Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimi aradım içim sıkılıyor napcaksın dedim ben çocuğumla iki hafta bir görüşmem makul seviyede konuşacağız onunla tekrar gerekirse özür dileyeceksin dedi bana bağırıp çağırıp kapattım ağlamaktan gözlerim şişti ablamla konuştuk kadını arayayım ben konuşayım dedi sakın arama dedim

Eşimi aradım içim sıkılıyor napcaksın dedim ben çocuğumla iki hafta bir görüşmem makul seviyede konuşacağız onunla tekrar gerekirse özür dileyeceksin dedi bana bağırıp çağırıp kapattım ağlamaktan gözlerim şişti ablamla konuştuk kadını arayayım ben konuşayım dedi sakın arama dedim
Yav ablanı niye arıyorsun? Ablan çocuktan sorumlu bakan mı? Ablan çift terapisti mi? Kızım bırak şu ananı, ablanı artık

Ooohhhh içimin yağları eriidiiii😂😂😂😂
Arasın arasın ablan da arasın.
Dün ne oldu başka şehire götürürüm kocamı diyordun. Şimdi özür dile diyor 😂😂😂
Bir de kadını ararım diyordun. O gün dedim sana kadını ararsan kocan canını okur dedim ben. Tam da dediğim gibi oldu. Çok bilmiş ablan inşallah arar kadını 😂😂😂😂 o zaman işte ikinci boşanmayı tadacaksın 😂😂

Yav ablanı niye arıyorsun? Ablan çocuktan sorumlu bakan mı? Ablan çift terapisti mi? Kızım bırak şu ananı, ablanı artık
Kimle konuşayım nereye gideyim bilmiyorum ki ona anlattım ama abla karışma dedim o da sinirlendi kadına ama bana de kızdı içten içe işleseydin çocuğu istemiyorum denir mi dedi o da

İki gün daha zırlayıp paşa paşa kabul edeceksin yazık etme gözlerine şimdiden he de geç rahatla.

E hani senin bir lafınla şehir degistiriyordunuz

Ooohhhh içimin yağları eriidiiii😂😂😂😂
Arasın arasın ablan da arasın.
Dün ne oldu başka şehire götürürüm kocamı diyordun. Şimdi özür dile diyor 😂😂😂
Bir de kadını ararım diyordun. O gün dedim sana kadını ararsan kocan canını okur dedim ben. Tam da dediğim gibi oldu. Çok bilmiş ablan inşallah arar kadını 😂😂😂😂 o zaman işte ikinci boşanmayı tadacaksın 😂😂
Boşa sevinmeyin aratmam biliyorum olacakları ablamkötü konuşur kadın dava açar bir de hakaretten uğraşamam zaten telefonu yok ablamda kadının allahtan

Kimle konuşayım nereye gideyim bilmiyorum ki ona anlattım ama abla karışma dedim o da sinirlendi kadına ama bana de kızdı içten içe işleseydin çocuğu istemiyorum denir mi dedi o da
Kimseyle konuşma, mecbur musun? Kendi aklını dinle. Bak senin bu hale gelmenin en büyük nedenlerinden biri de o ananla ablan farkında değil misin?

Ne diyecekmiş ablan kadını arayıp? Hangi sıfatla arayacakmış? Siz ailecek tedavi görün bence. İndirimde alırsınız belki.

Neresi akıllı adam bana geri döndü niye bıraktı o zaman
Bak tane tane söylüyorsun bunu kendine.
Kocan sana dönmedi.
Kocan kira ödeyemediği için, iki nafaka ödememek için sana döndü.
Bunu kendine sık sık hatırlat.
Ki acele ettik de demiş. Pişman da olmuş. Sana dönme durumu yok boşuna kendini şişirme😂😂

Boşa sevinmeyin aratmam biliyorum olacakları ablamkötü konuşur kadın dava açar bir de hakaretten uğraşamam zaten telefonu yok ablamda kadının allahtan
Ablanın seni dinleyeceğini düşünmen çok minnoş.

Ablaya bak içten içe işleseydin diye akıl veriyor. Kötülük sizde genetik galiba. Ufacık çocuk için neler düşünüp konuşuyorlar. Allah vicdan versin.

Hey maşallah bi cesaret gelmiş dayıya.
Ya adamın üstünde etkisi var sanıyor ona gülüyorum 😂😂😂
Cidden adam sevdiğinden döndü sanıyor. İstesem her şeyi yapar diyor.
Cidden adamın sevgiden değil maddi çıkarı için döndüğünü, ona rağmen de pişman olduğunu anlayamıyor 😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X