Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanki kadın çocuğu verse dönüp bir daha bakmayacak, çocuğu yokmuş gibi davranacak. Aksine çocuk yanında olmadığı için daha çok iletişim olacak. Nasil bir akıl tutulması😂
Bu kadın gözümde adriana lima kadar güzel,marie curie kadar da zeki olarak canlanıyor. Bu kadar kıskanıldığına göre, var bir hikmet boşanan kadında🤣🙈

Bu kadın gözümde adriana lima kadar güzel,marie curie kadar da zeki olarak canlanıyor. Bu kadar kıskanıldığına göre, var bir hikmet boşanan kadında🤣🙈
Bence de güzel ve alımlı bir kadın. Bir duruşu da var. Adam da aşık olup evlenmiş belli ki. Hiçbir şey yapmadan kudurtuyor kadın birazcık yapsa ortalığı yıkacak😂

Evet maalesef var abla bildiğimiz için bu kadar sinir olduk. Arada olan çocuklara oluyor herkes bu yüzden kızıyor. Böyle büyüklerin saçmalıklarından arada heba olan o kadar çok çocuk var ki.
Aynen, bu hikaye doğrudur değildir cidden bilemiyorum fakat mahinur benzeri çok üyeye denk geldik sitede, hepsi de gerçekti.
Karıştırmıyorsam üyeleri

kahvetelvesi kahvetelvesi anladığım kişilerse karıştırmıyorsunuz, bir tanesi yıllar evvel eşinden boşandığı halde, ki onun da çocuğu vardı eski eşle yaşananları dün yaşanmış gibi anlatıyordu, eşini kendine döndürmeye çalışıyordu, çok eski bir üyelikti evlenmeden önce de evlilikle alakalı yazardı hatta, eski eşi takıntı yapmıştı üyelere bizlere sayıp sövünce üyeliği iptal etmiştik de defalarca üyelik açıp gelmişti, bir tanesi yıllarca boşanma konuları açtı, her tavsiyeyi kulak ardı etti sonunda boşandı ama oğluyla ilgili sorunları oldu ve hala sitede olup da mantıklı hiçbir tavsiyeye uymayanlar da var, varlar yani ve hepsi gerçekler🤷‍♀️
Haklısınız acaba dedim diğer kadınla çok muhatap olmayalım diye böyle mi yapsak sadece sordum ama payımı aldım :(
Sizin şu an atacağınız en mantıklı adım terapi almak.

Aynen, bu hikaye doğrudur değildir cidden bilemiyorum fakat mahinur benzeri çok üyeye denk geldik sitede, hepsi de gerçekti.

kahvetelvesi kahvetelvesi anladığım kişilerse karıştırmıyorsunuz, bir tanesi yıllar evvel eşinden boşandığı halde, ki onun da çocuğu vardı eski eşle yaşananları dün yaşanmış gibi anlatıyordu, eşini kendine döndürmeye çalışıyordu, çok eski bir üyelikti evlenmeden önce de evlilikle alakalı yazardı hatta, eski eşi takıntı yapmıştı üyelere bizlere sayıp sövünce üyeliği iptal etmiştik de defalarca üyelik açıp gelmişti, bir tanesi yıllarca boşanma konuları açtı, her tavsiyeyi kulak ardı etti sonunda boşandı ama oğluyla ilgili sorunları oldu ve hala sitede olup da mantıklı hiçbir tavsiyeye uymayanlar da var, varlar yani ve hepsi gerçekler🤷‍♀️

Sizin şu an atacağınız en mantıklı adım terapi almak.
Mune müdürüm o kadın hep ispatını attı ama.
Paylaşımları vardı.
Ekran fotoları ve sanırım yönetimden de baktılar.
Bu kişinin kadın olması hikayeye dogruluk katmıyor dediginiz gibi.
Evlilik cüzdanından nikah tarihini atsın çocugu olduguna dair ispat sunsun madem.
Çünkü fazlaca trolluk kokuyor.
Hele bazı arkadaşları o kadın sanıp saçmalaması, velayet mevzusu vs.
Yani bir cahil için bile gereksizce fazla trolluk

Paylaşımları vardı.
Evlilik cüzdanından nikah tarihini atsın çocugu olduguna dair ispat sunsun madem.
Trolll ya da gerçek, dur elleşme. Çoğumuz fena kurulduk bu kadına. 🙈

Paylaşımları vardı.
İstemediği sürece kişisel belge talep edemeyiz, üye istiyorsa 0545 365 75 52 site iletişime ulaşsın ve gerçekliğini tescillettirsin, bize kalsa ki vaktiyle bununla alakalı anket de yapmıştık hatırlarsanız, üye olurken üyelik formuna tc isim soyad gibi bilgiler girilsin istedik ama anonim olan kullanıcı adını dahi gerçek isim gibi kabullenip anonimliğimiz yok diyenler var:kahve:

Kız kadın çocuğunun velayetini niye versin sana? Senin mahallene bile sokmak istemiyor çocuğu daha diyorsun ki velayet versin.
Velayeti alsan çocuk anne demeyecek mi evde?
Sen daha o kocadan hayır bekleme, adam çoktan pişman oldu acele ettim diyor.
Birkaç güne de senin yüzünden evladımı kendi evime sokamıyorum diye kadının evinde gidip görecek oğlunu. O zaman napcan?

Peki sizce çocuğun velayetini almayı teklif etsem yani en azından tamamen bizimle olursa bana alışır

mahinur dünyadaki hiç bir kuvvet çocuğumu benden alamaz
ne babası ne tillahı mezardan kalkıp gelse
sen kimsin de sana velayet verecek kadın
herkesi milletin huzurunu bozması için çocuğunu başından atıp kocana gönderdiğin gibi sen gibi mi sandın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X