Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
El kadar çocuk anne anne diye diye 1 saat zor durdu yanımızda bu çocuk ileride alavere yaparsa ne yapayım siz söyleyin anne mi de istiyorum baba mı da diyor hayat böyle değil benim kızım çocuk değil miydi anne baba ayrıydı
Sizin cocugunuza o kadin sahip cikmis.
Evine almis. Doyurmus, yatirmis. Babasiyla iliskisine burnunu sokmamis. Siz kendiniz dediniz Allah var iyi bakti diye.

Siz o kadinin ceyregi kadar insan olun once de sonra binim kizim cicik digil miydi diye duygu sömürüsü yapin.

Kiziniz kadini sevmis. Onun evinde guzel vakit gecirmis. Sizi ozleyip aramamis. Bu kadar net.

Ben kendimi su konuma düşürmezdim hadi olduda dusurdum diyelim herseyi kabul etmis olmam lazim
Bakın ben de bu konuma düşmedim yaşayan varsa beni anlar biz eşimle eskiyi kapatıp yeniden beraber olduk cok daha tutkulu. Bu adam bana pişmanım diye geldi

Dönüp dolaşıp bana geldi istediğinizi söyleyin eminim herkes o çocuğu alır arasında yatırırdı he siz öyle yaparsınız 🙏🏻
Adamın size neden geldigi ortada masraf olmasın diye. Sen kokuşmuş çoraplarını yıkarken kadın hayatını yaşıyor. O kadın o adamı geri almaz merak etme sen 3.şahıslardan kork. Sen çocuğuyla arasına girdikçe huzurunu kacirdikça o adam kaçacak.

Sizin cocugunuza o kadin sahip cikmis.
Evine almis. Doyurmus, yatirmis. Babasiyla iliskisine burnunu sokmamis. Siz kendiniz dediniz Allah var iyi bakti diye.

Siz o kadinin ceyregi kadar insan olun once de sonra binim kizim cicik digil miydi diye duygu sömürüsü yapin.

Kiziniz kadini sevmis. Onun evinde guzel vakit gecirmis. Sizi ozleyip aramamis. Bu kadar net.
Çocuğu olmadığı için yaptı onları kızımın annesi zannetti rollere girdi yine sağolsun ağlatmadı üzmedi ama benim evladımın tek annesi var o benim

Asla çocuğa el kaldırmam ama evime de istemem
Gelecek. Kapıyı bi açmışsın pat karşında. Kovarsan kocayla papaz olacaksın, yemez o. Mecbur alacaksın. El kadarken ona yaptıklarının acısı ilerde büyük çikacak, tabi evliliğin kalırsa o zamana kadar.

Bakın ben de bu konuma düşmedim yaşayan varsa beni anlar biz eşimle eskiyi kapatıp yeniden beraber olduk cok daha tutkulu. Bu adam bana pişmanım diye geldi
Sizde tutku vardir 7 senedir kilit vurmussunuz ama kocaniz icin yabanci bir durum degildir

Şimdi de pişman, diğer kapıyı yokluyo sen burda çene yetiştirirken.

bence adamı size döndüren zaten eski karısı. yani adam sizi sevdiği için değil, kötünün iyisi olduğunuz için “gelen gideni arattığı” için size dönmüş bence.

genel konu anlamında da eğer böyle bir durum beni rahatsız edecekse hiç evlenmezdim. e adamın çocuğu.. onunla evinde vakit gecirmek istemesinden doğal ne olabilir. cok ileri görüşlü olmaya gerek yok bunu düsünmek için.

bir sey yaparsanız vicdansız kadın olursunuz. kaldı ki sizin cocugunuz da gidip kalmış kadının evinde..

ama evet tarih tekerrür edebilir.. cünkü esiniz aynı durumlarda aynı hareketleri yapan bir deney faresi gibi… üzgünüm. çok ışık vermiyor durumunuz

Çocuğu olmadığı için yaptı onları kızımın annesi zannetti rollere girdi yine sağolsun ağlatmadı üzmedi ama benim evladımın tek annesi var o benim
E tamam. Niye yaptiysa yapti.
Kiziniz onun yanına gittiginde anne diye tutturup sizi ozleyip istememis sonucta. Mis gibi de kalmis.

Gelecek. Kapıyı bi açmışsın pat karşında. Kovarsan kocayla papaz olacaksın, yemez o. Mecbur alacaksın. El kadarken ona yaptıklarının acısı ilerde büyük çikacak, tabi evliliğin kalırsa o zamana kadar.
Sence aniden mi getirir ? Sormaz mı? Burası benim evim nasıl getiriyor öyle peki

El kadar çocuk anne anne diye diye 1 saat zor durdu yanımızda bu çocuk ileride alavere yaparsa ne yapayım siz söyleyin anne mi de istiyorum baba mı da diyor hayat böyle değil benim kızım çocuk değil miydi anne baba ayrıydı
Cocuklar hisseder sizde ki fitne fucurlugu hissetmis oteki yenge o kadar guzel o kadar temiz kalpliymis ki sizin kiz sizi hic aramamis orada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X