- 20 Ocak 2010
- 48.050
- 182.405
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi mahinursem
- #1.981

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de destekle artık ben ikna oldumBence bahsedilen konuşmada iki tarafın kalite farkını net gördü adam da.
Biri üç yaşında çocuk eve girmesin diyor diğeri kızınıza kapım her zaman açık diyor. Aradaki üslup ve kalite farkını gördü adam
Normal bir ilişkiniz olsa burada da normal karşılaşırdı. Kadın nasıl anlatsın küçücük çocuğa baban önce diğer kadinla evlendi ablan oldu sonra benle evlendi sen oldun sonra tekrar gitti öbür kadinla evlendi diyeNikahlı kocam evliyim resmi nikah soranlar varsayım yapanlara söylüyorum. Kadın da çarpık ilişkiniz dedi bu iftiradır. Orada yükseldik birbirimize kadınla eşim araya girdi
Keske gidip gorusse oh ne guzel olur burada bu kadar insan ayni seyi soyluyor nato kafa nato mermer boyle devam edin sizKadın zaten çocuğu gönderme taraftarı değilmiş ben evladımı göndermeye meraklı değilim sizin çarpık ilişkinizi görmesini zaten istemem dedi orada ben de film koptu utanmadan kendisi adamla 6-7 ayda evlenen değil gibi bana laf atıyor çocuğu mahkeme günlerinde sabah alır akşam bırakırsın dedi eşime kızım için de kardeşini ne zaman görmek isterse yalnız gelebilir zaten büyüdü kapım ona açık dedi utanma yok ben de çocuğumu sana göndermiyorum dedim eşim özür diledi en son ona ayrı çıldırdım bugün sizce konuşur mu onunla kadın ağladı bunu etkiledi deliricem
Hirsindan evin duvarlarini kapilarini kemiriyordur yengec kocasi bugun oraya giderse akli celinir diye odu kopuyor sen celerken o akli sorun yoktu degil miHayatım da senin kadar boş konuşan bir insan görmedim. Nasıl bir akıl tutulması yaşıyorsun.
Isin ozu aslinda kimse kocasinin baska kadindan olan cocugunu gormek istemez ben sadece bu duygusu icin hak verebilirim, bende istemem.Azcık aklı varsa o kadının ayaklarına kapanır
Zaten niye oyle yaptin kalbini kirmaya gerek var miydi diye sormus, yani o kadina karsi merhameti hala canli, pisman oldu o adam coktan ama iste ekonomik kosullar 2 nafaka odemesine izin verene dek mecburen bekleyecek.Ben adamın yerinde olsam bir sana bakarım birde o kadına sonra derimki Allahım ben ne yaptım![]()
Neden boşanmaya karar verdi eşin, aralarındaki sorun neydi?Olaylar çok hızlı gelişti eşim boşanmaya karar verince beni aradı dertleşmek için aramızda bisey geçmedi sonra evden ayrıldı
Çoğumuz haksızlıklara uğradık bu hayatta ama böylesi hırsa çok rastlamayız. Çocuğu da kadını da sevmeyebilir bu normal ama kanlı bıçaklı düşmanı gibi görüyor onları. Normal olmayan burası. 3 yaşındaki çocuğu rakip görüyor kendine. Sıkıntılı bir psikoloji.Ben adamın yerinde olsam bir sana bakarım birde o kadına sonra derimki Allahım ben ne yaptım![]()
Baştan beri diyorum kadın kabul etse bugün toplar eşyalarını kadına döner ama kadın kabul etmez işte. Neden bosandiklarini çok merak ediyorum, söyledimi onu?Zaten niye oyle yaptin kalbini kirmaya gerek var miydi diye sormus, yani o kadina karsi merhameti hala canli, pisman oldu o adam coktan ama iste ekonomik kosullar 2 nafaka odemesine izin verene dek mecburen bekleyecek.
