Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
mahinur bak gerçekten sana yardım etmek için yazıyorum. yaptığın doğru olandı zaten kocan da seni bu yüzden terk etmedi. bak biraz şu korkundan takıntından kurtulsan doğru değerlendireceksin olayları. bizim dediğimiz herşey doğru,kimsenin seninle bi derdi yok çıkarı yok herkes objektif konuşuyor yüzüne pat pat söylüyor ki kendine gel doğru olanı gör diye,deli miyiz biz bizimle hiç alakası olmayan konuyu 2 gündür takip edip sana yazalım.

bak sen kadına o kadar kurulmuşsun o kadar takıntı haline getirmişsin ki anlamıyorsun. o kadının kocanın peşinde olduğu falan yok gerçekten yok,kadın haklı tepkisinde adamdan olmayacak bişeyi talep etmişsin,o mal kocan da tutamayacağı sözü sana vermiş. baştan fiyasko zaten olacak iş miydi yani ortada çocuk var. sen öyle bi davranıyorsun ki sanki adam seninle evliyken o kadından çocuk yapmış da kucağında gayrimeşru çocukla sana dönmüş gibi davranıyorsun. ilk hatan zaten burada başlıyor. sen baştan kadını engelletmeseydin bu kadar takıntı yapmasaydın bunların hiçbiri başına gelmeyecekti. rica ediyorum o 2 çocuğun hatrına düşün artık en azından anlamaya çabala şu söylenenleri. sen şuan doğru olanı yaptın bunu da mahfetme.
kadına kurulmayı bırak haklı. kendini bi onun yerine koyabilirsen anlarsın da zor. bak mahinur kadın o kadar doğru ki ben olsam ben de çocuğumu senin yanına göndermek istemezdim. dışardan eve servis baba mı olur,sen sanıyosun ki dışarda yedirip içirince gezdirince babalık yapmış oluyor olmuyor işte kadın da buna sitem ediyor haklı olarak komşu aracılığla mı görüşmesi doğru muydu mahinur saçmalığa bak nasıl bi aşağılama bu kadın için hiç düşündün mü. bunlar kanlı bıçaklı ayrılmamışlar ki sen yıkmışsın yuvasını kadının. istediğin kadar kabul etme sen fırsatçılık yaptın. o kadın sana kurulmalı ki kurulmuyor zaten bu yüzden bizim takdirimizi alıyor hanımefendi biri olgun davranıyor. senin kızına hala kapım açık diyebilecek kadar da şevkatli merhametli. gönder kızını kardeşleri bari ayırma, sen iyi ol zamanla herşey yerine oturur sen de anlarsın yaptığın yanlışı. zaten küçücük çocuğu baba kardeş hasretiyle eksikliğiyle büyümesine ssebep oldun bunların vebali büyük olur ahı senden çıkar.

ve son olarak lütfen bu yaşananlar annenlere hiç anlatma yaptığın bi doğru var onu da yok etme, annen ve kardeşin seni kötü etkiliyor. yuvanı korumak istiyorsan aklını başına topla adama engel olma, kadını takıntı yapmayı bırak kocanı geri istediği filan yok çıkar kafandan artık. sen doğru oldukça kocan o kadın değil başka yüz tane kadına da bakmaz zaten.

Bana da diyor ki ben bekar bir adamla tanıştım diyor çirkinleşti konu iyice eşim ağzını açmadı kadına anca beni susturmaya çalıştı kafayı yicem telefonu kapatınca kalbini kırdık gerek varmıydı yalnız başına diyor bana
Ya yalan mı? Kadın bekar bir adamla tanışmış 6-7 ayda evlenmiş. 6 yıl evli kalmışlar. Ama siz hep kocanıza aşık olduğunuz için hep köşede sinsi sinsi beklemiş, bulduğunuz ilk fırsatta da sızmışsınız. Eşimiz niye boşanmaya karar verimce sizi arıyor, siz niye dinliyorsunuz ve yüm bunları bize masum bir şey gibi yutturmaya çalışıyorsunuz? Bal gibi de evli adamı ayartıp boşattınız işte. Kadının çarpıl dediği de bu. Bakalım eşiniz bu sefer boşanırken kiminle dertleşecek.

