Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni haksız görenler için yazmak istedim kaliteli dediğiniz kadının konuşmalarını dün görecektiniz kendini nasıl acındırmaya başladı bir de ağladı o başkasının kocasına ağlarken sorun yok değil mi benim kocam çocuğuyla ilgilenen biri sırf eve gelmedi dışarıda görüştü diye ilgilenmedi mi oldu yemeklere götürdü zaten ilgilendi ablası da öyle kadının derdi adamı geri almak heralde çocuğumu zaten vermem size dedi allahtan bir de ben çocuğumu o eve yollamam dedi hayret ettim başımıza atacağını düşünüyordum eve göndermeyecekmiş ben çocuğuma anne baba olurum dedi bir de üstten üstten o yüzden çocuğu dolduruyor babasının yanında anne anne diyor sanki bir yicez bunları beni haksız görenler biraz olsun gerçekleri görsün diye yazdım aslında siteye gelmeyecektim iyice sinirlerim yıprandı
Ben en çok eşinizin eski eşine üzüldüm sizin tabirinizle o kadına. Kusura bakmayın. Çocuklu 2. evliliğini yapan bir sürü insan var , zavallı kadın nereden bilsin kocasının ilk eşine döneceğini , sizin pusuda beklediğinizi. Herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz. Eski eşiniz bile olsa evli bir adamdan medet umup beklemişsiniz. Adam bi anlık hışımla evlenmiş pişman olmuş olsa bi derece . Adam senelerce evli kalmış ,çocuk yapmış.Bu halde adamı kabul etmişsiniz şimdi çocuğuna laf ediyorsunuz.Ayrıca yemeğe götürmekle , 2 haftada bir pazar dışarı çıkmakla babalık olmuyor.

Çocuk gelmiyor bana yani burada üstüme kalacağını söyleyenlere cevap olsun. Evime gelmeyecek babasıyla dışarıda görüşecek 2 haftada bir pazar sabah alıp akşam bıracak mahkeme kararı uygulayacaklar
Mahinur sen EVLİ ESKI KOCANLA "DERTLESME" ADI ALTINDA FLORT EDIP, ONU AYARTIRKEN, COK PURIPAK SAHANE BIR KADINDIN.

hepimiz mok yedik senin hakkinda yanlis düşünmekle, diger kadin hadsiz, ne demek seninle BOYNUZLANDIGI HALDE, birde kociskona agliyor.

saka gibi.

Evli insanlara çarpık derken dost hayatı yaşıyor gibi ima eden kendisi bu mu makul
Evli adamla dertleşen sensin ama Mahinur. Şimdi kocan gidip o kadınla dertleşse ne hissedersin? Kocan gidip ben mahinurdan boşanmayı düşünüyorum dese, o kadınla dertleşse sen o kadına neler dersin?

Çocuk gelmiyor bana yani burada üstüme kalacağını söyleyenlere cevap olsun. Evime gelmeyecek babasıyla dışarıda görüşecek 2 haftada bir pazar sabah alıp akşam bıracak mahkeme kararı uygulayacaklar
Kadın senin gibi değil işte.
Sen kızını göndermişsin ama kadın sana güvenmiyor. Aranızdaki koca farkı görüyor musun?
Çocuk üstüne kalmaz çünkü aklı başında bir annesi var. Allah kadına sağlık sıhhat versin.
Kocan kimin ne olduğunu da anlamış oldu bu konuşmadan ama sen hâla eve gelmeyecek diye sevin. Zaten çocuğun evine gelip, seninle muhatap olmaması en güzeli. Artık dertleşmenin devamı gün içinde gelir.

Yalnız bir tarafta evde çocuk istemeyen kadın diğer tarafta kızınız her zaman gelebilir kapım açık diyen diğer kadın.
Aradaki kalite ve insanlık farkına bak.
Kocanız şimdiden pişman kafasını duvarlara vuruyor belli.
Eski karısın hem mağdur hem gururlu hem vicdanlı bir duruş gösteriyor.
Adam ben ne yaptım diyordur yüzde yüz eminim

Bana da diyor ki ben bekar bir adamla tanıştım diyor çirkinleşti konu iyice eşim ağzını açmadı kadına anca beni susturmaya çalıştı kafayı yicem telefonu kapatınca kalbini kırdık gerek varmıydı yalnız başına diyor bana
Kadın doğru söylemiş, adam da haklı. Yazık kadına. Hem kocasıyla onlar evliyken dertleştin, hem aylarca konuşmalarına engel oldun kadın çocuğu için bile babaya ulaşamadı. Elbette söyleyecek bir çift lafı olur sana. Ayrıca onların telefon konuşmalarına sen niye dalıyorsun ki?

Kadın senin gibi değil işte.
Sen kızını göndermişsin ama kadın sana güvenmiyor. Aranızdaki koca farkı görüyor musun?
Çocuk üstüne kalmaz çünkü aklı başında bir annesi var. Allah kadına sağlık sıhhat versin.
Kocan kimin ne olduğunu da anlamış oldu bu konuşmadan ama sen hâla eve gelmeyecek diye sevin. Zaten çocuğun evine gelip, seninle muhatap olmaması en güzeli. Artık dertleşmenin devamı gün içinde gelir.

Kadın bir de kızınıza her zaman kapım açık demiş. Bu sözün değerini anlamıyor da.
Adam eminim o cümleden sonra ekstra pişman oldu.

Bana da diyor ki ben bekar bir adamla tanıştım diyor çirkinleşti konu iyice eşim ağzını açmadı kadına anca beni susturmaya çalıştı kafayı yicem telefonu kapatınca kalbini kırdık gerek varmıydı yalnız başına diyor bana
Mahi boşver kuzum sen burda yazılanları bak ben de ikna oldum sana. Zafere giden her yol mübahtır. Bak ben bile destekliyorum seni artık. Ama cidden çocuk bu süreçte baba ve kardeşiyle zaman geçirsin ama ne yap biliyor musun? Çocuk eve gelsin sen başka odaya geç veya dışarı çık. Bunun dışında aşkına saygı duyuyorum artık asla pes etme.

