- Konu Sahibi mahinursem
- #1.901
Yattı uyudu bence konu sahibi.Yok kız en son 22:51 görülmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yattı uyudu bence konu sahibi.Yok kız en son 22:51 görülmedi
Diğer eş çok olgun çok mantıklı bir kadın, karakter olarak mahinurla aralarında uçurum var, adam peşinde koşsa da tekrar evlenmez, ki zaten adam da evlenilecek biri değil, daha evlilerken eski eşiyle dertleşme diye başlayıp yakınlaşan aldatan adamı ne yapsınBir de kendisinden ayrıldıktan 3 ay sonra evlenen eski kocası. Hani öyle 1-2 yıl da değil.
Diğer eş çok olgun çok mantıklı bir kadın, karakter olarak mahinurla aralarında uçurum var, adam peşinde koşsa da tekrar evlenmez, ki zaten adam da evlenilecek biri değil, daha evlilerken eski eşiyle dertleşme diye başlayıp yakınlaşan aldatan adamı ne yapsın![]()
Senin yine iyiymiş benim 2 günüm geçti:)O değilde benim bütün günüm bu konuyla geçti bugün. Bari sonucu gelip yazsada o kadar vakit harcadığıma azıcık değse![]()
Senin daha kötüymüşSenin yine iyiymiş benim 2 günüm geçti:)
Bilemiyorum ama adam da kalıbının insanı değil, evli birisi daha önce evli olduğu insana yeni evliliğini anlatamaz, bu hem evli olduğu insana saygısızlık hem eski eşine saygısızlık, eski eşi yeni eş aleyhine şahit olarak göstermeyi istemek tam bir akıl tutulması.Ben adamın kadını engellemesinin de bir yaradan kaynaklandığını düşünüyorum. Güya adam dertleşmiş ya eşe.Adam boşanmak istese kadını niye engellesin bitmiş gitmiş. İnat ediyor. Ama tutmadı belli ki. Beş ay sonra oğlu aklına geldi birden bir her hafta sonu. Şimdi en alakalı baba olur.
Hemen hemen aynı tayfalardan bende linç yedimValla 66 sayfada şunu yazan olmadı mı diye sona gelmeye çalışıyordum. Konu sahibi çok ponçik bütün kötü lafları göğsünde yumuşatıyor hiç carlamıyor maşallah normalde ponçik ponçik konu açanlar ilk olumsuz yorumda carlamaya başlıyorlarbir de arada gelip gelip biraz daha detay veriyor sağolsun bizi bilgilendirip çıkıyor biraz daha linç yemek için. Konunun popi olması hoşuna gitti herhalde sürekli el arttırıyor her yorumda bana hiç inandırıcı gelmedi
Konularına bakınca hatırladım konunu. Linç edilmeyecek gibi değilsin bacımHemen hemen aynı tayfalardan bende linç yedimSamimiyetle söylüyorum insan etkileniyor, soğuk duş etkisi yaratıyor.Aile, arkadaş vs çevremiz aman biz uzulmeyelim yarasına tuz basmayalim vs diye bizim gözden kaçırdığımız,hata olarak görmediğimiz birçok detayı bu Zeki hatunlar görüp "dan dan dan" acımadan sıkıyor
Tamda bu yüzden hiç tanımadığımız insanlara içimizi açıyoruz ACITSINLAR...ki irkilelim. Velhasıl doğrudur kimin eline ne geçecek bu platformda popi olmak zırt pırt
Ama gördünüz mü benimkisi devede kulak kaldı bu konulardan sonraKonularına bakınca hatırladım konunu. Linç edilmeyecek gibi değilsin bacımama emin ol burda linçleyen herkes de bi sarsalım da kendine gelsin diye değil çoğu stres atmak için yapıyor.
Hemen hemen aynı tayfalardan bende linç yedimSamimiyetle söylüyorum insan etkileniyor, soğuk duş etkisi yaratıyor.Aile, arkadaş vs çevremiz aman biz uzulmeyelim yarasına tuz basmayalim vs diye bizim gözden kaçırdığımız,hata olarak görmediğimiz birçok detayı bu Zeki hatunlar görüp "dan dan dan" acımadan sıkıyor
Tamda bu yüzden hiç tanımadığımız insanlara içimizi açıyoruz ACITSINLAR...ki irkilelim. Velhasıl doğrudur kimin eline ne geçecek bu platformda popi olmak zırt pırt
Ben artık forumda büyüdüm ablası, başkalarının dertlerini okuyorum üstüne yorumda yapıyorum yaaKııızz sende mi burdasın
Ben artık forumda büyüdüm ablası, başkalarının dertlerini okuyorum üstüne yorumda yapıyorum yaa![]()
Fake oldugu buradan cok belli96 sayfa boyunca kendine sövülen ve hâlâ üyelik iptali yapmayan üye varmışş![]()