Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kızım kardeşini seviyor o yüzden dışarıda babaları ilgilenebilir gezdirir eğlendirir yedirir içirir hem bizimle olsa o çocuk daha çok üzülmez mi anne anne diye içleniyor hep ona da yazık değil mi
Bahsetdigin bir çocuk🙄öyle duyğusuz kukla değil ilgilenir gezdirir eglendirir bırakır ne ya?Tabi ki babasıyla gerektiginde kalıcak hangi kafada yaşıyorsun anlamadım.Boşuna debelenme senin çocugunun ne kadar babasıyla yaşama hakkı varsa onunda var önceden farkinda olmalıydın kabul etmeseydin etdiysen o çocugun hakkına giremezsin.

Bence bu hepten imkansız.
Kadının şu an eskiye hissettiği şey öfke olabilir.
Kim eski karısına dönen eski kocasına döner ki?
Dörtleme gibi, tur çevirmek gibi.
Biraz aklı olan biraz haysiyeti olan insan yapmaz.
Herkes konu sahibi gibi değil
Sırf konu sahibinin inadına bile yapabilir. Sen hem ben boşandıktan üç ay sonra evlen hem benim çocuğumu babasiyla görüştürme. Bunları boşatır biraz zaman geçince de adamı şutlar.

Sırf konu sahibinin inadına bile yapabilir. Sen hep ben boşandıktan üç ay sonra evlen hem benim çocuğumu babasiyla görüştürme. Bunları boşatır biraz zaman geçince de adamı şutlar.
Yok ya bu kadar olmasa da ben benzerini yaşadım.
Çok eskiden bir sevgilim vardı. Benle sevgiliyken terk eden exi dönmek istedi buna. Bu bana seviyorum diyor ama bi mıyır mıyır da. Ayrıldım. Bir süre sonra sevgili oldular. Ama bana sevgiliyken de ulaşmaya çalıştı.
Bu mesela bende tamamen mide bulantısı tiksinti uyandırdı.
Numaramı değiştirdim hatta o dönem ulaşamasın diye.
Burada bir de eski eşle evlenmek var. O nedenle kadındaki hisleri anlıyorum ben olmaz diyorum ondan. Sindirmek mümkün değil. Burada konu sahibi hasta bir kadın olduğu için yapmış. Normal bir insan böyle bir şey yapmaz

Yok ya bu kadar olmasa da ben benzerini yaşadım.
Çok eskiden bir sevgilim vardı. Benle sevgiliyken terk eden exi dönmek istedi buna. Bu bana seviyorum diyor ama bi mıyır mıyır da. Ayrıldım. Bir süre sonra sevgili oldular. Ama bana sevgiliyken de ulaşmaya çalıştı.
Bu mesela bende tamamen mide bulantısı tiksinti uyandırdı.
Numaramı değiştirdim hatta o dönem ulaşamasın diye.
Burada bir de eski eşle evlenmek var. O nedenle kadındaki hisleri anlıyorum ben olmaz diyorum ondan. Sindirmek mümkün değil. Burada konu sahibi hasta bir kadın olduğu için yapmış. Normal bir insan böyle bir şey yapmaz
Haklısın. Kadın olgun biri belli. Midesi almaz. Heleki karısının ağzıyla çocuğunu eve sokmayan, çocuğunun annesini engelleyen bir adam için hiç yapmaz. Şuan adamı tanıdığı güne lanet ediyordur muhtemelen.

Hiçte hoşuma gitmiyor beni anlayan insanlar oldu sadece gülüyorum gerçekten demek ki eşleriniz gitse çocukla gelse çocuğu bağrınıza basarsınız.
Eşlerimiz gitse çocukla mocukla geri gelemez işte mahinur, anlamadığın şey bu bacımsu.
O koca gittiği yerde aynı şekil kalır

Hiçte hoşuma gitmiyor beni anlayan insanlar oldu sadece gülüyorum gerçekten demek ki eşleriniz gitse çocukla gelse çocuğu bağrınıza basarsınız.
Eşimiz gitse çocukla geri gelse eşimize 'sen kim köpek' deriz canım

Her şeyin bir bedeli var bana hayatıma kimseyi almam bir tek seni sevdim diyen boşandığımız gün bunları söyleyen adam gidip evlenip çocuk yaptı. Bazı şeylerin bedeli olmalı öyle değil mi. Başka kadının çocuğunu eve almak zorunda değilim. Dua etsinler başka şehre gitmiyoruz taşınmayı ben de bilirdim değil mi bugün desem taşınırız
Hanımefendi anlamadığınız bir kaç şey var biri o ev sadece sizin değil eşinizinde ve dolayısıyla eşinizin çocuğunun da babasının evinde kalma hakkı var. Anlamadığınız diğer şeyde her şeyin bir bedeli var ben evlenmedim, sen hayatıma kimseyi almam deyip evlendin birde üstüne çocuk yaptın artık seninle olmam deyip o bedeli ödetmeliydiniz. Şimdi çocuğu evde istemiyorum bedel bu demeye hakkınız yok kendi hatanızın, eşinizin hatasının bedelini küçücük bir çocuğa ödetmeye kalkamazsınız. Allah korusun bir yerden çıkar o yavrunun ahı. Kaldıramayacaksınız evlenmeseydiniz tekrar böyle şımarıklığa hiç hakkınız yok. Ha ayrıca taşındanızda tatiller de yatılı kalır sizde çocuk, taşındınız diye yok olmayacak, siz en iyisi bu çocuğun varlığını onunda en az sizin evladınız kadar babasının evladı olduğunu ve babasının her türlü hayatında olacağını kabullenin.

Kadından öyle nefret ediyor ki sonunda çocuğun analığı olmayı kabul edecek gibi. Yeterki koca sesini duymasın kadının. Çocuk da kadına benziyormuş.Kocaya benzeseydi azıcık olurdu sanki.
O değilde benim bütün günüm bu konuyla geçti bugün. Bari sonucu gelip yazsada o kadar vakit harcadığıma azıcık değse 🥴

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X