Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlaşıldı sen ikinci eşsin sanırım böyle yazdığına göre pardon ama adam öncekine döndü diye niye gocunuyorsunuz? Önünüze bakmak zor mu bu kadar yapmasaydınız bakmasaydınız çocuklarımıza mecbur değildiniz
Koşunnn millet. Suçluyu buldu . Bennnnnn🙈

Ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama üye olmamıştım içimi dökmem lazım içim içimi yiyor. Bana yardım edin. Lütfen sadece evliler yorum yapabilir mi?
Eşimle evlendikten sonra gerek ailesi gerek kendi anlaşmazlığımız yüzünden 7 yıl önce boşandık o zaman çocuğum küçüktü eşim başka bir kadınla evlendi o kadından da çocuk yaptı. Eşim hafta sonları çocuğumuzu alıyordu kabullenmiştim ama hala seviyordum çocuğum 3 4 yaşlarındaydı babada da kalmaya başladı ben işe başlamıştım. Kadına ne kadar güvenmesem de eşim iyi baba gerçekten her şeyiyle ilgilenirdi maddi manevi esirgemedi hiç benim ailemde ver çocuğu görsünler deyip duruyordu ama ben evladımdan ayrılmadım hiçbir zaman bir gün eşim boşanacağını söyledi beni aradı dertleştik konuştuk kadınla mutsuz olduğunu bizim boşandıktan sonra boşluğa düşüp onunla tanıştığını kadının ona rol yaptığını söyledi. Saklayacak değilim eşimi çok severek evlenmiştim ben ve hala seviyordum o da diğer kadınla evlendiğine pişman olduğunu söyledi hızlı anlatıyorum boşandılar sonra biz yakınlaşmaya başladık yine çocuk üzerinden ama eşimin başka kadından çocuğu var ben kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 5 ay önce yeniden evlendik biz düzenimizi bozmamıştık eşim evden gitmişti biz aynı yaşıyorduk geri geldi bu süreçte diğer çocuğunu az gördü ama dün akşam geldi bana ben diğer çocuğumla da vakit geçirmek istiyorum ara sıra gelip kalsın kardeşler kaynaşsın dedi zaten beynimden vuruldum ben o çocuğu görmek istemiyorum evime gelmesini istemiyorum çocuğa nefretim yok yanlış anlamayın o da bir sabi ama çocuğun annesini atlatamadım ben daha hep aklıma geliyor nasıl engellerim eşim çocuklarla dışarda görüşsün iki haftada bir ayda bir kabul ettim dünden beri ruh gibiyim hiç iyi değilim en son tartıştık eşimle her şeyi mahvettin dedi bana
Tekrar evlenırken bunu göze almanız gerekıyordu. Adamın çocuğunu bıle bıle evlendınız. Nasıl kı sızın çocuğunuz o eve istedıgı gibi gırıp çıktı onunda gelmeye hakkı var. Çocuğun suçu yoksa ona abla gibi davranabilirsiniz hem sızın kadınla işiniz yok ki.

Tekrar evlenırken bunu göze almanız gerekıyordu. Adamın çocuğunu bıle bıle evlendınız. Nasıl kı sızın çocuğunuz o eve istedıgı gibi gırıp çıktı onunda gelmeye hakkı var. Çocuğun suçu yoksa ona abla gibi davranabilirsiniz hem sızın kadınla işiniz yok ki.
Eşimin başka kadından yaptığı çocuğa ben neden bakayım? Geçmişini görmek zorunda değildim

S Sudanli size mesaj atamıyorum siz atar mısınız konuşalım biraz bir tek siz beni anladınız
Malesef. Sizi anlayıp destek verdiğim yönünde yanlış bir kanaat oluştu. Ben sizi desteklemiyorum. Sadece bu konunun hiçbir tarafının masum olmadığı kanaatindeyim. Sizi gömmek için diğer kadını mukemmellestirmiyorum o kadar. Sizle konuşacak bir şeyim yok.

Akıl vermeyen dalga geçenler konumdan çıksın lütfen hak vermeyenler bana konumdan çıksın lütfen ben Dertleşmek için girdim
Senin dertleşmelerin sonu iyi yere gitmiyo o yüzden kimse senle dertleşmek istemiyo olabilir:KK53:

Çocuğa üzülecek bisey yok bolluk içinde merak etme eksik edilmiyor hicbir şeyi
Mesele maddiyat mı? Benim kızım üzüldü, anne baba ayrıydı, pedagog dolaştım diyen sen değil miydin? Senin kızının durumu daha iyiymiş bile diğer kadın kızına çiçek gibi bakmış ayırmamış. Seviyormuş kızın o kadını. diğer bebeğin kabahati ne? Senin kızında o kadın için eşinin başka kadından olan çocuğuydu? Karakter meselesi işte.

O kadına neden gönderdiniz kızınızı. Geçmişinizi görmek zorunda mıydı?
Çok ama çok ama çok kötü bir insansınız.
Kabul etmeseydi o da zorla mı yolladım bana gönderme dese göndermezdim onun gibi acındırmadım kendimi ağız eğmedim tek boşanan o çünkü inşallah biriyle evlenir de kurtuluruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X