Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
He kadin da hazir bekliyordu, mahinur istese de el kadar bebemi ona versem diye.

Siz dua edin cocuk velayeti isterken koca nikahindan olmayin.
Kişi kendinden bilir işi.
Kendi verme ihtimali vardı ki kadının da vereceğini zannediyor.
Kendi istemesine kaldı sanki.

Kişi kendinden bilir işi.
Kendi verme ihtimali vardı ki kadının da vereceğini zannediyor.
Kendi istemesine kaldı sanki.
Kadin cocugunu mahinin evine gondermiyor, mahi velayet pesinde.

Adamin aklina karpuz kabuğu dusururmus, adam bosanip kizin da velayetini alip eski karisina donermis :D
Mahinin kizi büyük, kadini seviyor, kardesini özlüyor, kardesini istemediği için annesine kiziyor. Durduk yerde bir de kendi kizinin velayetini kaptirmasin da kadinin oğlunu alacagim derken.

Kadin çocuğu verecek hadi eyvallah mı diyecek sanıyorsun. 7/24 arayacak konusacak hadi yap ahahhaja kocanla daha çok konuşsun.
Vermez zaten kadın ama bi dene muhabbet nasil artiyor aralarında
Sen çocugun b.klu bezini alirsın anca ama nolur bi dene. İyice yakınlaşsınlar.

Kadın oğlunun boklu bezini bile atmaz buna. Anca karaktersiz kocasının pisliğini temizlesin.

Haklısınız acaba dedim diğer kadınla çok muhatap olmayalım diye böyle mi yapsak sadece sordum ama payımı aldım :(
Velevki kadin cocugun velayetini verdi size cocugunu komple silecegini mi saniyorsun o zaman daha cok arayip soracak cocuk gozunun onunde olmayacagi icin ki size vermez zaten allah bilir o cocuga neler yaparsiniz siz ablaniz cocugu dov bile der size sizde uygularsiniz

Velevki kadin cocugun velayetini verdi size cocugunu komple silecegini mi saniyorsun o zaman daha cok arayip soracak cocuk gozunun onunde olmayacagi icin ki size vermez zaten allah bilir o cocuga neler yaparsiniz siz ablaniz cocugu dov bile der size sizde uygularsiniz

Yok kız alır mı bu velayeti yazmış ki bana baktıracak kendi gezecek. Kocayı almasına rağmen kadınla derdi bitmemiş. Allah düşman başına versin böylelerini.

Yok kız alır mı bu velayeti yazmış ki bana baktıracak kendi gezecek. Kocayı almasına rağmen kadınla derdi bitmemiş. Allah düşman başına versin böylelerini.
Kadini olesiye kiskaniyor cunku esim bana dondu deyip duruyor ama adam buna gram sevgi emaresi gostermiyordur ondan bu kadar kudurmasi

Ben 2.es degilim.
Bosandim ama eski kocam dibine kadar hala bana sadik ve ciddi anlamda aşkimdan ölüyor (ulan yazarken kendimden tiksindim) ama arada baska kadina giderde, oradan ureyerek bana donerse, si*** cekerim, hangi bulasik kabinda yaglandiysan git orada temizlen derim.

kısacası kendin ettin kendin buldun mahi, ne o 3 yasindaki kucuk sabinin ne de eski esin zerre kabahati yok.

ha sunu da ekleyim, eski esim senin gibi biriyle evlenirde cocuklarima sirtini dönerse artik cocuklarinin hayalini dahi kurdurmam ona.

Karsidaki kadin benden vicdanli onada helal olsun, alni öpülecek kadinmis.

3 yasindaki cocuklar kompleks fikirler uretip plan kuramazlar, paranoyalarini kendine sakla ve azicik kitap oku belki isine yarar.

Size kac lira nafaka oduyordu?

Hayir yaniliyorsun, mahi arkasindan topluyor.🤣

Cok guldum suna, cok ince, cok profesyonel.
Ay dur gazı kesme tek destek, hep destek 🤣🤣

Kadini olesiye kiskaniyor cunku esim bana dondu deyip duruyor ama adam buna gram sevgi emaresi gostermiyordur ondan bu kadar kudurmasi
Ay adam en son istersen annenin evine git dedi mahiye.
Bir sözümle baska sehre tasiniriz derken adam eline valizini verip baska sehre postaliyordu az kalsin :D

Çocuğun velayetini alabilirmiş . Heyyy allahımmmm 🤣🙈
Mahii bak sana ne dedim? Sen çocuktan uzak dur rahatına bak. Kemale amaaan kocana sahip ol. Velayet alıp ne yapacaksın hem masraf, hem yük yani. Sarıl kocana kurban olayım salma bunu dışarı. Ahtapot gibi sıkıp suyunu çıkarma ama her yere çocuk fırlatıyor 😅

Son 10 sayfayı falan okudum, tertemiz troll. Farkında değilmiş gibi kadını övüp kendisini kötü gösterecek şekilde yazıp duruyor. Bu motivasyon nereden geliyor acaba, trolledin ne oldu anlatsana "mahi"?
Insallah trolldur. Bu ne ya kulkedisinin uvey annesi gibi, velayet istiyor bir de, cocuk buyuyunce baloya da gondermez 😑😑

Ay adam en son istersen annenin evine git dedi mahiye.
Bir sözümle baska sehre tasiniriz derken adam eline valizini verip baska sehre postaliyordu az kalsin :D
Tamam iste mahi tasiniriz dedi adamda tasitiyor iste daha ne istiyor ha adamli ha adamdiz tasiniyor mu tasiniyor adam gercekten dinliyor mahiyi

Mahii bak sana ne dedim? Sen çocuktan uzak dur rahatına bak. Kemale amaaan kocana sahip ol. Velayet alıp ne yapacaksın hem masraf, hem yük yani. Sarıl kocana kurban olayım salma bunu dışarı. Ahtapot gibi sıkıp suyunu çıkarma ama her yere çocuk fırlatıyor 😅
Yaprak dokumu oguz gibi tohumlarini saca saca geziyor

yok ya hiç bir kadın bu kadar ezik olamaz. Kadını görür kapar kocamııı diye 3 yaş çocuğun velayetini alabileceğini sanıyor 😂😂😂
Cidden akli melekesi yok.
Sanki kadın çocuğu verse dönüp bir daha bakmayacak, çocuğu yokmuş gibi davranacak. Aksine çocuk yanında olmadığı için daha çok iletişim olacak. Nasil bir akıl tutulması😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X