Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı şey olarak görmüyor çünkü adam arıyormuş. Niye konuştun peki tersleyip kapatmadın diyince çocuğun babası oluyor. Diğer çocuk ağaçtan koparıldı çünkü.
Konunun başında ve bu kısmında anladık ki kadın çok tehlikeli birisi. Kendine Müslüman özellikle ve böyle birisiyle bırakın eş olmayı arkadaş bile olunmaz. Çok samimi dostum olsa o an kafası karışsa ikaz etsem ve bu sonuç ortaya çıksa ben bir daha asla görüşmem o kişiyle notunu veririm.

Ahada dedigim cikti ahahaha
Kadın da öngörü sıfır.
“Hiç ayrılmamışız gibi olacaksa” diye evlendim diyor. Adam 7 sene evli kalmış 3 yaşında çocuğu var aloo onu nasıl hiç olmamış gibi yapacaksın.
Ortama zekada bir insan bu yaşanacakları öngörür girmezdi o toplara. Ama kadın yedi sene hırs yapınca gözü görmemiş atlamış bodoslama.

Kadın da öngörü sıfır.
“Hiç ayrılmamışız gibi olacaksa” diye evlendim diyor. Adam 7 sene evli kalmış 3 yaşında çocuğu var aloo onu nasıl hiç olmamış gibi yapacaksın.
Ortama zekada bir insan bu yaşanacakları öngörür girmezdi o toplara. Ama kadın yedi sene hırs yapınca gözü görmemiş ağlamış bodoslama.
Hala daha goremiyor adam seninle tekrar evlendigime pismanim diyor ayni sekilde devam ediyor iyide yapiyor yaptiklarini kendide yasasinda gorsun kocasi zaten yengec burcu kaliteli yengemizde aklini celsinde gorsun

Hala daha goremiyor adam seninle tekrar evlendigime pismanim diyor ayni sekilde devam ediyor iyide yapiyor yaptiklarini kendide yasasinda gorsun kocasi zaten yengec burcu kaliteli yengemizde aklini celsinde gorsun
Daha alacağı dersler bitmemiş. 3 yaşında çocuğu eve almamak dışlamak neymiş yaşayacak. O çocuğun gözyaşları mutlaka çıkacak çünkü

Kadın zaten çocuğu gönderme taraftarı değilmiş ben evladımı göndermeye meraklı değilim sizin çarpık ilişkinizi görmesini zaten istemem dedi orada ben de film koptu utanmadan kendisi adamla 6-7 ayda evlenen değil gibi bana laf atıyor çocuğu mahkeme günlerinde sabah alır akşam bırakırsın dedi eşime kızım için de kardeşini ne zaman görmek isterse yalnız gelebilir zaten büyüdü kapım ona açık dedi utanma yok ben de çocuğumu sana göndermiyorum dedim eşim özür diledi en son ona ayrı çıldırdım bugün sizce konuşur mu onunla kadın ağladı bunu etkiledi deliricem

Kadın da öngörü sıfır.
Ortama zekada bir insan bu yaşanacakları öngörür girmezdi o toplara. Ama kadın yedi sene hırs yapınca gözü görmemiş atlamış bodoslama.
Buraya konu açıyorlar ya daha önce seviştim ama bakire olmadığımı diyemedim diktireyim vs. Diye bunun farklı versiyonu. Diktirince geçmişine kapattıklarını sanıyorlar. Hadi onda bir kişi biliyor o da kendisi ama bunda herkes biliyor ve biz bile öğrendik. Bu kadar kıskanç ve takıntılı birisi o 7 sene neler olduğunu hiç mi hesap etmez?

7 sene bekar kalsa ve cinsel ihtiyacı için eskortla olsa veya tek gecelik ilişkiler yaşasa bu bile çok masum kalır ve yani olabilirde ama evlilik bu yani duygular, paylaşım, sevişme vs. Vs. Bu kadar kıskanç olsam zaten başında kabul etmezdim benim bünyem götürmez diye. Tam tedavilik bu kişi.

Kadın zaten çocuğu gönderme taraftarı değilmiş ben evladımı göndermeye meraklı değilim sizin çarpık ilişkinizi görmesini zaten istemem dedi orada ben de film koptu utanmadan kendisi adamla 6-7 ayda evlenen değil gibi bana laf atıyor çocuğu mahkeme günlerinde sabah alır akşam bırakırsın dedi eşime kızım için de kardeşini ne zaman görmek isterse yalnız gelebilir zaten büyüdü kapım ona açık dedi utanma yok ben de çocuğumu sana göndermiyorum dedim eşim özür diledi en son ona ayrı çıldırdım bugün sizce konuşur mu onunla kadın ağladı bunu etkiledi deliricem
Dedi 3 ayda sırtlan gibi pusuda bekleyip adamla evlenen kadın

Ya sen şaka mısın? 3 ayda tekrar evlenen sen değil misin? Sinsi sinsi konuşan, yuva yıkan değil misin? Kadın haklı senin yanına çorabımı bırakmam yani.

