- 9 Mart 2011
- 12.277
- 10.445
- 498
- Konu Sahibi mahinursem
- #2.461
tülaaay tülaaaay çık ortayaaa
sitedeysen ce de
sitedeysen ce de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen daha az önce içim almiyor çocuğu demedin mi?Peki sizce çocuğun velayetini almayı teklif etsem yani en azından tamamen bizimle olursa bana alışır
Ya kardeş niye gidip tedavi olmuyorsunuz, belki aydınlanma yaşayıp ben ne yapıyorum der adamı da şutlarsınız, yeni sayfa açarsınız? Siz kimsiniz ki milletin çocuğunu gasp edeceksiniz? Kadın niye versin çocuğunu sizin gibi cani fesat ruhlu birine? Yapacaklarınızın en hafifi aç bırakmak olur heralde. Çocuğu hasta edersiniz, hatta yavaş yavaş zehirlersiniz bile. Ama bak sizin kızın velayetini o kadına verseler yerinde bir karar olur. Babalarıyla beraber iki kardeşe bakar büyütür kadın. Kocanız gidici alooo, adam arkasına bakmadan kaçıp gidip gönlünü alacak o kadının. Onunla da dertleşecek ama kadın kapıdan sokmaz bunu.Çocukla illa görüşmek istiyor neden anlamıyorsunuz kadını hayatımızda istemiyorum en azından çocuğu alırsak komple nasıl olur diye soruyorum alacağımdan değil ben ikisinin sohbet muhabbet etmesini istemiyorum o kadını
Gece uyudun mu mesajı atabiliyor muyuz hanımefendi sizin özel numaranız mıdırİstemediği sürece kişisel belge talep edemeyiz, üye istiyorsa 0545 365 75 52 site iletişime ulaşsın ve gerçekliğini tescillettirsin, bize kalsa ki vaktiyle bununla alakalı anket de yapmıştık hatırlarsanız, üye olurken üyelik formuna tc isim soyad gibi bilgiler girilsin istedik ama anonim olan kullanıcı adını dahi gerçek isim gibi kabullenip anonimliğimiz yok diyenler var![]()
Bir deneyin, kutunuzdan ne çıkacakGece uyudun mu mesajı atabiliyor muyuz hanımefendi sizin özel numaranız mıdır![]()
Olmuştu, bakmayın bizim cimcimelere seviyorlar böyle konuları:)))Sitede daha önce 100 sayfayı aşmış bdv konusu olmuş muydu?
Yorumlar 2500'e vardı neredeyse.
Bi tane 3 çocukla boşanıyorum deyip adamın şirketten verilen evini arabasını isteyen ablamız vardı. 1 hafta gündem yapmıştık sonunda hepimiz ban yemiştik.Sitede daha önce 100 sayfayı aşmış bdv konusu olmuş muydu?
Yorumlar 2500'e vardı neredeyse.
Sevdim mi bilmiyorum ama bende gidip gelip okuyorum. Herhalde en çok yorum yaptığım konu olduOlmuştu, bakmayın bizim cimcimelere seviyorlar böyle konuları:)))
Dalgaya almış saymayacaksan, sizi tanıyor olsam reelde kocanızı yakasından tutup adliye kapısına bırakır kaçardım. Şaka için değil kötülük için değil. O iki minnağın iyiliği için.Dalga geçmeniz bitti mi
Ada iste üzerine diyenlerin olduğu bir konu vardı sanki omu acaba?Bi tane 3 çocukla boşanıyorum deyip adamın şirketten verilen evini arabasını isteyen ablamız vardı. 1 hafta gündem yapmıştık sonunda hepimiz ban yemiştik.
Sizin saçmalamalarınız bitti mi? Çocuğun velayetini isteriz alırız derken ciddi değildiniz değil mi? Kafanızı kuma mı gömüyorsunuz siz? Kocanız o kadının gönlünü alacak, kendini affettirecek çünkü çocuğunu seviyor özlüyor. Siz dilediniz mi özrünüzü? Adamın ödü kopmuş kadın kızınca.Dalga geçmeniz bitti mi
O konu 1-2 yıllık ya. Sonunda abla bi yerde ifşa olmuştu biz iyice arayınca mune ablam hepimizi birkaç gün yollamıştı. O abla 70-80k kadar nafaka falan istiyodu. Bu sitede benim için nirvanadır. Acaba boşanıp aldı mı merak ederim halaAda iste üzerine diyenlerin olduğu bir konu vardı sanki omu acaba?
Sitede çok yeniydim ben.
2.5 günde 2500 mesaj ile ilerleme hızı bakımından belki bu konu diğerlerini geçebilir gibi geliyor eskiler daha iyi bilirsiniz.
Sonunda da 2. üyelikle kendi mesajına yorum yapınca yakalanmıştı.Bi tane 3 çocukla boşanıyorum deyip adamın şirketten verilen evini arabasını isteyen ablamız vardı. 1 hafta gündem yapmıştık sonunda hepimiz ban yemiştik.
Ayynen, o hikayenin sonunu çok merak etmiştim…Sonunda da 2. üyelikle kendi mesajına yorum yapınca yakalanmıştı.
Sen niye önüne bakmadın. 7 yıl niye başkasıyla evlenmiş adamı bekledin gerçekten bostan yere kendi kendini yiyorsun keske bir terapiye gitseydinDalga geçmeniz bitti mi
100 ün ilk mesajınıda ben attım