Biz kıskandık seni sanırım biraz. Çünkü biz bu tarz bir olayda savaşmazdık biz de o güç yok ama sen mücadeleye devam et.

Ama sadece çocuğa yaklaşma yani boşver onu. Babası uğraşsın hem sana yük olur. Baba baksın ilgilensin sen al kahveni otur. Çocuk bakmak kolay mı? Baba oynasın, yedirin, içirsin, uyutsun. Sen kızma bile yani hiç müdahil olma kocana odaklan.

En sonunda sizde beni delirteceksiniz en sonunda huzur bulayım diye girdim daha beter oldum kadın kadının düsmanı sözü gerçekmiş
Normalde linçlere çok karşıyım ama sen küçücük çocuğun düşmanısın kadınlar da sana düşman olsun hak ediyorsun

Kadın zaten çocuğu gönderme taraftarı değilmiş ben evladımı göndermeye meraklı değilim sizin çarpık ilişkinizi görmesini zaten istemem dedi orada ben de film koptu utanmadan kendisi adamla 6-7 ayda evlenen değil gibi bana laf atıyor çocuğu mahkeme günlerinde sabah alır akşam bırakırsın dedi eşime kızım için de kardeşini ne zaman görmek isterse yalnız gelebilir zaten büyüdü kapım ona açık dedi utanma yok ben de çocuğumu sana göndermiyorum dedim eşim özür diledi en son ona ayrı çıldırdım bugün sizce konuşur mu onunla kadın ağladı bunu etkiledi deliricem
Konuda bir tane utanmaz var, biz kimin olduğunu biliyoruz. 😉

El kadar çocuk anne anne diye diye 1 saat zor durdu yanımızda bu çocuk ileride alavere yaparsa ne yapayım siz söyleyin anne mi de istiyorum baba mı da diyor hayat böyle değil benim kızım çocuk değil miydi anne baba ayrıydı
Sen çok kötü kalplisin ama esas gerizekalı sana dönen o kocan. İnşallah aklını başına toplayıp koşa koşa uzaklaşır senden

Sen çok kötü kalplisin ama esas gerizekalı sana dönen o kocan. İnşallah aklını başına toplayıp koşa koşa uzaklaşır senden
Bence bahsedilen konuşmada iki tarafın kalite farkını net gördü adam da.
Biri üç yaşında çocuk eve girmesin diyor diğeri kızınıza kapım her zaman açık diyor. Aradaki üslup ve kalite farkını gördü adam

Adam 2 nafaka odeyip taş mi yeseydi kedi? Bakmis hazirda bekliyor eski karisi en azindan evlenir nafaka odemem demis.

Adamin asil gerizekali oldugu nokta, doldurusla su el ustunde tutulasi hanimefendi kadindan bosanmasi.

Bence bahsedilen konuşmada iki tarafın kalite farkını net gördü adam da.
Biri üç yaşında çocuk eve girmesin diyor diğeri kızınıza kapım her zaman açık diyor. Aradaki üslup ve kalite farkını gördü adam
Adam 2 nafaka odeyip taş mi yeseydi kedi? Bakmis hazirda bekliyor eski karisi en azindan evlenir nafaka odemem demis.

Adamin asil gerizekali oldugu nokta, doldurusla su el ustunde tutulasi hanimefendi kadindan bosanmasi.
Azcık aklı varsa o kadının ayaklarına kapanır

Bu kadar insan bu kadar yorum yazdı hala anlamamakta direniyorsunuz.
Kadın sonuna kadar haklı, düşün yakasından karı koca..

Beni haksız görenler için yazmak istedim kaliteli dediğiniz kadının konuşmalarını dün görecektiniz kendini nasıl acındırmaya başladı bir de ağladı o başkasının kocasına ağlarken sorun yok değil mi benim kocam çocuğuyla ilgilenen biri sırf eve gelmedi dışarıda görüştü diye ilgilenmedi mi oldu yemeklere götürdü zaten ilgilendi ablası da öyle kadının derdi adamı geri almak heralde çocuğumu zaten vermem size dedi allahtan bir de ben çocuğumu o eve yollamam dedi hayret ettim başımıza atacağını düşünüyordum eve göndermeyecekmiş ben çocuğuma anne baba olurum dedi bir de üstten üstten o yüzden çocuğu dolduruyor babasının yanında anne anne diyor sanki bir yicez bunları beni haksız görenler biraz olsun gerçekleri görsün diye yazdım aslında siteye gelmeyecektim iyice sinirlerim yıprandı
Kadin senin gibi vicdansız merhametsiz birinin evine tabi ki göndermez yavrusunu. Sahipsiz mi sandın o çocuğu. Elinden gelse bir kaşık suda bogarsin çocuk anne dediğinde bile kocanın kadini hayalledigini düşünüp cildiriyorsun. Kadın namussuzluk mu yaptı ne yaptı da her yerden engellettin komşu üzerinden gorusturuyorsun. Yaptığınız her şey ayağınıza dolanacak. O kadın güçlü bir kadın yakında toparlayacak siz rezil olacaksınız.
Dünyanın bir dengesi var. Senin çocuğuna yıllarca tertemiz bakmış kadına neler yaptın. Hepsi çıkacak senden.

Hayretle okuyorum cidden psikolojik destek almaniz lazim. Gerçekten troll değilseniz hic iyi düşünce yapiniz yok. Sizin kızınızada yazık içine kin, düşmanlık tohumu ekiyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X