Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni haksız görenler için yazmak istedim kaliteli dediğiniz kadının konuşmalarını dün görecektiniz kendini nasıl acındırmaya başladı bir de ağladı o başkasının kocasına ağlarken sorun yok değil mi benim kocam çocuğuyla ilgilenen biri sırf eve gelmedi dışarıda görüştü diye ilgilenmedi mi oldu yemeklere götürdü zaten ilgilendi ablası da öyle kadının derdi adamı geri almak heralde çocuğumu zaten vermem size dedi allahtan bir de ben çocuğumu o eve yollamam dedi hayret ettim başımıza atacağını düşünüyordum eve göndermeyecekmiş ben çocuğuma anne baba olurum dedi bir de üstten üstten o yüzden çocuğu dolduruyor babasının yanında anne anne diyor sanki bir yicez bunları beni haksız görenler biraz olsun gerçekleri görsün diye yazdım aslında siteye gelmeyecektim iyice sinirlerim yıprandı
Siz ne kadar hadsiz bi kadınsınız, siz kimsiniz de sizin gibi bi kadın ve sünepe kocanızın başına çocuk atsınlar, ne sanıyorsunuz kendinizi?

Kadın zaten çocuğu gönderme taraftarı değilmiş ben evladımı göndermeye meraklı değilim sizin çarpık ilişkinizi görmesini zaten istemem dedi orada ben de film koptu utanmadan kendisi adamla 6-7 ayda evlenen değil gibi bana laf atıyor çocuğu mahkeme günlerinde sabah alır akşam bırakırsın dedi eşime kızım için de kardeşini ne zaman görmek isterse yalnız gelebilir zaten büyüdü kapım ona açık dedi utanma yok ben de çocuğumu sana göndermiyorum dedim eşim özür diledi en son ona ayrı çıldırdım bugün sizce konuşur mu onunla kadın ağladı bunu etkiledi deliricem
Mercimek kadar beynin olsaydı keşke.

Öfff.

Tekrar ban please.

Ben bu mahinur kadar olmasa da benzer bir kadına muhatap kaldım yıllarca. Tanışmaya tenezzül etmedim. Yolda görsem tanımam. Çocuğunu kullanarak sömürdü durdu yıllarca. Çocuğumun hakkı yendi hep. Tek şey söylemedim diğer çocuğa. Kendi evladıma odaklandım. İlahi adalet işledi Mahi kızzzzz. Dayanılması çok zor bir evladı var . Çeksin dursun. İnsan yetiştirmek önemli olan mahiii. Kötü insan gün gelir senin başına bela olur. Ördüğün çorap senin başına geçer. Kendi evladından çekersin mahiii . 3 yaşındaki o sabi nin ahı çıkmayacak mı sanıyorsun? Herşey bir zaman meselesi sadece. 🤣🙈

Eskiler bilir, bir konu sahibi vardı mutlu1982 gibi bir şeydi sonra değişti nickini defalarca. Onun eşi de pimpon topu gibi kadından kadına gidiyordu, 1 gün bekar kalamıyordu. Konu sahibinin eşini ona benzettim.
Çocuklarına hep birlikte fare zehiri içmeyi teklif etmişti.

Kocadan başka bir şey yok bunların hayatında, çocuk falan hiç önemli değil.

Yine diyorum konuda bir yerde bağ yok. Üç ay içinde bu kadınla evlenemez. Engelli kadının " hamile değilim" raporuna muhtaç.

Köprüyü geçene kadar kandırdı beni haklımınhelal etmiyorum bana bunları yaptığı için dönmeseydi ayrılmasaydı o kadından ben ayrıl demedim

Konu boyunca tertemiz olan bir kocanız vardı birde siz. Ancak olayların bu yola evrilmesinde kocanız sizden daha suçlu mahinur.

Sizi iki kere kandırdı ciddi anlamda kandırdı.
Boşarken başka kimseyle olmayacağım dedi. Söz ve ümit verdi. Aniden evlendi sizin dengeniz bozuldu.

Ikinci eşini boşarken annesini engelleyip, çocuğu ayda yılda bir görecekmiş gibi sizi oyaladı. Sorularınızı geçiştirdi.
Köprüyü geçene kadardı.

E mümkün mü çocuğunu temelli arkada bırakmak. Böyle olacağını zaten biliyordu bu adam. Ama size bir şekilde kabul ettirme, sizi idare etme düşüncesi de vardı. Şimdi kavga gürültü de olsa yapıyor yapacağını. Bu onun öngörmediği bir şey değil emin olun.

Bu sizi nereye çıkartıyor biliyor musuz?
Kocanız size istediğiniz değeri vermiyor.
İkinci eşinden ayrılmasının asıl sebebi de daha kolay idare edilebilir olduğunuzu düşünmesi. Saçma, merhametsiz, ama ciddi bir talebiniz vardı adamdan.
Onu kaybetme korkunuzu kullanarak iki üç gün küserek yola geleceğinizi düşünüyordu ve öyle de oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X