- 19 Mayıs 2020
- 47.689
- 214.304
- 598
- Konu Sahibi mahinursem
- #1.821
Bi dene kaybedecek şeyin kalmadı.Ben eşime burada görüşsünler söyleyeceğim ilk kızımla konuşayım diyorum çok akıllı bir çocuk en azından aramızı yapar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi dene kaybedecek şeyin kalmadı.Ben eşime burada görüşsünler söyleyeceğim ilk kızımla konuşayım diyorum çok akıllı bir çocuk en azından aramızı yapar
Eşini al karşına konuş çocuğunu istediği zaman getirebileceğini hatta çocuk için makul seviyede eski eşle konuşabileceğini kendisine güvendiğini dile getir. Bak şuan aracı olan komşuyla görüşmesinden çok daha iyidir eski eşle muhatap olması ayrıca niye korkuyorsun eski eşle konuşmasından onunla olsaydı sana geri dönmezdi biraz özgüvenli ol sana düşen eski eş gibi naif bir şekilde iki kardeşi evinde ağırlamak aslında mutlu olmalısın eşin iyi bir baba çocukları ile vakit geçirmek istiyor diğer çocuktan bunu kıskanma zamanla o yavru da bu duruma alışacak anne diye tutturmayacak müsaade et seninle de güvenli bir bağ kursun.Peki şimdi aramızı düzeltmek için ne yapayım sence
Dün de en son böyle diyordun sonra bi baktım kabul etmem demeye başlamışsın. Ya dengesiz bir insansın ya da anangillerin ağzına çok bakıyorsun ilginçBen kabul ediyorum çocuğu haklısınız aramızı düzeltmek istiyorum eşimi ailemi seviyorum
Hayatında yaptıklarından sorumluluk hissetmek gibi bi şey var mı? Hala kızını alet etme peşindesin. Kendi kararını kendin ver. Kocanla aranı kendin düzelt. Hatanı kabul et, çocukla ilgili orta yol bulmaya çalışın eşinle.Ben eşime burada görüşsünler söyleyeceğim ilk kızımla konuşayım diyorum çok akıllı bir çocuk en azından aramızı yapar
Cocugu katmasan isin icine olmuyor degil mi cocuk neden sizin aranizin bozuk oldugunu bilsin neden cocuga boyle bir misyon yukluyorsun yazik degil mi kizina aklina hemen bu geliyor çünkü cocugu kullaniyorsun her sekilde oteki kadindan da bu yuzden korkuyorsun zaten cocugun omuzlarina boyle yukler yukleme ileride senin gibi mutsuz umutsuz kadin olsun istiyorsan devam etBen eşime burada görüşsünler söyleyeceğim ilk kızımla konuşayım diyorum çok akıllı bir çocuk en azından aramızı yapar
Evliligini devam ettirmek istiyorsan kabulleneceksin mecbur kimse evladindan vazgecmezBen eşime burada görüşsünler söyleyeceğim ilk kızımla konuşayım diyorum çok akıllı bir çocuk en azından aramızı yapar
Annem ben seni elden yaptığı çocuğa bakıcı ol diye mi doğurdum diye basımı yedi ailemle de görüşmemem LazımDün de en son böyle diyordun sonra bi baktım kabul etmem demeye başlamışsın. Ya dengesiz bir insansın ya da anangillerin ağzına çok bakıyorsun ilginç
Aklın varsa çocuğu eve alırsın yoksa zaten adam gidip kendi evinde görecek.Ben eşime burada görüşsünler söyleyeceğim ilk kızımla konuşayım diyorum çok akıllı bir çocuk en azından aramızı yapar
Tamam sizi dinliyorum anlatmam kızıma o da farkında ama anne sen niye kardeşimi istemiyorsun dedi bana o da kızgın banaCocugu katmasan isin icine olmuyor degil mi cocuk neden sizin aranizin bozuk oldugunu bilsin neden cocuga boyle bir misyon yukluyorsun yazik degil mi kizina aklina hemen bu geliyor çünkü cocugu kullaniyorsun her sekilde oteki kadindan da bu yuzden korkuyorsun zaten cocugun omuzlarina boyle yukler yukleme ileride senin gibi mutsuz umutsuz kadin olsun istiyorsan devam et
Ee bunu bilerek evlendin eşinin artık başka bir çocuğu daha var evladının bir kardeşi var elbet bağrına basacaksın.Hiçte hoşuma gitmiyor beni anlayan insanlar oldu sadece gülüyorum gerçekten demek ki eşleriniz gitse çocukla gelse çocuğu bağrınıza basarsınız.
Görüş de bir sınırın olsun. Ne bu böyle. İnsan anası da olsa ya bi dur hayat benim demez mi? Demiyor demek kiAnnem ben seni elden yaptığı çocuğa bakıcı ol diye mi doğurdum diye basımı yedi ailemle de görüşmemem Lazım
Kendisi barıştı ya belki de korkuyor diğer karısıyla da böyle barışır diyeE peki bu çocuğun kadının suçu ne babası değil mi tabi ki ilgilenecek görüşecek seninle görüşürken bu aklın nerdeydi mesela sen neden görüştün adamla çocuğunu verdin görüştûrdün
Tekne kazınmış sen çıkmışsın, kazayla doğmuşun altı üstü, aldırmayınca doğurmuş. Denizatlarının erkekleri de doğuruyo, kafa şişirmesin ehtiyar.Annem ben seni elden yaptığı çocuğa bakıcı ol diye mi doğurdum diye basımı yedi ailemle de görüşmemem Lazım
Her şeyin bir bedeli var bana hayatıma kimseyi almam bir tek seni sevdim diyen boşandığımız gün bunları söyleyen adam gidip evlenip çocuk yaptı. Bazı şeylerin bedeli olmalı öyle değil mi. Başka kadının çocuğunu eve almak zorunda değilim. Dua etsinler başka şehre gitmiyoruz taşınmayı ben de bilirdim değil mi bugün desem taşınırız
Anneniz ozaman elden cocuk yapan adamla tekrar evlenmenize musaade etmeseydi sahip ciksaydi bir kizi bir torununa sizi sevdiginide sanmiyorum annenizin sizi sevseydi yuvaniza comak sokmazdi boyle 36 yasinda kadinsiniz artik biraz aydinlanin gercekleri gorun ve kabul edin kendinizi gelistirine boyle tarak kurek islerle ugrasmayinAnnem ben seni elden yaptığı çocuğa bakıcı ol diye mi doğurdum diye basımı yedi ailemle de görüşmemem Lazım
Ileride kizinizda birakacaginiz izleri bir bilseniz kotu olmak size cok sey kaybettirir ama iyilik bugun olmasa yarin muhakkak kazandirirTamam sizi dinliyorum anlatmam kızıma o da farkında ama anne sen niye kardeşimi istemiyorsun dedi bana o da kızgın bana
Aklin çıktı dimi sensiz gidecekler diyeHaftasonu beraber tatile gidelim diyeceğim birazdan dua edin nolur![]()
E senin kendi seçimin.İki gündür gözümde yaş kalmadı hepinizi Allah’a havale ediyorum inşallah siz iyi olursunuz ben kötü oldum