Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımlar,
üye incelendi, şu an için troll olma durumu yok ama yine de yanılma payı bırakıyoruz her zaman, biliyorsunuz.

Gerçekmiş gibi yazalım, değilse zaten gereken yapılır😌

Herkese selam gece giremedim eşim yanımdaydı bazı olaylar oldu. Kahve içtik konuştuk başlarda hak verdim evladın aklın çocuklarında normal dedim o da rahatsız olduğu konuları söyledi ben her şeye rağmen sana geldim geçmişe sünger çektim ama çocuğumu atamam dedi tamam dedim kabul ediyorum ama o kadını hayatımızda istemiyorum dedim o da çocuğum için konuşmak zorundayım iki gün iyice düşündüm dedi komşu zaten rahatsızmış artık bu durumdan böyle olacaksa çok acele etmişiz pişmanmış ben ağlamaya başladım sakinleştirmeye çalıştı biraz dedim o zaman Benim önümde çocuk için konuşulacak ben duycam dedim. Engeli açtı kadının önümde mesaj yazdı çok resmi şekilde iyi akşamlar çocuk için artık buradan iletişim kuralım diye ben yazdırdım görmek istedim kadın da aradı mesaj üstüne başta açmak istemedi ben açtırdım hoparlöre verdi kadın başta sert konuştu aylardır çocuğunla ilgilenmiyorsun doğru düzgün ilgilenmiyorsun haram olsun emeklerim falan dedi o sıra ben girdim devreye ama eşim beni susturdu bana kızdı kadın içini döktü ağladı ben biliyordum onun aklı bunda buraya pek girmeyi düşünmüyorum psikolojim iyice gitti herşey daha da karıştı ben sadece çocuğu alırım veririm yapacak sanıyordum o yüzden mesaj attrdım kadın aradı ne haldeyim haberin var mı diye ağlıyor ne hali olacak acaba ben de eşime çocuğu kabul ediyorum gelsin önümde gör hep çocuğu ben de olcam dedim

Beni haksız görenler için yazmak istedim kaliteli dediğiniz kadının konuşmalarını dün görecektiniz kendini nasıl acındırmaya başladı bir de ağladı o başkasının kocasına ağlarken sorun yok değil mi benim kocam çocuğuyla ilgilenen biri sırf eve gelmedi dışarıda görüştü diye ilgilenmedi mi oldu yemeklere götürdü zaten ilgilendi ablası da öyle kadının derdi adamı geri almak heralde çocuğumu zaten vermem size dedi allahtan bir de ben çocuğumu o eve yollamam dedi hayret ettim başımıza atacağını düşünüyordum eve göndermeyecekmiş ben çocuğuma anne baba olurum dedi bir de üstten üstten o yüzden çocuğu dolduruyor babasının yanında anne anne diyor sanki bir yicez bunları beni haksız görenler biraz olsun gerçekleri görsün diye yazdım aslında siteye gelmeyecektim iyice sinirlerim yıprandı

Kadın zaten çocuğu gönderme taraftarı değilmiş ben evladımı göndermeye meraklı değilim sizin çarpık ilişkinizi görmesini zaten istemem dedi orada ben de film koptu utanmadan kendisi adamla 6-7 ayda evlenen değil gibi bana laf atıyor çocuğu mahkeme günlerinde sabah alır akşam bırakırsın dedi eşime kızım için de kardeşini ne zaman görmek isterse yalnız gelebilir zaten büyüdü kapım ona açık dedi utanma yok ben de çocuğumu sana göndermiyorum dedim eşim özür diledi en son ona ayrı çıldırdım bugün sizce konuşur mu onunla kadın ağladı bunu etkiledi deliricem

Bana da diyor ki ben bekar bir adamla tanıştım diyor çirkinleşti konu iyice eşim ağzını açmadı kadına anca beni susturmaya çalıştı kafayı yicem telefonu kapatınca kalbini kırdık gerek varmıydı yalnız başına diyor bana

