Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen onu bunu bırak, kadını bu kadar kükretecek, eşini dahi illallah ettirecek ne dedin, kadın ne diye polise veriyor seni, adam neden özür dile deyip duruyor, ne dedin söyle hadi dökül çiçeğim, ona göre bişey diyelim sana.
Polis nereden çıktı? Neler kaçırdım ben? Mahiii polislik mi oldun bacım 2 saat bi dışarı çıktım🙈

Gelişme yok arkadaşlar yani şöyle eşim geldi eve ne yapıp edip özür dilememz gerek çocuğumu benden ayıracak aşk meşk mi kalmış aramızda onunla ortada çocuk var ya bizi görüştürmezse diye böyle deyip duruyor nasıl özür dilerim bilmiyorum yani neden özür dileyeceğimi de bilmiyorum zaten
Gelişme var ama sizin kapsama alanın dışında. Adamın etekleri tutuşmuş evlat hasreti çekiyor ya da bunu bahane ediyor ki sizden kolay kurtulabilsin. Nereye düştüğüne yeni ayıkmış, zararsız belasız topuklama derdinde. Burada herkes size aynı şeyi yazdı, hiç mi aklınızdan haklı olabileceğimiz geçmedi? Hiç mi acaba hata yanlışlık bende mi diye sorgulamadınız? İndirim lafını duyup koşup eline geçeni satın almaya benziyor sizin iş. Adamı bir kapayım gerisine bakarız dediniz ama defolu mal elinizde kaldı. Ne adammış arkadaş, kadın ömrünü bozuk para gibi harcıyor. Adam gidici, siz şimdiden başınızın çaresine bakmaya alışın. Ablanız falan kadını arayıp çirkeflik yapmasın. Ya da yapsın daha iyi olur, kadın bir de tazminat ödetsin size ve çocuğuyla çocuğunun babasıyla görüş gününde afiyetle yesinler o parayı.

Bize bile buradan fenalık getirdiniz, sanal alemde illallah ettirdiniz, adam kaçmasın da ne yapsın?

Gelişme var ama sizin kapsama alanın dışında. Adamın etekleri tutuşmuş evlat hasreti çekiyor ya da bunu bahane ediyor ki sizden kolay kurtulabilsin. Nereye düştüğüne yeni ayıkmış, zararsız belasız topuklama derdinde. Burada herkes size aynı şeyi yazdı, hiç mi aklınızdan haklı olabileceğimiz geçmedi? Hiç mi acaba hata yanlışlık bende mi diye sorgulamadınız? İndirim lafını duyup koşup eline geçeni satın almaya benziyor sizin iş. Adamı bir kapayım gerisine bakarız dediniz ama defolu mal elinizde kaldı. Ne adammış arkadaş, kadın ömrünü bozuk para gibi harcıyor. Adam gidici, siz şimdiden başınızın çaresine bakmaya alışın. Ablanız falan kadını arayıp çirkeflik yapmasın. Ya da yapsın daha iyi olur, kadın bir de tazminat ödetsin size ve çocuğuyla çocuğunun babasıyla görüş gününde afiyetle yesinler o parayı.

Bize bile buradan fenalık getirdiniz, sanal alemde illallah ettirdiniz, adam kaçmasın da ne yapsın?
Yazık oldu büyük aşka 🥲🥲🥲

Yazık oldu büyük aşka 🥲🥲🥲
Diğer kadın için aşk meşk mi kaldı dediğinde yıkılmıştır zaten. O kadın ve aşk kelimesi aynı cümlede geçmiş... my god. Dün engellettiği kadından bugün özür dileyecek. Hatta nolur özrümü kabul et diye yalvaracak çünkü adam rest çekmiş, ya kaçar giderse? Ben artık o çocuğun evlerine gelmesine hiç sıcak bakmıyorum. Fiziksel bir şey yapamaz ama bakışıyla lafıyla hareketleriyle çocuğu korkutup travma yaşatabilir. Çocuk cama çıksa tutmayıp seyredecek kadar nefret ediyor el kadar bebeden.