Ya sen şaka mısın? 3 ayda tekrar evlenen sen değil misin? Sinsi sinsi konuşan, yuva yıkan değil misin? Kadın haklı senin yanına çorabımı bırakmam yani.
3 ayda ben eski eşimle evlendim bildiğim insan çocuğumun babası.
Kadın tanımadığı adamla 6-7 ayda evlilik yoluna girince sorun yok dimi

Nikahlı kocam evliyim resmi nikah soranlar varsayım yapanlara söylüyorum. Kadın da çarpık ilişkiniz dedi bu iftiradır. Orada yükseldik birbirimize kadınla eşim araya girdi

Kadın haklı Mahinur. Üzgünüm.

Tanımadığın bi insanla 6-7 ayda evlenirsin. Fakat halihazırda tanıdığın, boşandığın, başkasıyla evlenmiş ve çocuk yapmış adamla 3 ayda evlenmezsin. Bunun için onların evlilik birliği içerisindeyken konuşmuş olman lazım. Çünkü bunun boşanma süreci var, adamın evden çıkması, düzenini bozması vs var.

O kadın yerine ben olsam değil çarpık ilişki, sana başka neler neler derdim.

🤣🤣🤣 bu daha kötü ya. Boşanmışsın senin kocan yoktu yooook! Ne mal olduğunu bildiğin adamın yuvasına sızmışsın. Ama böyle devam et lütfen vazgeçme kararından tamam ben destekçinim senin. Yaşattıklarını yaşa lütfen bu sayede. Ciddi ciddi söylüyorum ne olursun bu kafayla asla bırakma o Kocayı. Ben laflarımı yiyorum hadi bakalım. Lütfen vazgeçme savaş boşver sen bizi yolundan dönme 😅

Kadın haklı Mahinur. Üzgünüm.

Tanımadığın bi insanla 6-7 ayda evlenirsin. Fakat halihazırda tanıdığın, boşandığın, başkasıyla evlenmiş ve çocuk yapmış adamla 3 ayda evlenmezsin. Bunun için onların evlilik birliği içerisindeyken konuşmuş olman lazım. Çünkü bunun boşanma süreci var, adamın evden çıkması, düzenini bozması vs var.

O kadın yerine ben olsam değil çarpık ilişki, sana başka neler neler derdim.
Olaylar çok hızlı gelişti eşim boşanmaya karar verince beni aradı dertleşmek için aramızda bisey geçmedi sonra evden ayrıldı

Kadın ne kadar makul ya gerçekten hayran olmamak elde değil. Hem makul hem dirayetli. Helal olsun.

🤣🤣🤣 bu daha kötü ya. Boşanmışsın senin kocan yoktu yooook! Ne mal olduğunu bildiğin adamın yuvasına sızmışsın. Ama böyle devam et lütfen vazgeçme kararından tamam ben destekçinim senin. Yaşattıklarını yaşa lütfen bu sayede. Ciddi ciddi söylüyorum ne olursun bu kafayla asla bırakma o Kocayı. Ben laflarımı yiyorum hadi bakalım. Lütfen vazgeçme savaş boşver sen bizi yolundan dönme 😅
Bana da diyor ki ben bekar bir adamla tanıştım diyor çirkinleşti konu iyice eşim ağzını açmadı kadına anca beni susturmaya çalıştı kafayı yicem telefonu kapatınca kalbini kırdık gerek varmıydı yalnız başına diyor bana

Olaylar çok hızlı gelişti eşim boşanmaya karar verince beni aradı dertleşmek için aramızda bisey geçmedi sonra evden ayrıldı
Boşanmaya karar vermiş ama boşanmamış adamla dertleşmeyi kabul etmişsin. Aranızda bir şey geçmesine gerek yok, bu da aldatmadır. Sen yuva yıkan kadın olmuşsun.

Çocuk gelmiyor bana yani burada üstüme kalacağını söyleyenlere cevap olsun. Evime gelmeyecek babasıyla dışarıda görüşecek 2 haftada bir pazar sabah alıp akşam bıracak mahkeme kararı uygulayacaklar
Küçücük çocuktan rahatsız olma sebebiniz nedir? Bakmak mı zor geldi? Yoksa eşinize mi güvenmiyorsunuz annesini hatırlatır diye?
Bu yaptığınız eşinizi kendinizden uzaklaştırır. O çocuğa da yazık. Adam eski evliliğinde iki çocuğuyla da rahat rahat görüşüyordu. Huzuru kaçtı resmen sizle evlenince. Şunu unutmayın bir erkek için en önemli şey huzur. İsterseniz ona tapın ama huzur vermedikten sonra yanınızda duracağını mı zannediyorsunuz?

Kiraya çıkmak yerine eski karısını kafaladı. Hem kiradan yırttı hem donunu yıkattı yemeğini yedi. Bedava kiracılığını da zafer sanıyor 😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X