Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim çocuğum her gece anne baba gelsin diye ağlıyor diyor bir de eşime özellikle etkilemek için benim kızım istemez miydi anne babası başında olsun tek çocuk o sanki bizim ki patlıcan mı
Senin kız istese o da anne baba gelsin diye ağlardı, ama yapmamış.

Dün kadın beni rahatsız ederseniz polise veririm dedi ben biraz ağzımı tutamadım :( ablam da arayamaz dava açar belli bilenmiş bize dün ben hakaret etmedim ama bir daha bana ulaşırsan şikayet edicem sizi dedi
Sen ne dedin ne yaptın kadına da polisten korkuyorsun kocan da özür dile demiş. Ne dedin kadina

Kızımı alıp ne yapacak genç kız olmaya yakın artık başa çıkabilecek mi ergenle bakabilecek mi sanki boş boş konuşuyor
Çıkabildiği kadar. Sonra yollar geri zaten. Sen o vakte kadar sinir hastası olursun zaten.

Benim çocuğum her gece anne baba gelsin diye ağlıyor diyor bir de eşime özellikle etkilemek için benim kızım istemez miydi anne babası başında olsun tek çocuk o sanki bizim ki patlıcan mı
Senin kızın ağlamamış çünkü ihtiyaç duymamış belli. Kadın ne kadar güzel baktıysa senin kızına, kızın seni aramamış bile onların yanındayken. Ne güzel kardeşiyle birlikte uyuyorlarmış.

Ben anlamadım siz ikinci eş misiniz anlamıyorum bu yorumlar ne böyle ya hiç mi halden anlamıyorsunuz
Adamı bir boşadıysam boşuna boşamamışımdır, hele gidip başkasından ürediyse bu fikrim kökleşir, daha sümüğümü atmam ona.

Ben anlamadım siz ikinci eş misiniz anlamıyorum bu yorumlar ne böyle ya hiç mi halden anlamıyorsunuz
Eşimin de benim de ilk evliliğim. Benim de 8 yaşında bir oğlum var. Ama kalkıp burnunu sürtmek için boşasam kocam da 6 ayda evlense asla bir daha dönüşü olmaz. Dertleşmek istese de yürü git ne münasebet derim.
Yaptığın ahlaksızlık.

Bende eskiden böyle derdim başıma gelene kadar
Sen 7 sene boşandığın adamı beklemişsin cicim. Hayatına bakmamışsın. İçten içe sinsi sinsi onların yuvası yıkılsın diye beklemişsin. Ben gururuma yediremem böyle bir şeyi. Buradaki çoğu kadın yediremez.

Çocuk gelmiyor bana yani burada üstüme kalacağını söyleyenlere cevap olsun. Evime gelmeyecek babasıyla dışarıda görüşecek 2 haftada bir pazar sabah alıp akşam bıracak mahkeme kararı uygulayacaklar
Bildiğim kadarıyla mahkeme okullar tatil okunca 15 gün felan babaya veriyor

sen ve ailen benim şahit olduğum en kötü niyetli insanlarsınız çok net. merhametsiz vicdansızlar, Allah o çocuğun kadının ahını sizden kat be kat çıkarır umarım. sana dediğimiz herşey çıkacak bak gör. kocanın aklı yerine geldikçe nası pis kafa yapının olduğunu içinin çürümüş olduğunu görecek zaten demiş acele ettik diye. sen kendi bacağına sıktın, bizi dinlemedin. kocan seni kesin bırakır böyle gidersen ama o kadına dönse bile o istemez sen gibi gurursuz değil. sana yapman gerekenleri söyledik dinlemedin. hala ablanı niye arıyorsun arama demiştim sana.

ha bir umut şimdi yapman gerekeni söylim dinlemezsin ama, evet kadından özür dilemelisin çünkü o kadın noktasına virgülüne kadar haklı söylediklerinde. çarpık ilişkin senin evli adamla dertleşip elinden almaktı. kadın boşanmış bi adamla 7 ayda evlenmiş sen ne olduğunu bildiğin halde adamla evliyken görüşmeye başlaıp 3 ayda aklını çelmişsin. ben 31 yaşında 8 9 ayda sıfırdan tabıdığım bi adamla evlendim,bi yaştan sonra ne istediğini biliyorsun ve daha kolay kara veriyorsun beklentiler belliymiş zaten dünkü çocuk değillerdi ki 2 3 yıl görüşsünler ne gerek var doğru olan olmuş. ben eminim sen olmasan evlilikleri düzelirdi. kuyruğunu kıstır kadından ettiğin laflar için özür dile çocuğuna iyi davranacağını onun senin kızına yaptığı gibi bakacağını söyle. bu yaşanılanların faturası masum 2 çocuğa yıkılıyor. bu dediklerimi yaparsan evliliğin bi ihtimal kurtulur yoksa sana geçmiş olsun beter ol.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X