- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.002
- 748
- Konu Sahibi mahinursem
- #1.681
Adam şu an ben ne poh yedim diye kukumav kuşu gibi düşünüp duruyordur.
Tehlike çanları çalıyor...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun da b.k yemesi. Arada görürüm oğlumu diye uçuk uçuk sözler vermişAdam şu an ben ne poh yedim diye kukumav kuşu gibi düşünüp duruyordur.
7 yıl boyunca bir adamı beklemek sağlıklı gelmedi bana. Takıntılı bir durum.Adam şu an ben ne poh yedim diye kukumav kuşu gibi düşünüp duruyordur.
Her şeyin bir bedeli var bana hayatıma kimseyi almam bir tek seni sevdim diyen boşandığımız gün bunları söyleyen adam gidip evlenip çocuk yaptı. Bazı şeylerin bedeli olmalı öyle değil mi. Başka kadının çocuğunu eve almak zorunda değilim. Dua etsinler başka şehre gitmiyoruz taşınmayı ben de bilirdim değil mi bugün desem taşınırızAdam şu an ben ne poh yedim diye kukumav kuşu gibi düşünüp duruyordur.
Normal olmadığı cevaplarindan belli zaten.7 yıl boyunca bir adamı beklemek sağlıklı gelmedi bana. Takıntılı bir durum.
Ben bana döner diye beklemedim seviyordum kalbime kilit mi vursaydım sevmek suç mu adamı ayartmadım kendi de beni unutmamış geri döndü7 yıl boyunca bir adamı beklemek sağlıklı gelmedi bana. Takıntılı bir durum.
İstersen fizana git evlat hasreti basinca o adam görüşmeyecek mi çocuğuyla sanıyorsun.Her şeyin bir bedeli var bana hayatıma kimseyi almam bir tek seni sevdim diyen boşandığımız gün bunları söyleyen adam gidip evlenip çocuk yaptı. Bazı şeylerin bedeli olmalı öyle değil mi. Başka kadının çocuğunu eve almak zorunda değilim. Dua etsinler başka şehre gitmiyoruz taşınmayı ben de bilirdim değil mi bugün desem taşınırız
Konuştukça batıyorsın ya. Boşanmış adam isterse grup yapardı. Bedel ödemesi gereken adamla koşa koşa yeniden niye evlendin madem.Her şeyin bir bedeli var bana hayatıma kimseyi almam bir tek seni sevdim diyen boşandığımız gün bunları söyleyen adam gidip evlenip çocuk yaptı. Bazı şeylerin bedeli olmalı öyle değil mi. Başka kadının çocuğunu eve almak zorunda değilim. Dua etsinler başka şehre gitmiyoruz taşınmayı ben de bilirdim değil mi bugün desem taşınırız
Ya ne aradası bunun ağzına bir kaşık bal çalıyor işte artık nasıl kafa ütülüyorsa.Onun da b.k yemesi. Arada görürüm oğlumu diye uçuk uçuk sözler vermiş
Bazı şeylerin bedelinin olduğu doğru. Ama ödeme sırası sana geldi. Taşınma işini de unut, adam şu saatten sonra senin için kolunu kaldırmaz. Yüzüne bile bakmıyor. Hoş, taşınsanız çocuğun eve gelmesi mümkün olur, küse küse alıştırır bu sefer seni.Her şeyin bir bedeli var bana hayatıma kimseyi almam bir tek seni sevdim diyen boşandığımız gün bunları söyleyen adam gidip evlenip çocuk yaptı. Bazı şeylerin bedeli olmalı öyle değil mi. Başka kadının çocuğunu eve almak zorunda değilim. Dua etsinler başka şehre gitmiyoruz taşınmayı ben de bilirdim değil mi bugün desem taşınırız
Mahinur şurada biz bizeyiz bak hiç bi sözüyle şehir değiştirilecek bir eş gibi durmuyorsunHer şeyin bir bedeli var bana hayatıma kimseyi almam bir tek seni sevdim diyen boşandığımız gün bunları söyleyen adam gidip evlenip çocuk yaptı. Bazı şeylerin bedeli olmalı öyle değil mi. Başka kadının çocuğunu eve almak zorunda değilim. Dua etsinler başka şehre gitmiyoruz taşınmayı ben de bilirdim değil mi bugün desem taşınırız
Sizi sevmiş ama o kadını daha çok sevmiş. Bunu anlamak zor değil. Sizi 1 sevdiyse onu tanıyınca 5 sevmiş, evlenip hayatını birleştirmek istemiş.Her şeyin bir bedeli var bana hayatıma kimseyi almam bir tek seni sevdim diyen boşandığımız gün bunları söyleyen adam gidip evlenip çocuk yaptı. Bazı şeylerin bedeli olmalı öyle değil mi. Başka kadının çocuğunu eve almak zorunda değilim. Dua etsinler başka şehre gitmiyoruz taşınmayı ben de bilirdim değil mi bugün desem taşınırız
Baştan net olsaydı o da ne münasebet o da benim çocuğum gelir gider görürüm seninle ayrıyken kızımla nasıl ilgilendiysem bu da öyle deseydi. O tutamayacağı sözler vermiş bu da bencil zaten ya bu adamın çocuğu özler dememiş. İkisinin de tutulacak yeri yokYa ne aradası bunun ağzına bir kaşık bal çalıyor işte artık nasıl kafa ütülüyorsa.
Yiyorsa taşın o şehirden, bak bakalım eşin geliyor mu arkandan?! Adam seninle şuan konuşmuyor bile, sırf çocuğunu hafta sonu eve kabul etmiyorsun diye. Kendi kendini avut dur böyle.Her şeyin bir bedeli var bana hayatıma kimseyi almam bir tek seni sevdim diyen boşandığımız gün bunları söyleyen adam gidip evlenip çocuk yaptı. Bazı şeylerin bedeli olmalı öyle değil mi. Başka kadının çocuğunu eve almak zorunda değilim. Dua etsinler başka şehre gitmiyoruz taşınmayı ben de bilirdim değil mi bugün desem taşınırız
Asıl kadın düşmanı sizsiniz , kuytularda tırnaklarınızı yiye yiye beklemiş fırsatını bulunca evli adama kancayı takmış yuvayı dağıtmışsınız......
Sana bir şey diyeyim mi içinde hep şüphe olacak ya senimle konuştuğu gibi onla da konuşursa diye çok büyük konuşuyorsun konuşmuyor konuşamaz diye ahanda buraya yazıyorum büyük lokma ye büyük söz söyleme demişler diğer kadını o kadar çok kıskanıyorsun ki eminim ki çok güzel bir kadın çocuğunun ona benzemesine tahammül edemeyip evine almıyorsun el kadar sabiKadını komple hayatından çıkardı çocuk için bile konusmuyor konuşamaz yok öyle çocuğu bahane etmek. Ben eşimi aramıyordum o arıyordu beni de engelleseydi o zaman onun problemi![]()
Diğer kadını da unutamamış. O kadar evli kalmiş çocuk yapmış kolay değil unutması. Sadakatsiz volkan gibi iki arada bir derede şu an. İkinizden de çocugu var. O çocugunu da asla atamaz istesen de istemesen de görüşecek her şeyine dahil olacak anasiyla da görüşecek.Ben bana döner diye beklemedim seviyordum kalbime kilit mi vursaydım sevmek suç mu adamı ayartmadım kendi de beni unutmamış geri döndü
Simdilik.
Cocuk buyudukce boyle olmayacak.
Cocugun mezuniyetinde anne baba cocuk fotoğraflari olacak.
Bakar bakar aglarsiniz.