Eşimle temasımız yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben yaşınıza hiç takılmadım.

Merak ettiğim şey şu ki bunca zaman nasıl böyle geçti.
Eğer hep böyleydiyse eşinize davranışlarınız bir anda değiştiyse noluyo diye şaşırması normal.

Bir de bilmiyorum ama eğer eşinizin iş vs. bir sıkıntısı varsa stresliyse bu yüzden de öyle davranmış olabilir. Herkesin sevme tarzı farklıdır bence hiç çekinmeden dokunarak koklaşarak sevmeyi öğretin. En basiti masaj falan yapabilirsiniz. Eşlerin birbirine masaj yapması gerçekten bağı güçlendiriyor. Onun dışında ellerin çok güzel diyip ellerine dokunup inceleyebilirsiniz. Eşim böyle yapınca çok hoşuma gitmişti.
Tüm isteklerimizi beklentilerimizi eşlerimize açma taraftarıyım

Arkadaşlar öncelikle çoğunuz benden küçüktür. Yaşım 43. Eşim 50. Severek evlendik hâlâ seviyorum kendisini. 16 yıllık evliyiz. 1 çocugumuz var. Ilk zamanlar boyle değildi anxak yillar geçtikçe ne elimi tutar ne elini omzuma koyar hâle geldik. Cinsellik minimum oldu zaten, o ayrı. Manevi yanım çok yalnız anlıyacağınız. Koca koca insanlariz dediğin şeye bak diyor. Bu dert değil dersiniz belki ama etrafimda evli çifler hep dokunuyor birbirine. Biz evde bile uzağız daima. Eşim tarzım değil ben böyleyim deyip duruyor. Gerçekten tarzı değil ama ben bir ömür boyunca kimseyle elele tutusmadan, sarilmadan mi geçireceğim hayatimi deyip duruyorum içimden.

Siz olsanız ne yapardınız? Varmı benim gibi uzak olan eşine.
Çok üzüldüm açıkçası benim annem ile babam baya yaşları var babam 64 yaşında hiç bir özel günü atlamaz kadınlar gününde bile anneme ve baba cicekler alır yılbaşında dahi çiçek hediyesini eksik etmez yolda yürürken hala daha el ele tutuşup yürürler birbirlerine hep sevgi kelimeleri ile seslenirler bende eşimle ilk tanistigimda bunları anlatıp böyle bir ailede büyüdüm demiştim çok şükür ki eşim bana ciddi ortamlarda bile ismimle seslenmez (hata veya kötü bir şey anlamında değil yanlış anlaşılmasın) umarım düzelir oturup bunu tekrar tekrar konuşup kırıldığınızı belli etmeniz lazım çünkü sevgi ortamında büyüyen çocuk bile daha farklı oluyor herşeyden öte çocuğunuz için

Arkadaşlar öncelikle çoğunuz benden küçüktür. Yaşım 43. Eşim 50. Severek evlendik hâlâ seviyorum kendisini. 16 yıllık evliyiz. 1 çocugumuz var. Ilk zamanlar boyle değildi anxak yillar geçtikçe ne elimi tutar ne elini omzuma koyar hâle geldik. Cinsellik minimum oldu zaten, o ayrı. Manevi yanım çok yalnız anlıyacağınız. Koca koca insanlariz dediğin şeye bak diyor. Bu dert değil dersiniz belki ama etrafimda evli çifler hep dokunuyor birbirine. Biz evde bile uzağız daima. Eşim tarzım değil ben böyleyim deyip duruyor. Gerçekten tarzı değil ama ben bir ömür boyunca kimseyle elele tutusmadan, sarilmadan mi geçireceğim hayatimi deyip duruyorum içimden.

Walla sevdiğime dokuniciiiim arkadaş ben tv izlerken vs gidip ayağımı ayaklarının üstüne falan uzatıyorum hıhh geldi başımın belası diyor ama ben anlamam temas iyidir sizde seviyorsanız birden belki olmaz ama ufak ufak korkutmadan😆 minik minik başlayın

Bu tip şeyleri isteyen tarafın yapması gerektiğini düşünüyorum. Ben dokunsal bi insanım. Kocamın elini tutarım sarılırım neresi denk gelirse öper geçerim. Temas olmadan bir insana ilgimi stabil tutabilmem mümkün değil. Adam istemiyorum demediği ya da kaçmadığı sürece sorun yok. Siz niye karşıdan bekliyorsunuz?
bu konuyu dusunuyordum bugun, yorumunuzu gorunce kafamdakilere cevap buldum sanki. sıkıştırmaya devam o halde

İnternette çok güzel bir masaj öğrendim kendini çok huzurlu hissedeceksin de ...kulaklarina nefesini yaklaştırarak hafif hafif masaj yap sonra ellerine kollarına vs

Biz sizden daha genciz sizden çok farkımız yok 🤭
Bizimde eşimin her semtte tanıdıkları var zaten. Alimallah kimse görür falan rezalet (!) Evde deseniz zaten çok sıcakmış boğuluyormuş nefes alamıyormuş. Aynı koltuğa otursak adam nefesinin sıcaklığıda vuruyor bana diyor 😂😂😂😂😂

Biraz siz ona biraz o size alışacak. Yapisirdim yakasina

Eşinizi anlıyorum çünkü bende öyleyim teması ve öpülmeyi vs.. hiç sevmem sevdiklerime karşı çok zor bi durum ama can çıkar huy çıkmaz derlerya , sevgi görmeyen insanlar sevmeyi sevilmeyi pek beceremiyolar gösteremiyolar aslında , mutlu sevgi dolu bi ailesi olmamışsa , çevresi tarafından çok değerli görülmemişse böyle olabiliyo insan yaşamadığı görmediği bişeyi başkasınada gösteremiyo malesef :(

Ayni durum bizde de var 15 yil oldu :) Ekstradan bizimki öpüsmeyi de sevmez 🤭Benim degisecegine dair umudum yok .Idare ediyoruz ama yillar gectikce duygusallik adina birsey kalmiyor ben de biraktim ugrasmiyorum artik.

Ayni durum bizde de var 15 yil oldu :) Ekstradan bizimki öpüsmeyi de sevmez 🤭Benim degisecegine dair umudum yok .Idare ediyoruz ama yillar gectikce duygusallik adina birsey kalmiyor ben de biraktim ugrasmiyorum artik.
Eskimiş evliliklerimiz. Hiç böyle hayal etmemistim evkenirken. Zamana hayata yenildik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X