Onu da dedim sen çok istiyorsan annenin evine git kafa dinle dedi bana kızım evde kalacak dedi

Dün kadın beni rahatsız ederseniz polise veririm dedi ben biraz ağzımı tutamadım :( ablam da arayamaz dava açar belli bilenmiş bize dün ben hakaret etmedim ama bir daha bana ulaşırsan şikayet edicem sizi dedi

beni seviyor da oğluna ayrı bir düşkün dün bana demogojş yapıyor manipüle etmek için diyor ki kızım geldiğinde oğlum kızım ben yatardık uyurduk çok severdik oğlumla çok uyurdum bana çok alışmıştı şimdi o çocuğun psikolojisi ne olcak dedi durdu
Mahinur hanım,
isterseniz kızın ama o kadar hatalısınız ki hatalarınızın sonucunu yine kendiniz yaşayacaksınız maalesef.
Size akıl veren ablanızda da mantık yok.

Konuya yazan herkesi 2. eş sandığınız için yazayım, hayatımda bir kez evlendim eşimin de benim de ilk evliliğimiz 31 yıldır evliyiz, aynı zamanda anneyim, konuya yazan kadınların kaçıncı eş olduğunun da önemi yok ayrıca, sağduyulu ve objektifler bu yeterli.

Konunuzun başında “sadece evliler yazabilir mi? “ demiştiniz, sandınız ki evli kadınlar size hak verecek ama üzgünüm haksızsınız.

Eşinizin diğer eşi doğru söylüyor, o bekar bir adamla tanışıp evlendi, sizin yuvanızı yıkmadı ama siz eşinizle başkasıyla evliyken görüştünüz, fiziksel aldatma yok ama eşiniz diğer eşini duygusal olarak aldattı sizinle.

Hala aynı görüşteyim kadın olgun ve mantıklı, oğlunu istemediğinizi anlayacak kadar çözmüş sizi, sizin de istediğiniz çocuğun evinize gelmemesiydi, telefonda kadına neler söylediyseniz artık oğlunu sizden korumak için göndermeyecek, eşiniz de hatalı, pişman da olmuş pişman olduğunu size de söylemiş, siz nasıl ki ablanızın annenizin lafıyla gaza geliyorsunuz eşiniz de 5 ay önce sizin gazınıza gelmiş, şimdi aylarca oğluna doğru dürüst vakit ayıramadığı kadını üzdüğü için vicdanı sızlıyor, o yüzden kadından özür diliyor sizin de özür dilemenizi bekliyor.

36 yaşında kadınsınız hala ablanıza akıl danışıp ki ablanız da mantıklı biri değil, ne yapacağınızı annenize ablanıza soruyorsunuz, diğer eşse kendi iradesiyle hareket ediyor ve evladı için çabalıyor zira tek gayesi yavrusu.

Korkmayın böyle olgun ve mantıklı biri eşinizi elinizden almak için kılını bile kıpırdatmaz ama eşiniz için aynı şeyi söyleyemem, kadının peşinden koşacaktır pişman olduğunu söyleyecektir.

Yapacağınız tek şey vardı 3 yaşındaki babaya ihtiyacı olan bir çocuğa evinizi açmak.

Ne eşiniz, ne diğer eş, hepsini bir kenara bırakıp biraz olgun yaklaşsaydınız, 3 yaşındaki çocuk mazlumdur, günahsızdır, mazlumun gözyaşı bile insanın tüm hayatını tepetaklak eder.

Yakasını bıraksın peşinden düşsün diye fena kayaya tosladı kadın işinden de oldu başka şehre yerleşti orada da bir salak bulup evlenmiş zaten
Salak bulmakta pek usta nasılsa, birini bulan bi daha bulur, dikkat et bundan korkarken başka salak bela olmasın başına. 🤣

Yakasını bıraksın peşinden düşsün diye fena kayaya tosladı kadın işinden de oldu başka şehre yerleşti orada da bir salak bulup evlenmiş zaten
İyi de bacım o kadın evli adamla görüşmüş haklısın suçlu. Ama sen de evli adamla görüşmüşsün . Aynı durumdasınız sankim. O kadın evlenince evlendiği adam salak oluyorsa , sizinle evlenen de aynı olmuyor mu? Kafamda deli sorular. Açıklarmısınız acaba?

