Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Silinenlerde arama gördüm eşim onu aramış ama whatsapp araması mesaj yok aramada kalmış numarası 23 dk görünüyor gece olay çıkardım ne konuştun dedim oğlumu göstermesi için konuştum diyor 23 dk neyi konuscan dedim zaten yarısında oğlum geldi telefona konuşamadık dedi kadına mesaj attım bir daha kocama yazarsan seni mahvederim diye engelledim eşimin telefondan da laftan anlamaz hala konuşuyor bana laf ediyorsunuz ya evliyken konuşmuşum o da konuştu kanıtı da bende hemen ekran görüntü de aldım tam 23 dk görünüyor dün giremedim o yüzden bugün ablamlar gelecek yeğenimin hastane işi var bir gün kalacaklar
Bak gördün mü kendine ettiğin şeyi? Sana bin kere dedik, böyle yaparsan o adam o çocuğu kadının evinde görmeye başlayacak diye, öyle de olacak.
Engelli diye çok güveniyordun bak engeli kaldırmak 1 saniye ama konuşmalar 23 dakika. Sen insanları çocukları için bile konuşturmazsan tabi fırsatını bulunca 23 dakika konuşurlar. Ya dertleşiyorlarsa o zaman napcan?
Kadına mesaj atınca eşin bir şey demedi mi?

Siz benim aklımı karıştırdınız beni manipüle ettiniz ben şimdiye kadar iş yerine gitmemiştim burdan biri dedi ki iş yerinde sana yalan söylüyor olabilirler eşim başka birimde ama görmüyorum diyor gidip bakıcam dünden sonra güvenmiyorum ona da
Sende mi yengeç burcusun niye manipüle oldun? Koş git, kocan da hoşgeldin mi dicek 😂

Bıktım artık bu kadının kendini acındırmasından oğlunu kullanıyor resmen
Bence sen kullanıyorsun.
Olayları da bu duruma sen getirdin
Adamı da resmen kadına itiyorsun farkında değil misin?

Kendine gelince masum konuşmalar o kadınla konuşunca ahlaksız kadın.

Gerçekten çok tehlikeli sularda yüzüyorsunuz.

Adam yeter diye kaçması yakındır.

Silinenlerde arama gördüm eşim onu aramış ama whatsapp araması mesaj yok aramada kalmış numarası 23 dk görünüyor gece olay çıkardım ne konuştun dedim oğlumu göstermesi için konuştum diyor 23 dk neyi konuscan dedim zaten yarısında oğlum geldi telefona konuşamadık dedi kadına mesaj attım bir daha kocama yazarsan seni mahvederim diye engelledim eşimin telefondan da laftan anlamaz hala konuşuyor bana laf ediyorsunuz ya evliyken konuşmuşum o da konuştu kanıtı da bende hemen ekran görüntü de aldım tam 23 dk görünüyor dün giremedim o yüzden bugün ablamlar gelecek yeğenimin hastane işi var bir gün kalacaklar
Aferin kendini boşatana kadar devam et böyle.

Ooo kocan simdi de diger kadinla dertlesmeye baslamis mahi, eyvahlar olsun.
O 23 dakikada evdeki huzursuzlugunu, mutsuzlugu uzun uzun anlatmistir artik. Gecmis olsun.

Yalniz o kadin o mesaji sana yedirir, kocan da seni kapisina diker özür dile diye.
Dilesen bir dert, dilemesen kocan haftasonu çocukları alip gidecek zaten, seni de annene postalar.

Ablan geldiyse bu baslik 300 sayfaya cikar. Ablanin da fitne fesatta senden asagi kalır yeri yok, zaten yilanin başı ablan.

Siz benim aklımı karıştırdınız beni manipüle ettiniz ben şimdiye kadar iş yerine gitmemiştim burdan biri dedi ki iş yerinde sana yalan söylüyor olabilirler eşim başka birimde ama görmüyorum diyor gidip bakıcam dünden sonra güvenmiyorum ona da
Kurban olduğum, kendini rezil rüsva etme konusunda kimseye iş vermiyor kendi yapıyor. Git kız, akşama kadar da başında bekle, nasıl sıkıntılı bir tip olduğunu herkes görüp kocana acısın.

