- 10 Nisan 2014
- 43.373
- 115.625
- 798
- Konu Sahibi mahinursem
- #2.341
Benim koca duruyor ama yahu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim koca duruyor ama yahu
Ortalama 100 gram geliyormus.Seyi altindansa adamin ben hak veririm grami olmus kac para
Ben 2.es degilim.Anlaşıldı sen ikinci eşsin sanırım böyle yazdığına göre pardon ama adam öncekine döndü diye niye gocunuyorsunuz? Önünüze bakmak zor mu bu kadar yapmasaydınız bakmasaydınız çocuklarımıza mecbur değildiniz
3 yasindaki cocuklar kompleks fikirler uretip plan kuramazlar, paranoyalarini kendine sakla ve azicik kitap oku belki isine yarar.Çocuk annesiyle babası barışsın istiyor anne gelsin diye tutturmazdı
İyi çocuk istedi diye herkes eski eşiyle olsun olur mu öyle fanusta mı büyüyor çocuk bir çocuğa lafları geçmiyor mu benim çocuğum da küçüktü ayrıldığımızı söyledik biz saklamadık
Size kac lira nafaka oduyordu?Seviyor beni siz böyle boş boş konuşun ancak adam yılların üstüne koşa koşa bana geri geldi
Hayir yaniliyorsun, mahi arkasindan topluyor.
Cok guldum suna, cok ince, cok profesyonel.Seyi altindansa adamin ben hak veririm grami olmus kac para
Çok aklı başında üyelerdensiniz.Çocuklarınızın yolu da bahtı da hep açık olsun demek istedimBen 2.es degilim.
Bosandim ama eski kocam dibine kadar hala bana sadik ve ciddi anlamda aşkimdan ölüyor (ulan yazarken kendimden tiksindim) ama arada baska kadina giderde, oradan ureyerek bana donerse, si*** cekerim, hangi bulasik kabinda yaglandiysan git orada temizlen derim.
kısacası kendin ettin kendin buldun mahi, ne o 3 yasindaki kucuk sabinin ne de eski esin zerre kabahati yok.
ha sunu da ekleyim, eski esim senin gibi biriyle evlenirde cocuklarima sirtini dönerse artik cocuklarinin hayalini dahi kurdurmam ona.
Karsidaki kadin benden vicdanli onada helal olsun, alni öpülecek kadinmis.
3 yasindaki cocuklar kompleks fikirler uretip plan kuramazlar, paranoyalarini kendine sakla ve azicik kitap oku belki isine yarar.
Size kac lira nafaka oduyordu?
Hayir yaniliyorsun, mahi arkasindan topluyor.
Cok guldum suna, cok ince, cok profesyonel.
Olaylar çok hızlı gelişti eşim boşanmaya karar verince beni aradı dertleşmek için aramızda bisey geçmedi sonra evden ayrıldı
Çocuklarına hep birlikte fare zehiri içmeyi teklif etmişti.
Kadın atmayacak ama kocanız çat diye getirecek.
Şu an kadınla konuşup çocuğu eve almaya ikna etmeye çalışmıyor mu sanıyorsunuz? Paşa paşa özür diletecek size, sonra kadına "bak Mahinur da özür dileri, uzatma, ben çocuğumu görmek istiyorum, ona da baba hasreti yaşatma" diyerek ikna edecek. Bir sabah bakmışsınız çocuk masanızda, kahvaltı ediyorsunuz.
elimde değil içim almıyordu çocuğu
Cok tesekkur ediyorum. Sizinde cocuklarinizin yolu bahtı hep acik olsun, saglikli, mutlu, huzurlu omurleri olsun insallahÇok aklı başında üyelerdensiniz.Çocuklarınızın yolu da bahtı da hep açık olsun demek istedim![]()
Dunden beri trol dalga geciyor diyorum kimse inanmiyo banaYaw şu cevaplardan anlamıyor musunuz hanımlar ?
Agır trol ya.
Teşekkür ediyorum . Tek kızım var. Tüm çocuklar mutlu olsunlar. Böyle kin dolu insanlarla karşılaşmasınlar.Cok tesekkur ediyorum. Sizinde cocuklarinizin yolu bahtı hep acik olsun, saglikli, mutlu, huzurlu omurleri olsun insallah![]()
Gerçek hayatta bunlardan çok ama .Dunden beri trol dalga geciyor diyorum kimse inanmiyo bana![]()
Yuhhhhh.Peki sizce çocuğun velayetini almayı teklif etsem yani en azından tamamen bizimle olursa bana alışır
Sen çocuk eve geldiğinde bir karış surat sallama, ilgili ol da velayet çok sonraki iş. Velayet aldın diye o kadınla iletişim kesilmeyecek, onu düşünüyorsan baştan unut gitsin o işi.Peki sizce çocuğun velayetini almayı teklif etsem yani en azından tamamen bizimle olursa bana alışır
Çocuğu görmeye duymaya tahammülünüz yoktu şimdide velayet mi düşünüyorsunuz? Ben sizin kafanızı anlamadım.Peki sizce çocuğun velayetini almayı teklif etsem yani en azından tamamen bizimle olursa bana alışır
Mune abla acikladi troll degil ama yinede acik kapi birakayim dediDunden beri trol dalga geciyor diyorum kimse inanmiyo bana![]()
KANKA TROLLEME ARTIK BAYDIN şimdi 100 sayfa kadının çocuğunu elinden mi alacaksın geyiği çevirtmeye mi karar verdin YETO. Çıkıp evet ben trollüm şöyle şöyle kurguladım diye anlat, kendini açıklayan ilk troll ol efsane ol hadi canım.Peki sizce çocuğun velayetini almayı teklif etsem yani en azından tamamen bizimle olursa bana alışır
Çocuğun velayetini alabilirmiş . Heyyy allahımmmmMune abla acikladi troll degil ama yinede acik kapi birakayim dedi