- 20 Ocak 2010
- 48.029
- 182.266
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi mahinursem
- #1.921
Herkese selam gece giremedim eşim yanımdaydı bazı olaylar oldu. Kahve içtik konuştuk başlarda hak verdim evladın aklın çocuklarında normal dedim o da rahatsız olduğu konuları söyledi ben her şeye rağmen sana geldim geçmişe sünger çektim ama çocuğumu atamam dedi tamam dedim kabul ediyorum ama o kadını hayatımızda istemiyorum dedim o da çocuğum için konuşmak zorundayım iki gün iyice düşündüm dedi komşu zaten rahatsızmış artık bu durumdan böyle olacaksa çok acele etmişiz pişmanmış ben ağlamaya başladım sakinleştirmeye çalıştı biraz dedim o zaman Benim önümde çocuk için konuşulacak ben duycam dedim. Engeli açtı kadının önümde mesaj yazdı çok resmi şekilde iyi akşamlar çocuk için artık buradan iletişim kuralım diye ben yazdırdım görmek istedim kadın da aradı mesaj üstüne başta açmak istemedi ben açtırdım hoparlöre verdi kadın başta sert konuştu aylardır çocuğunla ilgilenmiyorsun doğru düzgün ilgilenmiyorsun haram olsun emeklerim falan dedi o sıra ben girdim devreye ama eşim beni susturdu bana kızdı kadın içini döktü ağladı ben biliyordum onun aklı bunda buraya pek girmeyi düşünmüyorum psikolojim iyice gitti herşey daha da karıştı ben sadece çocuğu alırım veririm yapacak sanıyordum o yüzden mesaj attrdım kadın aradı ne haldeyim haberin var mı diye ağlıyor ne hali olacak acaba ben de eşime çocuğu kabul ediyorum gelsin önümde gör hep çocuğu ben de olcam dedim
Haydi bakalım