Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki sizce çocuğun velayetini almayı teklif etsem yani en azından tamamen bizimle olursa bana alışır
Yani el kadar bebeği anneden mi ayıracaksiniz bunu mu buldunuz çözüm olarak? Buna hakim bile n*h der bilin istiyorum.

Peki sizce çocuğun velayetini almayı teklif etsem yani en azından tamamen bizimle olursa bana alışır
Küçücük çocuğun velayetini nereye alıyorsunuz?
Kadın sizinle yatılı kalmasını bile istemiyor, üstüne velayet verecek.
Sen arada gelirse çocuğa insan gibi davranda yine altında kalacağın laflar etme, velayeti al gibi.
Bir düşüncen aklı başında olsun bari, bu yaşa kadar iyi gelmişsin sen.

Küçücük çocuğun velayetini nereye alıyorsunuz?
Kadın sizinle yatılı kalmasını bile istemiyor, üstüne velayet verecek.
Sen arada gelirse çocuğa insan gibi davranda yine altında kalacağın laflar etme, velayeti al gibi.
Bir düşüncem aklı başında olsun bari, bu yaşa kadar iyi gelmişsin sen.
Eğitim şart

İçinin almadığı çocuğun velayetini alıp ne yapacaksın? 3 yaşındaki çocuk annesinden ayırılır mı Mahinur? Anladık yazılanları anlamıyorsun da kafan da mı çalışmıyor? Bulduğun çözüm bu mu? Velayetini alana kadar çocuk haftada bir evinize gelse daha mantıklı olmaz mı Mahinur? Mahinur hayatımda senin kadar vizyonsuzunu gerçekten görmemiştim.

ohaaaa :D
kızım senin ayarın yok mu, cocuga karşı o kadar laf sözden sonra şimdi velayet diyorsun
bak sana diyorum o kadın senin kocanı elinden almaz, korkma bu kadar
saallll yahu saalll

Once aklini basina al, elinide kalbine koy, velayet geri dursun.

Ayrica o kadin size o cocugun tirnagini dahi vermez.
Kadını ne kadar da basit görüyor. Çocuğunu gözden çıkaracağını sanıyor. Bu banlanmazsam tam bir cahil özgüveni. Yıllarca beklemiş kadın o evlada sahip olmak için. Çocuğunun velayetini çocuğundan nefret eden kadına verecek bir de. Akıllara zarar.

Ben böyle konularda hep çocuklardan yanayım. Onların kardeş olarak büyümesini, büyüdüklerinde de birbirlerine destek olmalarını isterdim. Eski eşi tekrar ister miydim o konuda büyük konuşmak istemem ama o artık o çocuğun da babası. İsteyip istemediğime ikisini bir arada düşünerek karar verirdim.

Size teşekkür ederim çok ince konuşuyorsunuz hakaret etmeden elimde değil içim almıyordu çocuğu :( her şeyi elime yüzüme bulaştırdım
İçi almıyormuş. Ulan insanın içi köpek yavrusunu bile alır masum günahsız bir şeyden haberi yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X