- 20 Ocak 2010
- 48.045
- 182.359
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi mahinursem
- #2.081
100 sayfayı geçti biz 7 sene seni eyleyemeyiz haberin olsunNeresi akıllı adam bana geri döndü niye bıraktı o zaman
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
100 sayfayı geçti biz 7 sene seni eyleyemeyiz haberin olsunNeresi akıllı adam bana geri döndü niye bıraktı o zaman
Mahinur bu adam seni sevmiyor haberin olsun.Onu da dedim sen çok istiyorsan annenin evine git kafa dinle dedi bana kızım evde kalacak dedi
Köprüyü geçene kadar kandırdı beni haklımınhelal etmiyorum bana bunları yaptığı için dönmeseydi ayrılmasaydı o kadından ben ayrıl demedimHey maşallah bi cesaret gelmiş dayıya.
Bak unutma bunlar yaşanacak, senin koca eli kulağındadır oğlum da oğlum diye gidip kadının evinde görmeye başlayacak. Kendine ettiğin kötülüğü gördün mü?Dün kadın beni rahatsız ederseniz polise veririm dedi ben biraz ağzımı tutamadımablam da arayamaz dava açar belli bilenmiş bize dün ben hakaret etmedim ama bir daha bana ulaşırsan şikayet edicem sizi dedi
Şu saatten sonra Mahi he dese bile işler düzelmezki. Kadından özür dilemeye gidip kovulacak muhtemelen. Adamda senin yüzünden çocuğumu göremiyorum diyip ayrılacak. Mahi daha çok ağlar yani.İki gün daha zırlayıp paşa paşa kabul edeceksin yazık etme gözlerine şimdiden he de geç rahatla.
Aaaa kandırıldığına ikna oldun yani? Seni sevdiği için değil de çıkarları için sana geldiğine inanıyor musun artık? Çok şükür.Köprüyü geçene kadar kandırdı beni haklımınhelal etmiyorum bana bunları yaptığı için dönmeseydi ayrılmasaydı o kadından ben ayrıl demedim
beni seviyor da oğluna ayrı bir düşkün dün bana demogojş yapıyor manipüle etmek için diyor ki kızım geldiğinde oğlum kızım ben yatardık uyurduk çok severdik oğlumla çok uyurdum bana çok alışmıştı şimdi o çocuğun psikolojisi ne olcak dedi durduMahinur bu adam seni sevmiyor haberin olsun.
Hak helal etmemeye geldiysen adam da çocuğunu dışladığın için hakkını helal etmez. Kadın da yuvasını yıktın diye.Köprüyü geçene kadar kandırdı beni haklımınhelal etmiyorum bana bunları yaptığı için dönmeseydi ayrılmasaydı o kadından ben ayrıl demedim
Elin kıt akıllı adamına böyle kendilerini manipüle ettirip kullandıran insanlara çok üzülüyorum ciddenBak tane tane söylüyorsun bunu kendine.
Kocan sana dönmedi.
Kocan kira ödeyemediği için, iki nafaka ödememek için sana döndü.
Bunu kendine sık sık hatırlat.
Ki acele ettik de demiş. Pişman da olmuş. Sana dönme durumu yok boşuna kendini şişirme![]()
Çok iyi demiş helal olsun kadına.Dün kadın beni rahatsız ederseniz polise veririm dedi ben biraz ağzımı tutamadımablam da arayamaz dava açar belli bilenmiş bize dün ben hakaret etmedim ama bir daha bana ulaşırsan şikayet edicem sizi dedi
Merak etme yine yatacak oğluylaB
beni seviyor da oğluna ayrı bir düşkün dün bana demogojş yapıyor manipüle etmek için diyor ki kızım geldiğinde oğlum kızım ben yatardık uyurduk çok severdik oğlumla çok uyurdum bana çok alışmıştı şimdi o çocuğun psikolojisi ne olcak dedi durdu
Adam seni sevmiyor o konuda bir anlaşalım da yazık diğer söylediğinde haksız mı?B
beni seviyor da oğluna ayrı bir düşkün dün bana demogojş yapıyor manipüle etmek için diyor ki kızım geldiğinde oğlum kızım ben yatardık uyurduk çok severdik oğlumla çok uyurdum bana çok alışmıştı şimdi o çocuğun psikolojisi ne olcak dedi durdu
Seni sevse yedi sene başka kadınla sevişemezdi.B
Biliyodun işine gelmiyodu, kendini kandırıyodun beni seviyor diye, elalem öyle bilsin gerçeğin bir önemi yok diyodun, adam vereceği nafakayı bile hazır etmiş demek ki böyle kükrediğine göre. Kızı bırak kendin git diyo, o kadina çektirmediğini sana velayet davasında çektirir belli oldu.Köprüyü geçene kadar kandırdı beni haklımınhelal etmiyorum bana bunları yaptığı için dönmeseydi ayrılmasaydı o kadından ben ayrıl demedim
E seninki zaten o eve girip çıkmış, kadında mis gibi bakmış kendi çocuğundan ayırmamış. Sen öyle mi yaptın?Benim çocuğum her gece anne baba gelsin diye ağlıyor diyor bir de eşime özellikle etkilemek için benim kızım istemez miydi anne babası başında olsun tek çocuk o sanki bizim ki patlıcan mı
Kızımı alıp ne yapacak genç kız olmaya yakın artık başa çıkabilecek mi ergenle bakabilecek mi sanki boş boş konuşuyorBiliyodun işine gelmiyodu, kendini kandırıyodun beni seviyor diye, elalem öyle bilsin gerçeğin bir önemi yok diyodun, adam vereceği nafakayı bile hazır etmiş demek ki böyle kükrediğine göre. Kızı bırak kendin git diyo, o kadina çektirmediğini sana velayet davasında çektirir belli oldu.
Girdi de anne babayı yan yana mı gördü sankiE seninki zaten o eve girip çıkmış, kadında mis gibi bakmış kendi çocuğundan ayırmamış. Sen öyle mi yaptın?