Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki şimdi aramızı düzeltmek için ne yapayım sence
Eşini al karşına konuş çocuğunu istediği zaman getirebileceğini hatta çocuk için makul seviyede eski eşle konuşabileceğini kendisine güvendiğini dile getir. Bak şuan aracı olan komşuyla görüşmesinden çok daha iyidir eski eşle muhatap olması ayrıca niye korkuyorsun eski eşle konuşmasından onunla olsaydı sana geri dönmezdi biraz özgüvenli ol sana düşen eski eş gibi naif bir şekilde iki kardeşi evinde ağırlamak aslında mutlu olmalısın eşin iyi bir baba çocukları ile vakit geçirmek istiyor diğer çocuktan bunu kıskanma zamanla o yavru da bu duruma alışacak anne diye tutturmayacak müsaade et seninle de güvenli bir bağ kursun.

Ben kabul ediyorum çocuğu haklısınız aramızı düzeltmek istiyorum eşimi ailemi seviyorum
Dün de en son böyle diyordun sonra bi baktım kabul etmem demeye başlamışsın. Ya dengesiz bir insansın ya da anangillerin ağzına çok bakıyorsun ilginç

Ben eşime burada görüşsünler söyleyeceğim ilk kızımla konuşayım diyorum çok akıllı bir çocuk en azından aramızı yapar
Hayatında yaptıklarından sorumluluk hissetmek gibi bi şey var mı? Hala kızını alet etme peşindesin. Kendi kararını kendin ver. Kocanla aranı kendin düzelt. Hatanı kabul et, çocukla ilgili orta yol bulmaya çalışın eşinle.

Ben eşime burada görüşsünler söyleyeceğim ilk kızımla konuşayım diyorum çok akıllı bir çocuk en azından aramızı yapar
Cocugu katmasan isin icine olmuyor degil mi cocuk neden sizin aranizin bozuk oldugunu bilsin neden cocuga boyle bir misyon yukluyorsun yazik degil mi kizina aklina hemen bu geliyor çünkü cocugu kullaniyorsun her sekilde oteki kadindan da bu yuzden korkuyorsun zaten cocugun omuzlarina boyle yukler yukleme ileride senin gibi mutsuz umutsuz kadin olsun istiyorsan devam et

Dün de en son böyle diyordun sonra bi baktım kabul etmem demeye başlamışsın. Ya dengesiz bir insansın ya da anangillerin ağzına çok bakıyorsun ilginç
Annem ben seni elden yaptığı çocuğa bakıcı ol diye mi doğurdum diye basımı yedi ailemle de görüşmemem Lazım

Cocugu katmasan isin icine olmuyor degil mi cocuk neden sizin aranizin bozuk oldugunu bilsin neden cocuga boyle bir misyon yukluyorsun yazik degil mi kizina aklina hemen bu geliyor çünkü cocugu kullaniyorsun her sekilde oteki kadindan da bu yuzden korkuyorsun zaten cocugun omuzlarina boyle yukler yukleme ileride senin gibi mutsuz umutsuz kadin olsun istiyorsan devam et
Tamam sizi dinliyorum anlatmam kızıma o da farkında ama anne sen niye kardeşimi istemiyorsun dedi bana o da kızgın bana

E peki bu çocuğun kadının suçu ne babası değil mi tabi ki ilgilenecek görüşecek seninle görüşürken bu aklın nerdeydi mesela sen neden görüştün adamla çocuğunu verdin görüştûrdün
Kendisi barıştı ya belki de korkuyor diğer karısıyla da böyle barışır diye😉
O yüzden çocuğuda hayatından çıkarmaya çalışıyor komple ama kendiside bir anne olarak bir çocuga böyle yapması çok acımasızca sonucta o çocugunda babasiyla görüşmesi en doğal hakkı sen karışamazsın.Aynısını diger kadın yapsa olay çıkarır ama izin vermiyor çocuğum babasınını görmeye diye ve de etme bulma dünyası birşeyler yapmadan önce iyi düşünmek lazım..

Annem ben seni elden yaptığı çocuğa bakıcı ol diye mi doğurdum diye basımı yedi ailemle de görüşmemem Lazım
Tekne kazınmış sen çıkmışsın, kazayla doğmuşun altı üstü, aldırmayınca doğurmuş. Denizatlarının erkekleri de doğuruyo, kafa şişirmesin ehtiyar.

Her şeyin bir bedeli var bana hayatıma kimseyi almam bir tek seni sevdim diyen boşandığımız gün bunları söyleyen adam gidip evlenip çocuk yaptı. Bazı şeylerin bedeli olmalı öyle değil mi. Başka kadının çocuğunu eve almak zorunda değilim. Dua etsinler başka şehre gitmiyoruz taşınmayı ben de bilirdim değil mi bugün desem taşınırız

yalnız o bedeli ödemesi gereken eşin çocuk değil

Anneniz ozaman elden cocuk yapan adamla tekrar evlenmenize musaade etmeseydi sahip ciksaydi bir kizi bir torununa sizi sevdiginide sanmiyorum annenizin sizi sevseydi yuvaniza comak sokmazdi boyle 36 yasinda kadinsiniz artik biraz aydinlanin gercekleri gorun ve kabul edin kendinizi gelistirine boyle tarak kurek islerle ugrasmayin

Tamam sizi dinliyorum anlatmam kızıma o da farkında ama anne sen niye kardeşimi istemiyorsun dedi bana o da kızgın bana
Ileride kizinizda birakacaginiz izleri bir bilseniz kotu olmak size cok sey kaybettirir ama iyilik bugun olmasa yarin muhakkak kazandirir

İki gündür gözümde yaş kalmadı hepinizi Allah’a havale ediyorum inşallah siz iyi olursunuz ben kötü oldum
E senin kendi seçimin.
Başka erkek kalmamış gibi gidip yedi sene başkasıyla karı koca olan, ondan çocuk yapan adamı nasıl miden aldı evlendin. Ağlarsın böyle işte.
Bir de hiç ayrılmamışız gibi olacak sandım diyorsun. Allah aşkına adam sevgili olmuş, evlenmiş, çocuk yapmış. Yedi sene kocalık yapmış kadına. Nasıl olmamış gibi olacak.

Aile korkunu yenmen lazım, başina ne geliyorsa ondan geliyor. O anan seni bir yıl aramasın, sen elinle koymuş gibi ne istiyorsa ona göre davranırsın, öyle yetişmişsin çünkü, ince işlemiş seni. Terapi al.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X