Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki gündür ban yemedik bugün yicez anlaşılan! Senin o ablanı…. Senin o ablan demiyor muydu görüşmesin çocuğuyla diye ee şimdi ne oldu kadını arayıp ne dicek çocuğunu her hafta yolla mı diyecek? Ayrıca senin ablan kim ki kadını arayacak ya sülalece kafayı yemişsiniz
Ablasi kendi evliliginde mutlu olsaydi mahinin hayatina bu kadar takintili olmazdi

Eşimi aradım içim sıkılıyor napcaksın dedim ben çocuğumla iki hafta bir görüşmem makul seviyede konuşacağız onunla tekrar gerekirse özür dileyeceksin dedi bana bağırıp çağırıp kapattım ağlamaktan gözlerim şişti ablamla konuştuk kadını arayayım ben konuşayım dedi sakın arama dedim
Allah, sizin aileden biriyle hata kaza muhatap olan herkese sabır versin

Dün kadın beni rahatsız ederseniz polise veririm dedi ben biraz ağzımı tutamadım :( ablam da arayamaz dava açar belli bilenmiş bize dün ben hakaret etmedim ama bir daha bana ulaşırsan şikayet edicem sizi dedi
Sen kadına ne söyledin mahinur doğruyu söyle? Kocan özür dileyeceksin demiş kadın beni rahatsız etmeyin demeiş ne yaptın ne dedin kadına?

Şaka bir yana çocukken bir sevgi yoksunluğu falan mı yaşadınız. Bence destek almalısınız. Size değer vermeyen insanlara ablanızın da sizin de takıntılı gibi bağlı kalmaya devam etmesi bence normal değil.

bundan sonra adı mahinur olan kim varsa kötü gözle bakacağım uzak duracağım hatta biri adım mahinur dediği an üzerine hööğk diye kusarım. sen de benim travamam oldun mahinur :silah: keşke ad soyad versen de senin annenden ablandan filan da uzak dursak dünya küçük Allah korusun sizin gibi insanlardan. şu kadın da nerde çalışıyor adı sanı ne bi söyle gidip sarılıcam kadına öyle üzüldüm ki ona hem kocası terketti gitti 3 ayda evlendi eski karısıyla, aldatıldı, küçücük çocuğu baba kardeş göremiyor. onun kızını kendi kızı gibi ilgilendiği halde karşı taraf tam bi çingene çocuğunu istemiyor. kadın seni dövse yeri sen dua et hanımefendi.
için çürümüş senin algın sıfır.

Eniştem kendini affettirmeye çok çalıştı araba aldı ablama çiçekler tatiller ablam diğer kadını işten attırdı çok uğraştı ama kadın hak etti
Hah tamam, bu olaydan sonra sana evliliği eşi hakkında konuştu mu?

Eniştem kendini affettirmeye çok çalıştı araba aldı ablama çiçekler tatiller ablam diğer kadını işten attırdı çok uğraştı ama kadın hak etti
Zihinyete bak, kadınla uğraşıp kendilerini rahatlatıyorlar. yalnız ablanıza yalan söyleyen aldatan adam, kadın değil. Kadın da suçlu evli biriyle ilişkiye girdiği için ama adam daha bir suçlu. çünkü söz veren de adam evlenirken

BAK MAHİNUR, SEN KADINDAN KORKUYORSUN.
SENİN ONLAR EVLİYKEN YAPTIKLARINI O DA SANA YAPACAK SANIYORSUN.
YANILIYORSUN.
O KADIN SEN KADAR ACİZ DEĞİL.
ALMIŞ NAFAKASINI. USTUNE DE MAASINI KOYUP GEZİYOR.
SEN CAHİLSİN. O İSE AYAKLARI ÜSTÜNDE BİR KADIN.
KISKANÇLIKTAN KUDURSAN DA O KADIN KOCANI GERİ ALMAZ. HERKES SEN KADAR APTAL DEĞİL.

HERKESİ KENDİN GİBİ APTAL VE SİNSİ SANMA.

Devremülk gibi adam.
7 yıl sonra bakalım kimin elinde kalacak.
Eskiler bilir, bir konu sahibi vardı mutlu1982 gibi bir şeydi sonra değişti nickini defalarca. Onun eşi de pimpon topu gibi kadından kadına gidiyordu, 1 gün bekar kalamıyordu. Konu sahibinin eşini ona benzettim.

Yoo mahinur’u desteklemiyorum aksine iki kadın da aynı derecede buluyorum. Ölümüne diğer kadını destekleyen buradaki tuhaf insanlar. Sizce de iki kadında da biraz tuhaflık yok mu? Mahinur zaten ahlak düzeyi belli bir kadın çok belli yani ayırmış evlenmiş. Ama diğer kadının da şu anki amacının bu olmadığını nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Ayrıca ben kocasının zihin yapısından bahsettim. Kocası böyle düşünür dedim. Ben böyle düşünüyorum demedim. Aralarında en ahlaksız zaten koca
Diğer kadın ne yapmış yahu? Tanışmış bekar adamla aylar sonra da evlenmiş. Konu sahibi bile bizi boşattı da evlendi demiyor. 3 yaşındaki çocuğunun derdinde sadece diğer kadın. Çocuğunu bile koz olarak kullanmıyor. Göndermem o eve gerekirse diyor. Sizin zihin yapınızı beğenmedim ben mesela. Eşi olmayan kadınlar sex peşinde dolanmıyor. Ha o kadın bekar. Yarın birgün birini sever ister evlenir ister sevgili olarak kalır. Bu da hiçbirimizi ilgilendirmez. Çocuğuna zarar vermediği sürece , başka kadına zarar vermediği sürece istediği hayatı yaşar. Bu hayat erkekler için değil. Biz kadınlar da kıymetliyiz. Duygularımız var. Bizi boşayan üstüne de eski eşiyle tekrar evlenen bir adamın altına yatacak kadar aciz ve gurursuz değiliz çoğumuz. Bu yazdıklarımı bir düşünün olur mu? Rica ediyorum düşünün.

Yaprak dökümü Oğuz bir kocan iki evlilik müessesesinde

Konu sahibi de tam pembe montlu Leyla zaten😂😂

Şu ara yeni yeni geçti bu bölümler :70:

Ablan da Fikret o zaman

Annesi de "elalem ne der, kır dizini otur evinde" diyen Hayriye Hanım ahahahah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X