Adam elinden gelse mahiyi bu kadinla aldatir ama kadin adama sumugunu atmaz, o guclu ve gururlu, kaliteli bi kadin.
Yok ama anladigim kadariyla mahiyle dertlesiyormus, dertlese dertlese bosatmis adami.Baştan beri diyorum kadın kabul etse bugün toplar eşyalarını kadına döner ama kadın kabul etmez işte. Neden bosandiklarini çok merak ediyorum, söyledimi onu?
Yaptigi herşey ters. Onun yerinde olsam adama şunu derdim; madem senin ailen yüzünden boşandık ve madem beni seviyordun neden boşandıktan sonra gelip tamam bundan sonra ailem bize karışmayacak, gel yeniden evlenelim demek yerine gidip başkasıyla evlendin? Evlendin, çocuk yaptın, aradan yıllar geçti, şimdi benim yanımda ne işin var? Bunu der ve asla tekrar evlenmezdim. Kadına ve çocuğa ise en ufak bir nefretim olmazdı. Ama mahi kocayı aklamış paklamış yaşadıklarının faturasını 3 yaşındaki bebeğe kesiyor.Çoğumuz haksızlıklara uğradık bu hayatta ama böylesi hırsa çok rastlamayız. Çocuğu da kadını da sevmeyebilir bu normal ama kanlı bıçaklı düşmanı gibi görüyor onları. Normal olmayan burası. 3 yaşındaki çocuğu rakip görüyor kendine. Sıkıntılı bir psikoloji.
Ee kadın doğru demiş. Çarpık, saçma bir ilişkiniz var.Kadın zaten çocuğu gönderme taraftarı değilmiş ben evladımı göndermeye meraklı değilim sizin çarpık ilişkinizi görmesini zaten istemem dedi orada ben de film koptu utanmadan kendisi adamla 6-7 ayda evlenen değil gibi bana laf atıyor çocuğu mahkeme günlerinde sabah alır akşam bırakırsın dedi eşime kızım için de kardeşini ne zaman görmek isterse yalnız gelebilir zaten büyüdü kapım ona açık dedi utanma yok ben de çocuğumu sana göndermiyorum dedim eşim özür diledi en son ona ayrı çıldırdım bugün sizce konuşur mu onunla kadın ağladı bunu etkiledi deliricem
Diğer kadın boşanmış adamla tanışmış aylarca görüşmüş , kafasına yatmış evlenmiş. Mahi ise evli adamla görüşmüş , eşiyle arası bozukken fırsatını bulup hep doldurmuş adamı. İnce ince işlemiş yıllarca. Kusura bakmasın , adamın ilk eşi olması, benim gözümde yuva yıkan kadın olması gerçeğini değiştirmiyor. Adam da çok suçlu. Bu Mahi ye kanmasaymış.Yaptigi herşey ters. Onun yerinde olsam adama şunu derdim; madem senin ailen yüzünden boşandık ve madem beni seviyordun neden boşandıktan sonra gelip tamam bundan sonra ailem bize karışmayacak, gel yeniden evlenelim demek yerine gidip başkasıyla evlendin? Evlendin, çocuk yaptın, aradan yıllar geçti, şimdi benim yanımda ne işin var? Bunu der ve asla tekrar evlenmezdim. Kadına ve çocuğa ise en ufak bir nefretim olmazdı. Ama mahi kocayı aklamış paklamış yaşadıklarının faturasını 3 yaşındaki bebeğe kesiyor.
Celinebilir, adam daldan dala konmayi seviyor demek ki, tuhaf bir adam.Hirsindan evin duvarlarini kapilarini kemiriyordur yengec kocasi bugun oraya giderse akli celinir diye odu kopuyor sen celerken o akli sorun yoktu degil mi
Burcu yengec ondanCelinebilir, adam daldan dala konmayi seviyor demek ki, tuhaf bir adam.
Fakat hanımefendi güzel geçirmiş ahahahaBana da diyor ki ben bekar bir adamla tanıştım diyor