Diğer kadın boşanmış adamla tanışmış aylarca görüşmüş , kafasına yatmış evlenmiş. Mahi ise evli adamla görüşmüş , eşiyle arası bozukken fırsatını bulup hep doldurmuş adamı. İnce ince işlemiş yıllarca. Kusura bakmasın , adamın ilk eşi olması, benim gözümde yuva yıkan kadın olması gerçeğini değiştirmiyor. Adam da çok suçlu. Bu Mahi ye kanmasaymış.
Kadın demiş zaten ben bekar bir adamla tanıştım diye. Yani senin gibi evli adamı ayartmadım demek istemiş. Yerden göğe kadar haklı. Çocuğumun sizin çarpık ilişkinizi görmesini istemiyorum derken de bunu kastetmiş ama mahi işine geldigi gibi anlamış onuda. Dost hayatı yaşıyorsunuz iması yaptı diyor. Evli adamı ayartıp sonradan evlenen bütün kadınların savunması böyle. 'Ben şuan onun nikahlı karısıyım." E şuan nikahlı karısısın ama sen flörtleşirken adam başkasıyla evliydi. Nikah kıyınca temizlendimi pisliğin?

Kesinlikle arkadaşlarıma katılıyorum. Kabul etmediğiniz bir durum varken ortada tekrar evlenmenizi doğru bulmuyorum. Ve siz eşinizin başka biriyle evlenmiş olduğunu çocuk sahibi olduğunu zaten bilerek evlenip, çocukla arasına paravan olamazsınız. Oda onun evladı. Öncelikle kendinize bunu kabul ettirin.

yalnız yaşıyor zaten diye üzülmüş eşin. Yakında dul kadındır ihtiyaçları var deyip ihtiyaçlarını gidermeye de gider hayrına
Nasıl yorum bunlar ya? Dul kadın ne demek? İhtiyaçlarını giderir ne demek? Bir kadın olarak başka bir kadını nasıl bu kadar basitleştirirsiniz? O kadın karakteri olan , 3 yaşında da bir evladı olan çalışan ayakları üzerinde duran bir birey.

Herkese selam gece giremedim eşim yanımdaydı bazı olaylar oldu. Kahve içtik konuştuk başlarda hak verdim evladın aklın çocuklarında normal dedim o da rahatsız olduğu konuları söyledi ben her şeye rağmen sana geldim geçmişe sünger çektim ama çocuğumu atamam dedi tamam dedim kabul ediyorum ama o kadını hayatımızda istemiyorum dedim o da çocuğum için konuşmak zorundayım iki gün iyice düşündüm dedi komşu zaten rahatsızmış artık bu durumdan böyle olacaksa çok acele etmişiz pişmanmış ben ağlamaya başladım sakinleştirmeye çalıştı biraz dedim o zaman Benim önümde çocuk için konuşulacak ben duycam dedim. Engeli açtı kadının önümde mesaj yazdı çok resmi şekilde iyi akşamlar çocuk için artık buradan iletişim kuralım diye ben yazdırdım görmek istedim kadın da aradı mesaj üstüne başta açmak istemedi ben açtırdım hoparlöre verdi kadın başta sert konuştu aylardır çocuğunla ilgilenmiyorsun doğru düzgün ilgilenmiyorsun haram olsun emeklerim falan dedi o sıra ben girdim devreye ama eşim beni susturdu bana kızdı kadın içini döktü ağladı ben biliyordum onun aklı bunda buraya pek girmeyi düşünmüyorum psikolojim iyice gitti herşey daha da karıştı ben sadece çocuğu alırım veririm yapacak sanıyordum o yüzden mesaj attrdım kadın aradı ne haldeyim haberin var mı diye ağlıyor ne hali olacak acaba ben de eşime çocuğu kabul ediyorum gelsin önümde gör hep çocuğu ben de olcam dedim

7 sene o nikahın hayalini kurmuş çünkü😆
Başkasının nikahı kocasının nikahını aldığını hayal ederek en güzel yıllarını yemiş anlamayamaz ondan.
Hayır bir de her şey 7 yıl önceki gibi olacak sanıyor. Kocası sanki aşkından dönmüş, her şeyi bir lafıyla geride bırakacak.
Alsın nikahı tepe tepe kullansın kıskançlık krizlerinin arasında.

