittigimde her gun ya da iki gunde bir annemi arardim.
Kucuk bir cocuk annesinden ayri kaldığında tabii ki anne diyecek. Ne desin, Mahmut mu desin.

Kendi kizi annem dedi diye kadin eve almasa kiyametleri kopartirdi. Rabbena hep bana zihniyeti iste.

Ben babama gittigimde her gun ya da iki gunde bir annemi arardim.
Kucuk bir cocuk annesinden ayri kaldığında tabii ki anne diyecek. Ne desin, Mahmut mu desin.

Kendi kizi annem dedi diye kadin eve almasa kiyametleri kopartirdi. Rabbena hep bana zihniyeti iste.
Cocuk bu tabi ki anne yokken anneyi baba yokken babayi isteyecek aileside cocugu eve sokturma gorusturme demis ya basaramazsa akilli anasi ile ablasina ne diyecek zilgiti yer

Çocuk anne anne diye devamlı tutturuyor ara diyor gelsin diyor yani devamlı eşime annesini konuşuyor rahatsız olmam normal hepiniz rahatsız olurdunuz sanki kadına bayılırdınız belki çocuk annesinden bahsetmese ben bu kadar rahatsız olmayacaktım
Yahu 3 yaşında çocuk annesinden bahsetse ne olur bahsetmese ne olur? Sen ne biçim insansın ya Allah islah etsin.

Kendi çocuğunu da dışarda görüştür sıkıyorsa babasıyla?

Ben bu yorumunuzu şimdi gördüm evet zaten konuştuk eşim çok konuşmadı bu konuları eskiye sünger çekelim hiç ayrılmamışız gibi olacaksa başlayalım dedim kabul etti eski hayatını istememem çok normal eşim arada görürüm çocuğumu demişti şimdi yan çizdi hep getirmek istiyormuş
Yahu sana mantıklı geliyor mu hiç ayrılmamışız gibi olacaksa başlayalım demişsin, bu mümkün mü yani? Hangi aklınla inanarak kurdun bu cümleyi?

Yahu sana mantıklı geliyor mu hiç ayrılmamışız gibi olacaksa başlayalım demişsin, bu mümkün mü yani? Hangi aklınla inanarak kurdun bu cümleyi?
Kadını komple hayatından çıkardı çocuk için bile konusmuyor konuşamaz yok öyle çocuğu bahane etmek. Ben eşimi aramıyordum o arıyordu beni de engelleseydi o zaman onun problemi ;)

Kadını komple hayatından çıkardı çocuk için bile konusmuyor konuşamaz yok öyle çocuğu bahane etmek. Ben eşimi aramıyordum o arıyordu beni de engelleseydi o zaman onun problemi ;)
Artık var. Adam senle neden konuşmuyor sanıyorsun? Karşı tarafa yalvarmaya başladi bile. Seni de ne olur ne olmaz diye oyalıyor şimdi değil şimdi değil diye. Kocanla konuşamıyosun bile.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X