Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kızımı doldurmadım pedagog’a götürdüm babası evlenince o da bağ kursun sakın müdahale etmeyin dedi kadın hakkında hiç konuşmadım iyi de kötü de bisey demedim
Kadının kocasını ve o oğlanın babasını ayartmış olmuyor musunuz? Buna da cevap bekliyorum

Zorlayacak biliyosun di mi? 😁
Ay keşke yapsa
Adamım zerre sevgisi yok çünkü seven adam gidip evlenip çocuk yapmaz başkasından.
Adam iki nafaka bir de kira ödeyemeyecek biliyor çekiyor işte yazık bu da kendini fasulyeden sanıyor 😂😂

Siz böyle yaptıkça o kadını arayasım geliyor çocuğunu göndermesin diye beni doldurmayın
Arasana ya evet göndermesin.

Benim evime o pis çocuğunu asla göndermezsin de.

Pardon pis değil, çocuğun ne suçu var, ona kızmıyordun bile değil mi.
Sendeki merhamet kimde var burda.

Arasana.
Kocan duyarsa o da sana hak verir hem.
Ama nerden duyacak, eski karısıyla hiç görüşmüyorlar 😅

Adam aranızda konuşurken bile laf söyletmiyor diyorsun bir de arasan neler yapar sana kim bilir
Bu konuda kim kimin nesi oluyor iyice karıştı. Konu sahibi ilk bu adamla evlenmiş birinci kalite oluyor öyle demişti . Diğer kadın 2. Kez evlenen adamla evlenmiş. 2. Kalite mi oluyor? Sonra tekrar konu sahibi evlenmiş. Esas kadın kim şimdi? Vallahi çözemedim

Kadinda adama aglayip cocugu gonderemem karin beni aradi dese cocugu istemiyormus dese adamda kadini teselliye gitse dertlesirken olanlar olsa
Kocası "madem çocuğumu kendi evime getiremiyorum, o zaman ben de onun evinde görürüm" deyip haftasonlarını eski eşinin evinde, çocuğunu görerek geçirse.
Mahi şok, Mahi vefat.

Bu konuda kim kimin nesi oluyor iyice karıştı. Konu sahibi ilk bu adamla evlenmiş birinci kalite oluyor öyle demişti . Diğer kadın 2. Kez evlenen adamla evlenmiş. 2. Kalite mi oluyor? Sonra tekrar konu sahibi evlenmiş. Esas kadın kim şimdi? Vallahi çözemedim

Bosandigi kocasini geri kabul eden kadinlarda cok garip bir bicimde 'ben ilk estim, ben 1 adim ondeyim, benim cocugum daha onde' inanci oluyor. Kendileri adam ikinciye evliyken adamla gorusse bile metres olarak gormuyorlar kendilerini. Senelerdir forumda gorduk hep. Bir de kadinin ilk evliligi kocamla degil diye ayrinti anlatmis aralarda, muhtemelen kendisi 'bakire' iken kocasi ile evlendi diye kendini kadindan bir adim onde goruyor. Sosyokulturel yapisini az cok tahmin edebiliyorum. 😅

Bir de demis ya o da engelleseydi benim numarami evliyken beni arayan oydu diye. M mahinursem sana kotu bir haberim var, senin yuva yikman kadinin engellememesi ile alakali degil, hem senin hem kadinin ahlak anlayisi ile alakali. Ahlak sorunu yasayan birine cin seddi de doseseniz aldatmanin yolunu bulur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X