- 19 Mayıs 2020
- 47.689
- 214.301
- 598
- Konu Sahibi mahinursem
- #1.561
Aynen hepimize büyü yaptı.Ben o kadının burada olduğundan şüphelenmeye başladım bu kadar linc normal değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen hepimize büyü yaptı.Ben o kadının burada olduğundan şüphelenmeye başladım bu kadar linc normal değil.
İlkinde evlendi sustum şimdi öyle bisey yaparsa o zaman ortalık karışırAy mahi cok safsin he.
Daha atesli oluyor oyle.
Dusunsene cocuk hasta ol kossssss yetissss deyip gecelikle kapiyi bir acsa?
Sana da aksama gec gelecegim deyip oraya gittigini hic soylemese
Of cok fena haha
Buyuk resmi gordunuz mahi. Hepimiz o kadiniz ahshdBen o kadının burada olduğundan şüphelenmeye başladım bu kadar linc normal değil.
Naparsın annene mi söylersin?İlkinde evlendi sustum şimdi öyle bisey yaparsa o zaman ortalık karışır
Ayol tabiki geliyor.Çocuğu gördükçe aklina seviştikleri gelmiyorsa ben de neyim asghshs. Hunhar gecelerin meyvesi minik adam :)
Sen adamla dertlesirken adam evli degilmiydi onemli olan eyleme dokmek degil bana gore niyette onemli sen adama o niyetle yaklastin mahinurNikahla kocam canım o kadınla benle evliyken nasıl olabiliyor onu diyorum
Askim ortalik 56 olmus zaten.İlkinde evlendi sustum şimdi öyle bisey yaparsa o zaman ortalık karışır
Annesine benziyor zaten daha çok sinir oluyorum resmen kadının ikizi çocukÇocuğu gördükçe aklina seviştikleri gelmiyorsa ben de neyim asghshs. Hunhar gecelerin meyvesi minik adam :)
Ahh keşke mahinurrr, bilsek adını felan bulup kadını övcez ama bilmiyoruzBen o kadının burada olduğundan şüphelenmeye başladım bu kadar linc normal değil.
Ay ahahahah çok eğleniyom ben ama ya.Annesine benziyor zaten daha çok sinir oluyorum resmen kadının ikizi çocuk
Hepimiz bugun o yengeyiz mahinur hadi bir kisi o olsun surada kac kisi yorum yapti kadin klonlanmayi bulduysa bilmemBen o kadının burada olduğundan şüphelenmeye başladım bu kadar linc normal değil.
Adam gozlerine bakarak bosaldi demek ki.Annesine benziyor zaten daha çok sinir oluyorum resmen kadının ikizi çocuk
konuştuk diyorsun eşim çok konuşma diyorsun. Burada çelişki var. Eşin demek ki zamanla alışırsın diye düşündü.Ben bu yorumunuzu şimdi gördüm evet zaten konuştuk eşim çok konuşmadı bu konuları eskiye sünger çekelim hiç ayrılmamışız gibi olacaksa başlayalım dedim kabul etti eski hayatını istememem çok normal eşim arada görürüm çocuğumu demişti şimdi yan çizdi hep getirmek istiyormuş
Ayyy ne güzelAnnesine benziyor zaten daha çok sinir oluyorum resmen kadının ikizi çocuk
Allah muhafaza sakın kendine acaba insanlar haklı mı diye sormaBen o kadının burada olduğundan şüphelenmeye başladım bu kadar linc normal değil.
Sus artık be, kocam yok, bir hafta yok.Adam gozlerine bakarak bosaldi demek ki.
Haha
La benimki de yok. HshsSus artık be, kocam yok, bir hafta yok.
Eşlerden kim diğerini daha çok severse çocuk ona benzer derler, eşiniz çok aşık olmuşAnnesine benziyor zaten daha çok sinir oluyorum resmen kadının ikizi çocuk
Naparsın mahinur boşar mısın? Ah boşarsın mahinurİlkinde evlendi sustum şimdi öyle bisey yaparsa o zaman ortalık karışır