Eşimle temasımız yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Temas dışında nasıl peki? Sohbet ediyor musunuz, sizi sevdiğini söyler mi, ilgilenir mi?
Yani sadece temastan mı hoşlanmıyor yoksa genel bir soğukluk mu var?

Ben temastan pek hoşlanmam mesela ve genelde aklıma gelmez gidip dokunmak. İçimden geldiğinde sarılır öperim ama eşime göre daha az. O yapınca da hoşuma gitmiyor bazen ama bir şey demiyorum, içime atıyorum :KK53:
Bu ona olan sevgimle alakalı bir şey değil, yapım öyle. Belki eşiniz de öyledir.
Siz yapın istediklerinizi. İlla ondan beklemeyin. Bunun sürekli talep edilmesi de sinir bozucu oluyor çünkü.

Bence geçmişiyle yada ailesiyle ilgili bir tensel sıkıntısı olabilir.konusurken cekiesi ve kaçınması bana bunu düşündürdü.

Bende sapsup öpen sarılan biri değilimdir ama gelip sarılan eşime sarilirim, elini tutarım. Hatta bı ara covidin de etkisiyle dokunamaz olmuştuk. İşten gelince bir sarilamiyorsun, is kiyafetlerini giydiği den çıkarken bir öpücükle ugurlayamiyorsun. Baktım olacak gibi değil, yanağından makas alıyordum "naber güzelim" diye. Biraz sapsiklik biraz sirinlik derken eski sisteme döndük.

Surekli boyle mesafeliyse yavaş yavaş alıştırın, ilk basta konusurken yanından geçerken ufak temaslarda bulunun, konusurken elinizi koluna falan koyun. Surekli degil ama ara ara yanına oturun karşı koltuğa falan degil. Bir sure sonra başınızı omzuna koyarsınız. Yavas yavaş alıştırın. Ne oluyor derse hiç seni özledim dersiniz, kokunu duymak istedim dersiniz
Bende buna yakın şeyler dusunuyorum. Ama nasil başlayacağımi bilmiyorum. Yine kalkip giderse ?

Aklimda olsun. Bidaha konuşmayı ıstiyorum çünkü .
Konuşun ve neşeli anlarınızı değerlendirin. Güldüğünüz veya keyifli olduğunuz bir an sarılın mesela yada elini tutun, kafanızı göğsüne, omzuna yaslayın. Yada dışardan geldiğinde öperek karşılayın. Belki böylelikle alışmaya başlar.

Gün içinde teması geçtim ben uykumda bile temas arıyorum. Sarılarak uyumak falan bana göre değil bunalıyorum. Ya elimi tutar yada ayaklarımız falan değer birbirine. Temassız ilişki yaşayamam.

Temas dışında nasıl peki? Sohbet ediyor musunuz, sizi sevdiğini söyler mi, ilgilenir mi?
Yani sadece temastan mı hoşlanmıyor yoksa genel bir soğukluk mu var?

Ben temastan pek hoşlanmam mesela ve genelde aklıma gelmez gidip dokunmak. İçimden geldiğinde sarılır öperim ama eşime göre daha az. O yapınca da hoşuma gitmiyor bazen ama bir şey demiyorum, içime atıyorum :KK53:
Bu ona olan sevgimle alakalı bir şey değil, yapım öyle. Belki eşiniz de öyledir.
Siz yapın istediklerinizi. İlla ondan beklemeyin. Bunun sürekli talep edilmesi de sinir bozucu oluyor çünkü.
Sohbeti alakası iyidir. Baska her derdime devadır bunun dışında. Ama benim ten temasina el tutmaya ihtiyacım çoğaldı. Arada elimi tutsa sarilsa istiyorum. Bu bile tarzı değil. Zorlanıyor diye bende yaklaşmak istemiyorum bu defa.

Bende buna yakın şeyler dusunuyorum. Ama nasil başlayacağımi bilmiyorum. Yine kalkip giderse ?
Kalkıp gidecegi gibi başlamiycaksiniz mesela yanından geçiyorsunuz kazayla çarpmış gibi ne oldugunu tam anlamadan hafif bir temas, yürürken yaninda yanlışlıkla geçememiş temas etmiş gibi basliycaksiniz. Bu psikolojik birseymis biri anlatmıştı. Beyin bunun normal olduğunu kabul ediyormuş zamanla sonra 1 adim ileri. Mesela sofrada tuz istiyorsunuz, ekmek istiyorsunuz, elinizi koluna koyun seslenmek yerine, tuzu verir misin diyin.

Bence geçmişiyle yada ailesiyle ilgili bir tensel sıkıntısı olabilir.konusurken cekiesi ve kaçınması bana bunu düşündürdü.

Bende sapsup öpen sarılan biri değilimdir ama gelip sarılan eşime sarilirim, elini tutarım. Hatta bı ara covidin de etkisiyle dokunamaz olmuştuk. İşten gelince bir sarilamiyorsun, is kiyafetlerini giydiği den çıkarken bir öpücükle ugurlayamiyorsun. Baktım olacak gibi değil, yanağından makas alıyordum "naber güzelim" diye. Biraz sapsiklik biraz sirinlik derken eski sisteme döndük.
Ailesi de böyle evet. Buzdolabi gibi hepsi.

Kalkıp gidecegi gibi başlamiycaksiniz mesela yanından geçiyorsunuz kazayla çarpmış gibi ne oldugunu tam anlamadan hafif bir temas, yürürken yaninda yanlışlıkla geçememiş temas etmiş gibi basliycaksiniz. Bu psikolojik birseymis biri anlatmıştı. Beyin bunun normal olduğunu kabul ediyormuş zamanla sonra 1 adim ileri. Mesela sofrada tuz istiyorsunuz, ekmek istiyorsunuz, elinizi koluna koyun seslenmek yerine, tuzu verir misin diyin.
Hmm. Iyi fikirmiş. Ufak temaslarla alistirmak.

hay allah üzüldüm
ilk adımı ben de olsam atardım ama noluyoruz diye tepki gelirse çok da bu sıcak hareketlerime devam edemezdim açıkçası
ayrıca yaşınız çok genç, bu yaşta yeni evlenenler bile oluyor. İstekleriniz son derece normal.
Kaldı ki 60 yaşına gelince de sarılmak, koklaşmak aynı şekilde bir ihtiyaç.
allah sabır versin size gerçekten.

28 yaşimdayim şu hareketleri yapacak ve dusunecek enerjim yok cidden. 😁
Eşim boyle bir insan olsa "asil sen kendine gel boşanmak mi istiyorsun ne yapmaya calisiyorsun sen" diye girerim. 😬
Ben sarilacagim da yanimdan kacacak..
Tooobeeeee 🤔

Bazen bazi seyler cok zor.

hay allah üzüldüm
ilk adımı ben de olsam atardım ama noluyoruz diye tepki gelirse çok da bu sıcak hareketlerime devam edemezdim açıkçası
ayrıca yaşınız çok genç, bu yaşta yeni evlenenler bile oluyor. İstekleriniz son derece normal.
Kaldı ki 60 yaşına gelince de sarılmak, koklaşmak aynı şekilde bir ihtiyaç.
allah sabır versin size gerçekten.
Sağol canım. Paylaşmak da güzel sizle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X