Sende ahlak olsa 6 ayda evlenmezsin asıl bana laf ediyorsun benim çocuğumun babasıydı dedim çarpık ilişki deyince de sen hemen atladın asıl çocuk sevdana dedim
Sen bi tane çocuk yaptın diye evli de olsa tebelleş olma hakkını mı elde ettin? Aşko bu bildiğin çok eşlilik. Kuma norm olsa boşanmalarını da beklemeyecektin.

Ooo kocan simdi de diger kadinla dertlesmeye baslamis mahi, eyvahlar olsun.
O 23 dakikada evdeki huzursuzlugunu, mutsuzlugu uzun uzun anlatmistir artik. Gecmis olsun.

Yalniz o kadin o mesaji sana yedirir, kocan da seni kapisina diker özür dile diye.
Dilesen bir dert, dilemesen kocan haftasonu çocukları alip gidecek zaten, seni de annene postalar.

Ablan geldiyse bu baslik 300 sayfaya cikar. Ablanin da fitne fesatta senden asagi kalır yeri yok, zaten yilanin başı ablan.
Mahi kendini tek başına boşatamadı, ablası gelip el atıyo.

Mahi kendini tek başına boşatamadı, ablası gelip el atıyo.
Kocasinin yaninda diger kadin icin ileri geri konussa, adam kapiyi vurup ciksa, sinirden kadinin evine gitse hem oglunu gormek hem dertlesmek icin.

Ayy olur mu dersin. Ablada o potansiyel var.

Mahi ne diyorsun allasen kadın çocuğunun kocasıyla tabi konuşacak, tek başına mı yaptı bu çocuğu elbette babasıyla iletişimde olacaklar. Senin evli adamla karısı hakkında dertleşmenle aynı şey mi? Kimse sana adam evliyken neden iletişimdeydin neden konuştun demedi, dertleşmene laf edildi hep.

Kocasinin yaninda diger kadin icin ileri geri konussa, adam kapiyi vurup ciksa, sinirden kadinin evine gitse hem oglunu gormek hem dertlesmek icin.

Ayy olur mu dersin. Ablada o potansiyel var.
Yarın iyice şenliğe dönecek zaten ev. Yarın çabuk gelse ahaha.

Yarın iyice şenliğe dönecek zaten ev. Yarın çabuk gelse ahaha.
Bugun cok keyfim yerinde uyandim. Keyifliyken okuyunca ayri bir sarıyor konu.

Mahi Lale Belkis, kocasi Onder Somer, diger kadin Hulya Kocyigit, Mahi'nin ablasi Suzan Avci annesi Aliye Rona., komsu kadin Muruvvet Sim.
Cocuklar zaten Aysecikle Omercik.

Bıktım artık bu kadının kendini acındırmasından oğlunu kullanıyor resmen
Çok yanlış yapıyorsunuz bunun farkına vardığınızda artık çok geç olacak, diğer eş kocamı elimden alır diye korkmayın demiştim, almaz onun hayattaki gayesi evladı.

Eklentiler

• 1000018132.webp
    1000018132.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 35
Kadını nasıl mahvedeceksiniz merak ettim. Kocasını elinden mi alacaksınız?

Çok seviyordum hala da seviyorum :( o çocuğun evime gelmesini istemiyorum eşim ısrar ediyor bizimde çocuğumuz geliyordu ben dışladım mı onu diyordu çok büyük tepki verdi bana
bunları bir daha evlenmeden konuşmadınız mı?
o zaman tamam diyordu da şimdi mi caydı?

siz ondan sonra evlenseydiniz o evlenmemiş olsaydı sizle yine evlenir miydi acaba merak ettim (hiç sanmıyorum)

seviyorum ediyorum diyerek bir daha evlenip taviz vermişsiniz
ve o yavru da onun çocuğu mecbur eve kabul edeceksiniz

Kocam da kocam. :KK75:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X