He bu arada kendini marifetli sanıyorsun ama sende bir gram mantık olsa karısı varken benle dertleşen ben varken kimlerle dertleşir demen lazımdı. :))

İlk eş olman bir şeyi değiştirmiyor. Sen karısı olan adamla dertleşmişsin. Açıkça yazdırma bana şimdi. Ablanın karşında olan kadınmışsın yani. Evlendin de başın göğe mi erdi. Paranoyak olmuşsun.

Hanımlar,
üye incelendi, şu an için troll olma durumu yok ama yine de yanılma payı bırakıyoruz her zaman, biliyorsunuz.

Gerçekmiş gibi yazalım, değilse zaten gereken yapılır😌

Mahinur hanım,
isterseniz kızın ama o kadar hatalısınız ki hatalarınızın sonucunu yine kendiniz yaşayacaksınız maalesef.
Size akıl veren ablanızda da mantık yok.

Konuya yazan herkesi 2. eş sandığınız için yazayım, hayatımda bir kez evlendim eşimin de benim de ilk evliliğimiz 31 yıldır evliyiz, aynı zamanda anneyim, konuya yazan kadınların kaçıncı eş olduğunun da önemi yok ayrıca, sağduyulu ve objektifler bu yeterli.

Konunuzun başında “sadece evliler yazabilir mi? “ demiştiniz, sandınız ki evli kadınlar size hak verecek ama üzgünüm haksızsınız.

Eşinizin diğer eşi doğru söylüyor, o bekar bir adamla tanışıp evlendi, sizin yuvanızı yıkmadı ama siz eşinizle başkasıyla evliyken görüştünüz, fiziksel aldatma yok ama eşiniz diğer eşini duygusal olarak aldattı sizinle.

Hala aynı görüşteyim kadın olgun ve mantıklı, oğlunu istemediğinizi anlayacak kadar çözmüş sizi, sizin de istediğiniz çocuğun evinize gelmemesiydi, telefonda kadına neler söylediyseniz artık oğlunu sizden korumak için göndermeyecek, eşiniz de hatalı, pişman da olmuş pişman olduğunu size de söylemiş, siz nasıl ki ablanızın annenizin lafıyla gaza geliyorsunuz eşiniz de 5 ay önce sizin gazınıza gelmiş, şimdi aylarca oğluna doğru dürüst vakit ayıramadığı kadını üzdüğü için vicdanı sızlıyor, o yüzden kadından özür diliyor sizin de özür dilemenizi bekliyor.

36 yaşında kadınsınız hala ablanıza akıl danışıp ki ablanız da mantıklı biri değil, ne yapacağınızı annenize ablanıza soruyorsunuz, diğer eşse kendi iradesiyle hareket ediyor ve evladı için çabalıyor zira tek gayesi yavrusu.

Korkmayın böyle olgun ve mantıklı biri eşinizi elinizden almak için kılını bile kıpırdatmaz ama eşiniz için aynı şeyi söyleyemem, kadının peşinden koşacaktır pişman olduğunu söyleyecektir.

Yapacağınız tek şey vardı 3 yaşındaki babaya ihtiyacı olan bir çocuğa evinizi açmak.

Ne eşiniz, ne diğer eş, hepsini bir kenara bırakıp biraz olgun yaklaşsaydınız, 3 yaşındaki çocuk mazlumdur, günahsızdır, mazlumun gözyaşı bile insanın tüm hayatını tepetaklak eder.
Keşke troll olsa gerçek olması daha kötü😂

Bakın ben yıllardır burada konu okurum daha önce hiç konu açmadım üye de olmadım içimi dökmek istedim kayınvalideden çok çektim keşke diyorum o konuda o zamanlar yazsaydım da herkes beni haklı bulsaydı şimdi çullandınız üstüme
Keşke ananla ablanın akılları o zaman bitseydi de sen mecbur gelseydin. Her şey farklı olurdu. Belki hiç boşanmazdınız.