Çocukla illa görüşmek istiyor neden anlamıyorsunuz kadını hayatımızda istemiyorum en azından çocuğu alırsak komple nasıl olur diye soruyorum alacağımdan değil ben ikisinin sohbet muhabbet etmesini istemiyorum o kadını
İstersen kesin alırsın zaten. Sana o çocuğu vermeyecek hakim yoktur bu ülkede. Pazardan elma, armut alıyor gibi verirler hemen sana çocuğu. Hiç bekleme hemen iste, ertesi gün evinde olur çocuk.
Bakırköylük edersin sen insanı ya.

Olaylar çok hızlı gelişti eşim boşanmaya karar verince beni aradı dertleşmek için aramızda bisey geçmedi sonra evden ayrıldı
O dertleşmek için aramamış da sen anlamamışsın. Adam kadından boşanmayı bi düşünmüş ama bi tarafı da yememiş ekonomik koşullardan dolayı. Senden yeşil ışık görürse boşanacak, yoksa karısıyla arasını düzeltmeye bakacaktı. Sen sazan gibi atlayınca iyi gider öbürüyle yaşarım, kaybım olmaz dedi, boşandı. İki güzel lafa kanıyorsun nasıl olsa. Ama hesap etmediği şey, diğer hanım efendinin zerafetine, asaletine senin ulaşman mümkün değil. Boşansa da eşit koşullarda yaşayacağını, konforunun bozulmayacağını sandı ama cehennemin ortasına düştü adam. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldu bir nevi.

Mahinur ortalığı karıştırdı demek. Bu koca kesin diğer kadına döner.
Başkası da olabilir burda nelerini gördük, hiç kimse kabul etmez falan demesin yani, ne adamları kapış kapış yapıyolar, ben bunlara b.kunda bal var diyorum.

Siz psikolog musunuz çok güzel yazıyorsunuz sizde beni haksız buldunuz ama incitmeden kırmadan yazıyorsunuz üslubunuzu sevdim terapist gibi konuşuyorsunuz
Teşekkür ederim. Psikolog değilim.
Evet haksız olduğunuzu düşünüyorum. Umarım farkedersiniz bu durumu.
Bir şeylerin değişebileceğini, bir yerden sizi yakalayabileceğimizi ummasam bu kadar çok yazmazdım sanırım.
Diğer yorumlardan muhtemelen size katı veya sert gelen ve gerçeklere temas edenleri de doğru ve haklı buldum. Sadece ben kendi tarzımda ifade etmeyi tercih ediyorum.

Neresi akıllı adam bana geri döndü niye bıraktı o zaman
Adam bulunmaz hint kumaşı olmadığı için olabilir mi? Akıllı çünkü eski kocasının ne mal olduğunu ve layığını bulduğunu görmüş. Kocasını kaybettiği için değil, değmeyecek birine verdiği emeğe,giden yıllarına üzüldüğü için ağlıyor. Adamın sana dönmesi bir kazanç değil ki, ama sende bunu anlayacak kafa yok.

Mahinur'a uzun uzun, güzel cevaplar yazılıyor ama asla anlamıyor okuduğunu :olamaz:
Biri çıkıp deseki mahi sen haklısın, kimse başkasının çocuğunu evinde görmek istemez, şöyle şöyle yap ve o çocuktan tamamen kurtul, Mahinin yüzü gülecek. Asıl biz onu anlamıyoruz yani 🤷🏻

Gelişme yok arkadaşlar yani şöyle eşim geldi eve ne yapıp edip özür dilememz gerek çocuğumu benden ayıracak aşk meşk mi kalmış aramızda onunla ortada çocuk var ya bizi görüştürmezse diye böyle deyip duruyor nasıl özür dilerim bilmiyorum yani neden özür dileyeceğimi de bilmiyorum zaten
Kabak tadı vermeye başladı artık

Başkası da olabilir burda nelerini gördük, hiç kimse kabul etmez falan demesin yani, ne adamları kapış kapış yapıyolar, ben bunlara b.kunda bal var diyorum.
35ten sonra bir kısım kadın nasılsa doğursam da ben bakar büyütürüm param var diyor. Yoluna çıkan adamla damızlık niyetle evlenip çocuk yapıyor. Olmazsa da çocuk kar kalır kafası biraz da.
Bu adam da üçüncüye çok rahat bulur aslında bir tarafına güvense.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X