Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocukla illa görüşmek istiyor neden anlamıyorsunuz kadını hayatımızda istemiyorum en azından çocuğu alırsak komple nasıl olur diye soruyorum alacağımdan değil ben ikisinin sohbet muhabbet etmesini istemiyorum o kadını
Sohbet muhabbet öğle aralarında da binadan çıkıp edilir, adam sana işim var arkadaşlarla gezicez der gider eder. Ne taktın sohbet muhabbete. Gözünün önünde olması daha iyi.

Çocukla illa görüşmek istiyor neden anlamıyorsunuz kadını hayatımızda istemiyorum en azından çocuğu alırsak komple nasıl olur diye soruyorum alacağımdan değil ben ikisinin sohbet muhabbet etmesini istemiyorum o kadını
Kadin çocuğu verecek hadi eyvallah mı diyecek sanıyorsun. 7/24 arayacak konusacak hadi yap ahahhaja kocanla daha çok konuşsun.
Vermez zaten kadın ama bi dene muhabbet nasil artiyor aralarında
Sen çocugun b.klu bezini alirsın anca ama nolur bi dene. İyice yakınlaşsınlar.

Sence çocuğu komple alırsan kadın ila görüşme ihtimaliniz ortadan kalkacak mı? Yani mahkeme çocuğu size verip kadının ölümüne mi hükmedecek?

Evlilik cuzdanini atsin mune.
Cocugunun da oldugunu ispat etsin

Evlilik cuzdaninda evlendigi tarih yaziyor zaten.
Bu ikisini talep etseniz ortaya cikar
Ne yapacaksınız eşimle olan resmi belgesi fotoğraflarımı çocuğumu amacınız ne sizin?

degersizlik duygusu ve diğer kadınla rekabetten dolayı adam badem gözlü oldu.
Değersizlik duygusuna dikkat çektim, yergi, eleştiri veya küçümseme değil bu.
Olağan bir gerçek olarak bahsediyorum.

Size bu duyguyu ekleyen aileniz. Anne, pasifte olsa baba, abla, abi. Bunun devamı kayınaile vesilesi ile eş. Ama asıl eş.

Hal böyle iken, kendi şartlarınızın acısını ve suçunu başka yerde yumuşatmaya çalışamazsınız.

Sizi anlamadığımızı zannediyorsunuz. Anlıyoruz. Ben sizin duygularınızı ve neden böyle hissettiğinizi anlıyorum ve adını koyabiliyorum.
Dümdüz insani bir yön var bunda.
Ama anlamak başka hak vermek baska.
Netice aynı yere çıksa da eski eşin sizi kabullenmesi ve sizin onu kabullenmeniz arasındaki görece duygusal farkı da anlıyorum. Duygular kontrol edilemeyebilir. Ama sizin kararlarınız, düşünceleriniz ve davranışlarınız da yanlış.

Sellerle çırpışma pahasına duygusal ve zihinsel sahanızda kaldıramayacağınız bir yükün altına girdiniz. Çocuğun ihtiyaçlarını yok saymakla kalmayıp, güvende hissetmek uğruna eşinizinde yok saymasını bekliyorsunuz. Çocuğun eşiniz üzerindeki hakkı sizin hakkınızdan fazla. Çünkü siz duygusal ihtiyaçlarınizı başkasından temin edebilirdiniz ama o temin edemez.

Birden fazla üye bende baska bir çocuğa tahammül edemezdim, ama asıl eşe tahammül edemezdim, o yüzden kendimi bu duruma sokmazdım yazdı size.
Bu kısmı gözardı ediyorsunuz.

Yani üç seçeneğiniz var.
Baştan kabul etmeyecektiniz.

Kabul ettiyseniz, kabullenmeniz gereken bazı konular var. Onları yok sayamazsınız.

Kabul ettiniz ama yürümüyor, ayrılacaksınız.

Birinci ve üçüncü seçenek mantıklı olan.
İkinciyi seçip haksızlık yapıp hak arayışına çıkmak mantıksız. Buna kimse hak vermeyecektir.

Mahinur, bundan sonra eskiden evli olan ve boşanmış bir yetişkin ile herhangi bir iletişimim olursa eski eşinin psikolojik sağlık raporunu isteyeceğim. Adamın da çapı ve karakteri için güzel bir gösterge olur. O kadın senin eş gibi çapsıza nasıl düşmüş, ona da üzüldüm. O kadar soğuttun beni kendin gibi tiplerden. Olaylar gerçekse ağır takıntılısın ve tedavi görmelisin. Ya da bal gibi adamın seni sevmediğini ve kullanmak için döndüğünü biliyorsun ve kaybetmekten korkuyorsun. İkisi de sağlıklı değil. Kullandırt kendini istediğin gibi, millete ve çocuğuna bulaşma

Sence çocuğu komple alırsan kadın ila görüşme ihtimaliniz ortadan kalkacak mı? Yani mahkeme çocuğu size verip kadının ölümüne mi hükmedecek?
Ay aklina sokmayin, velayet davasinda kadinin idamını da talep etmesin.

Eski kocamla evlenip cocuk yaptığı icin bu kadının idam edilmesini istiyorum hakim beyyy

He kadin da hazir bekliyordu, mahinur istese de el kadar bebemi ona versem diye.

Siz dua edin cocuk velayeti isterken koca nikahindan olmayin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X