Herkese selam gece giremedim eşim yanımdaydı bazı olaylar oldu. Kahve içtik konuştuk başlarda hak verdim evladın aklın çocuklarında normal dedim o da rahatsız olduğu konuları söyledi ben her şeye rağmen sana geldim geçmişe sünger çektim ama çocuğumu atamam dedi tamam dedim kabul ediyorum ama o kadını hayatımızda istemiyorum dedim o da çocuğum için konuşmak zorundayım iki gün iyice düşündüm dedi komşu zaten rahatsızmış artık bu durumdan böyle olacaksa çok acele etmişiz pişmanmış ben ağlamaya başladım sakinleştirmeye çalıştı biraz dedim o zaman Benim önümde çocuk için konuşulacak ben duycam dedim. Engeli açtı kadının önümde mesaj yazdı çok resmi şekilde iyi akşamlar çocuk için artık buradan iletişim kuralım diye ben yazdırdım görmek istedim kadın da aradı mesaj üstüne başta açmak istemedi ben açtırdım hoparlöre verdi kadın başta sert konuştu aylardır çocuğunla ilgilenmiyorsun doğru düzgün ilgilenmiyorsun haram olsun emeklerim falan dedi o sıra ben girdim devreye ama eşim beni susturdu bana kızdı kadın içini döktü ağladı ben biliyordum onun aklı bunda buraya pek girmeyi düşünmüyorum psikolojim iyice gitti herşey daha da karıştı ben sadece çocuğu alırım veririm yapacak sanıyordum o yüzden mesaj attrdım kadın aradı ne haldeyim haberin var mı diye ağlıyor ne hali olacak acaba ben de eşime çocuğu kabul ediyorum gelsin önümde gör hep çocuğu ben de olcam dedim
Sana demiştik yavru, adam deli gibi pişman. 5 ayda canına okumuşsun. Bari şimdi ne yapıyosa gözünün önünde yapsın belki toparlanır durum.

Nasıl yorum bunlar ya? Dul kadın ne demek? İhtiyaçlarını giderir ne demek? Bir kadın olarak başka bir kadını nasıl bu kadar basitleştirirsiniz? O kadın karakteri olan , 3 yaşında da bir evladı olan çalışan ayakları üzerinde duran bir birey.
Şurada bile olsa insan lafının nereye gideceğini düşündür de yazar ama nerde.

Ne kadar garip, kocaman bir insanın bir çocuğa karşı böyle bir tutum alması kabul edilir bir şey değil. Ben o çocuğun annesi olsam böyle düşünen ve kendine hala insan diyebilen bir varlığa ve onun eşinin yanına asla çocuğumu güvenip de göndermem zaten. Çocuk o çocuk. Sizin absürt toksik ilişkiniz içinde en masumu üstelik. Tepki koyacaksan seni terk edip başkası ile evlenene ve çocuk yapana koysana. Onu almasana evine. Sinsiliğin, sağlıksız ilişkilerin adı da aşk olmuş savunması da seviyorum olmuş.

Nikahlı kocam evliyim resmi nikah soranlar varsayım yapanlara söylüyorum. Kadın da çarpık ilişkiniz dedi bu iftiradır. Orada yükseldik birbirimize kadınla eşim araya girdi
İftira değil evli adamı ayarttığınızı ,bir yuvayı bilerek isteyerek bozduğunuzu cümle alem biliyor o çevrede ne dedikodunuz yapılıyordur kimbi.Arkanızdan davul çalıyorlardır,çarpık ilişkiniz yüzünden.Nikah , yaptığınız kötülüğü silmiyor....

Mahinur' da bunu anlayacak kafa yok işte, üzücü kısmı o. Hâla nikahlı kocam diyor.
Nikahı alayım da hangi yolla olursa olsun demiş. Hayir komik olan kadından çok korkması. Halbuki kadın artik dönüpte adama sümüğünü atmaz farkında değil. Tutuşmuş bir şekilde yaşıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X