- 30 Nisan 2016
- 1.391
- 3.093
- 133
- Konu Sahibi mahinursem
- #2.361
He tabi anneside oyle diyor zaten cocugu rahat rahat yemek icin istiyordur onudaÇocuğun velayetini alabilirmiş . Heyyy allahımmmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He tabi anneside oyle diyor zaten cocugu rahat rahat yemek icin istiyordur onudaÇocuğun velayetini alabilirmiş . Heyyy allahımmmm![]()
Yani el kadar bebeği anneden mi ayıracaksiniz bunu mu buldunuz çözüm olarak? Buna hakim bile n*h der bilin istiyorum.Peki sizce çocuğun velayetini almayı teklif etsem yani en azından tamamen bizimle olursa bana alışır
Küçücük çocuğun velayetini nereye alıyorsunuz?Peki sizce çocuğun velayetini almayı teklif etsem yani en azından tamamen bizimle olursa bana alışır
Çocuğun velayetini alabilirmiş . Heyyy allahımmmm![]()
Eğitim şartKüçücük çocuğun velayetini nereye alıyorsunuz?
Kadın sizinle yatılı kalmasını bile istemiyor, üstüne velayet verecek.
Sen arada gelirse çocuğa insan gibi davranda yine altında kalacağın laflar etme, velayeti al gibi.
Bir düşüncem aklı başında olsun bari, bu yaşa kadar iyi gelmişsin sen.
Çocuğun velayetini alabilirmiş . Heyyy allahımmmm![]()
İçinin almadığı çocuğun velayetini alıp ne yapacaksın? 3 yaşındaki çocuk annesinden ayırılır mı Mahinur? Anladık yazılanları anlamıyorsun da kafan da mı çalışmıyor? Bulduğun çözüm bu mu? Velayetini alana kadar çocuk haftada bir evinize gelse daha mantıklı olmaz mı Mahinur? Mahinur hayatımda senin kadar vizyonsuzunu gerçekten görmemiştim.Peki sizce çocuğun velayetini almayı teklif etsem yani en azından tamamen bizimle olursa bana alışır
Once aklini basina al, elinide kalbine koy, velayet geri dursun.Peki sizce çocuğun velayetini almayı teklif etsem yani en azından tamamen bizimle olursa bana alışır
Peki sizce çocuğun velayetini almayı teklif etsem yani en azından tamamen bizimle olursa bana alışır
Kadını ne kadar da basit görüyor. Çocuğunu gözden çıkaracağını sanıyor. Bu banlanmazsam tam bir cahil özgüveni. Yıllarca beklemiş kadın o evlada sahip olmak için. Çocuğunun velayetini çocuğundan nefret eden kadına verecek bir de. Akıllara zarar.Once aklini basina al, elinide kalbine koy, velayet geri dursun.
Ayrica o kadin size o cocugun tirnagini dahi vermez.
Bizim çocukların da velayetini isteyebilir. Bundan da korkuyorum artıkM mahinursem hiç mi ayarın yok be kadın?
Sana kim alışsın be, sana hata kaza alışmış olan da senden soğur seninle durdukçaPeki sizce çocuğun velayetini almayı teklif etsem yani en azından tamamen bizimle olursa bana alışır
İçi almıyormuş. Ulan insanın içi köpek yavrusunu bile alır masum günahsız bir şeyden haberi yok.Size teşekkür ederim çok ince konuşuyorsunuz hakaret etmeden elimde değil içim almıyordu çocuğuher şeyi elime yüzüme bulaştırdım
Öğretmenlere kızıyorlar ya bazen bu sitede. Düşünsene 30 çocuğun 5 tanesinin velisi Mahi gibi olsa. Hayatın kayarSana kim alışsın be, sana hata kaza alışmış olan da senden soğur seninle durdukça
Ya gerçekten Allah sabır versin bu tarz insanlarla muhatap olanlara bu ne böyleÖğretmenlerle kızıyorlar ya bazen bu sitede. Düşünsene 30 çocuğun 5 tanesinin velisi Mahi gibi olsa. Hayatın kayar![]()