Seviyor beni siz böyle boş boş konuşun ancak adam yılların üstüne koşa koşa bana geri geldi

🤪🤪🤪

Senden o yüzü bulmuş ki evliyken aramış dertleşmiş. Kadın anladıysa sepetlemiştir. Kocanla sen aynı karakterin yansımalarısınız. Şimdi otur ağla başkasıyla da dertleşirse diye. O kadar kıymetli olsa kocanı boşamazdı o kadın. ( yeniden göz koyacak olsa yani)Sen çok kıymetli olsan 7 sene ayrı kalmazdı. Ahahah açmış beklemişsin resmen.

Bakın ben yıllardır burada konu okurum daha önce hiç konu açmadım üye de olmadım içimi dökmek istedim kayınvalideden çok çektim keşke diyorum o konuda o zamanlar yazsaydım da herkes beni haklı bulsaydı şimdi çullandınız üsüstüme
Kayinvalide konusu acmis olsaydinizda bu konuda sizi hakli bulmazdik kel alaka yani kocana sordun mu hic seni anasina babasina danasina ezdirirken o kadini neden hic ezdirmemis diye

Çocuk annesiyle babası barışsın istiyor anne gelsin diye tutturmazdı
İyi çocuk istedi diye herkes eski eşiyle olsun olur mu öyle fanusta mı büyüyor çocuk bir çocuğa lafları geçmiyor mu benim çocuğum da küçüktü ayrıldığımızı söyledik biz saklamadık
Çocuğun 3 yaşında olduğu doğru mu?
Değil 3, 23 yaşında bile olsa anne babasının barışmasını ister bu normaldir.

Barışmalarını istemekle ayrı olduklarını kabullenmek arasında fark var. Kaldı ki,
kabullenememekte bir çocuk ve ergen için olağan bir durum. Asıl anormal olan sizin evlenmeden önce ve sonra bunu kestiremeyişiniz.

Kimse eski eşiyle olsun demiyor fena halde çarpıtıyorsunuz durumu. Siz değil miydiniz evime gelmesini istemiyorum diyen? Nasıl sizin çocuğunuzun o evde bir yeri vardı, o çocuğun da sizin evde bir yeri olmalı.
Buradaki lincin çıkış noktası bu zaten.
Hani zorlaniyorum, bu çocuğu nasıl kabullenebilirim diye konu aćmadınız ki siz. Kocamı 3 yaşındaki oğluyla daha az vakit geçirmeye, evimize getirmemeye nasil ikna ederim diye açtınız konuyu.
İlk mesajınizı dönüp bir okuyun gözünüzü seveyim.

Ama ben mevcut durumda sizin daha sağliklı düsüneceğiniz bir süre çocuğun evinize gelmemesini veya gelirse de sizin evden süre boyunca ayrılmanızı destekliyorm bu arada.

Bakın ben yıllardır burada konu okurum daha önce hiç konu açmadım üye de olmadım içimi dökmek istedim kayınvalideden çok çektim keşke diyorum o konuda o zamanlar yazsaydım da herkes beni haklı bulsaydı şimdi çullandınız üstüme
Haklı bulunacak yanın yok. Kayinvalideden çektin diye gidip kadının kocasına tebelleş olman gerekmiyordu. Seni çok seviyorduysa o kocan anasına bir dur diyecekti. Çogu gelin kaynana anlaşamiyor ama adamlar gidip karısıni boşamıyor. Adam seni sevmediğinden boşamiş. Zaten sonra hemen aşık olup evlenmiş çocuk da yapmış. En ufak kavgalarında araya girip yapacağını yapmışsın. Adam da şu an bin pişman zaten.

