Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen, bu pek mümkün olamıyor o yüzden aksi ispat edilene kadar gerçek kabul ediyoruz, trolldür değildir şimdilik bir şey diyemem ama Mahinur gibi kadınlar var mı? Vallahi var, sitede de defalarca denk geldik.
Mahinur fake bir karakterse bile çizdiği karakter hayatın içinden.

Zaten insanların sinirini bozan da hayatın içinde Mahinur gibi kadınlara denk gelmelerinden, komple troll bulsalar sinir olmazlardı.
Aynen öyle mahii ler var. Biz de çocuk gönderme yoktu ama bizim gelirin 3 katını kazanmasına rağmen 2 çocuğunu da üniversite bitene dek hep özel okullarda bize okutturdu. Üstüne harçlık üstüne lüks bir yaşam. Evdeki çocuk neyle okusun demedi. Telefonu açmazlardı para gitmezse. Küçük çocuk da değillerdi ha.😂sonucu pek iyi olmadı . Benim çocuk daha zeki sorunsuz , onun ki oldu arsız anne baba saymayan , anne baba kullanan 25 yaş üstü bile. Hiç çaba göstermeyi bilmeyen evladın büyüyünce zararı olacağını düşünemediler. Mahii de uyanığım sanıyor da o kızını psikolojik mahvedecek üstüne de eğitim hayatına sebep olacak bu hırsla , haberi yok

Kız 3k lık ne konuşuldu allaseniz?
İşte ilk evlilikleri oldukları için o kadın araya giren diğer kadınmış. Manipüle etmiş kocişini de ondan yapmış çocuğu. Çocuk da aynı annesiymiş gördükçe seviştikleri geliyormuş aklına diye başladık. En son kadınla telefonda ağız dalaşı yaptılar. Kocası özür dile derken süper zeka konu sahibi velayetini alırsam o kadını görmez. Über süper kocamı kimseler kapmaz bir daha dedi

İşte ilk evlilikleri oldukları için o kadın araya giren diğer kadınmış. Manipüle etmiş kocişini de ondan yapmış çocuğu. Çocuk da aynı annesiymiş gördükçe seviştikleri geliyormuş aklına diye başladık. En son kadınla telefonda ağız dalaşı yaptılar. Kocası özür dile derken süper zeka konu sahibi velayetini alırsam o kadını görmez. Über süper kocamı kimseler kapmaz bir daha dedi
:oha:

Olay tamamen ben eski kocam başkası ile evlenince çocuğu kullanarak iletişimde kaldım. Onların evliliğinde sorun olunca bu iletişimden yararlanıp dertleşme bahanesi ile adamı ayartip boşatıp yeniden evlendim. Şimdi o da aynısını bana yapar korkusu. Yani kişi kendinden biliyor işi. Merak etmeyin kadın anlattığıniz kadarı ile gayet Medeni merhametli ve aklı başında biri. Herkes eski kocasının peşinde koşmuyor . Ancak siz bu kafada giderseniz adam ikinci eşinin değerini çok daha iyi anlayacak. Ancak kadın yüz verir mi bilmem. Yalnız bir anne olarak başka bir anneden velayeti sırf kendi koca merakınız yüzünden alacak kadar vicdansız olmanız bile kalbinizi çok güzel gösteriyor

Mahii çocuğunu kullanan bir anne. Silah gibi kullanmış yıllarca çocuğu. Karşı tarafın açığını beklemiş yıllarca. Çocuktan laf da almışlardır ailecek. O fırsatı bulunca da dertleşme bahanesi ile sinsi sinsi o aileyi yıkma girişimine başlamış. Eski eşi olması evli bir adamla fazla samimi olduğu gerçeğini değiştirmez. Adam sorunlu ,mahii sorunlu . Tek suçsuz diğer kadın ve çocuğu.

Silinenlerde arama gördüm eşim onu aramış ama whatsapp araması mesaj yok aramada kalmış numarası 23 dk görünüyor gece olay çıkardım ne konuştun dedim oğlumu göstermesi için konuştum diyor 23 dk neyi konuscan dedim zaten yarısında oğlum geldi telefona konuşamadık dedi kadına mesaj attım bir daha kocama yazarsan seni mahvederim diye engelledim eşimin telefondan da laftan anlamaz hala konuşuyor bana laf ediyorsunuz ya evliyken konuşmuşum o da konuştu kanıtı da bende hemen ekran görüntü de aldım tam 23 dk görünüyor dün giremedim o yüzden bugün ablamlar gelecek yeğenimin hastane işi var bir gün kalacaklar

Mahinur, kadına ne dedin söylesene, bak kaçıncı soruşumuz. Ne dedin de polis dedi sana
Sende ahlak olsa 6 ayda evlenmezsin asıl bana laf ediyorsun benim çocuğumun babasıydı dedim çarpık ilişki deyince de sen hemen atladın asıl çocuk sevdana dedim

Silinenlerde arama gördüm eşim onu aramış ama whatsapp araması mesaj yok aramada kalmış numarası 23 dk görünüyor gece olay çıkardım ne konuştun dedim oğlumu göstermesi için konuştum diyor 23 dk neyi konuscan dedim zaten yarısında oğlum geldi telefona konuşamadık dedi kadına mesaj attım bir daha kocama yazarsan seni mahvederim diye engelledim eşimin telefondan da laftan anlamaz hala konuşuyor bana laf ediyorsunuz ya evliyken konuşmuşum o da konuştu kanıtı da bende hemen ekran görüntü de aldım tam 23 dk görünüyor dün giremedim o yüzden bugün ablamlar gelecek yeğenimin hastane işi var bir gün kalacaklar
Resmen arkası yarın dizi :27: zeynep güven sen misin?

Siz benim aklımı karıştırdınız beni manipüle ettiniz ben şimdiye kadar iş yerine gitmemiştim burdan biri dedi ki iş yerinde sana yalan söylüyor olabilirler eşim başka birimde ama görmüyorum diyor gidip bakıcam dünden sonra güvenmiyorum ona da

Siz benim aklımı karıştırdınız beni manipüle ettiniz ben şimdiye kadar iş yerine gitmemiştim burdan biri dedi ki iş yerinde sana yalan söylüyor olabilirler eşim başka birimde ama görmüyorum diyor gidip bakıcam dünden sonra güvenmiyorum ona da
Biz mi manipüle ettik 🤣 yengeç burcu kocan yıllarca etmiş olmasın seni :27:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X