Beni bi aklayın yahuuu. Mahii nin nefret ettiği başharfi d olan kadın olmadığıma 🤣🙈
Sus ifşa oldun işte. Bende diyorum bu kadın neden bu kadar üstüne gidiyor mahinin. Kızım o adam sana dönmez, mahiye aşık seninle evliyken de ona aşıktı. Anla artık bunu!!

Çocuğun 3 yaşında olduğu doğru mu?
Değil 3, 23 yaşında bile olsa anne babasının barışmasını ister bu normaldir.

Barışmalarını istemekle ayrı olduklarını kabullenmek arasında fark var. Kaldı ki,
kabullenememekte bir çocuk ve ergen için olağan bir durum. Asıl anormal olan sizin evlenmeden önce ve sonra bunu kestiremeyişiniz.

Kimse eski eşiyle olsun demiyor fena halde çarpıtıyorsunuz durumu. Siz değil miydiniz evime gelmesini istemiyorum diyen? Nasıl sizin çocuğunuzun o evde bir yeri vardı, o çocuğun da sizin evde bir yeri olmalı.
Buradaki lincin çıkış noktası bu zaten.
Hani zorlaniyorum, bu çocuğu nasıl kabullenebilirim diye konu aćmadınız ki siz. Kocamı 3 yaşındaki oğluyla daha az vakit geçirmeye, evimize getirmemeye nasil ikna ederim diye açtınız konuyu.
İlk mesajınizı dönüp bir okuyun gözünüzü seveyim.

Ama ben mevcut durumda sizin daha sağliklı düsüneceğiniz bir süre çocuğun evinize gelmemesini veya gelirse de sizin evden süre boyunca ayrılmanızı destekliyorm bu arada.
Ay sadece az gorusme olsa bir uyeyi yanlis anlayip hic gorusmesinler dimi diye soru sordu

Sus ifşa oldun işte. Bende diyorum bu kadın neden bu kadar üstüne gidiyor mahinin. Kızım o adam sana dönmez, mahiye aşık seninle evliyken de ona aşıktı. Anla artık bunu!!
Seni de o kadın sanarsa birazdan görürsün🙈Hatta haksızsın diyen hepimiz o adı d ile başlayan kadınız 🤣

Haklı bulunacak yanın yok. Kayinvalideden çektin diye gidip kadının kocasına tebelleş olman gerekmiyordu. Seni çok seviyorduysa o kocan anasına bir dur diyecekti. Çogu gelin kaynana anlaşamiyor ama adamlar gidip karısıni boşamıyor. Adam seni sevmediğinden boşamiş. Zaten sonra hemen aşık olup evlenmiş çocuk da yapmış. En ufak kavgalarında araya girip yapacağını yapmışsın. Adam da şu an bin pişman zaten.
Benim kaynana anca duruldu, dibine gitmem ile beni kabullendi artık, huyumu aldı, deli gibi bişeydi, beni bırak gözü evladını bile görmüyodu. Bendeki kaynana onda olsa ruh hastası olurdu şu an Mahiş, ama benim umrumda değildi, eşim sayesinde ettiği lafları bile 6 ay sonra duyuyodum çünkü. 😂

Sen adamın pişman olduğunun farkındasın o yüzden tutuştun ne yapacağını şaşırdın. Beni seviyor diye sürekli kendini kandırmaya çalışıyorsun o kadar belli ki. Adam evde konuşmuyor, yüzüne bakmıyor sende farkındasın yolcudur abbas bağlasan durmaz. Adamın pişmanlığının hıncını kadından ve çocuktan almaya çalışıyorsun.

Benim kaynana anca duruldu, dibine gitmem ile beni kabullendi artık, huyumu aldı, deli gibi bişeydi, beni bırak gözü evladını bile görmüyodu. Bendeki kaynana onda olsa ruh hastası olurdu şu an Mahiş, ama benim umrumda değildi, eşim sayesinde ettiği lafları bile 6 ay sonra duyuyodum çünkü. 😂
Ya ben şurda ve çevremde kaynanasıyla anlaşan insan görmedim. Herkes boşansaydı ohooo.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X