- 10 Mart 2016
- 206
- 145
- 23
- 37
- Konu Sahibi little lulu
Aynı beni anlatmışsın yaa. Benim eşim de öyle. Gelmeler gitmeler hiç bitmez. Kalabalık, gürültü, curcuna. Benimse sayılı akrabam var ve nerdeyse hiç görüşülmez. Ben alıştırdım biraz konuşa konuşa.
Bir de bizimkilerde 3 kişi gelecek dersin. Zır kapı 2 kişi daha. Zır kapı biri daha. Ordan 3 kişi burdan bilmem ne. Bana hiç sormadan birbirlerini arayıp, biz burdayız siz de gelin diyorlar. Çok bilirim habersizce kişi arttıkça yemek yetmeyip kendi yemeğimi böldüğümü. Gün sonu bir bakarsın 20 kişi oturmuş, çay içiyor.
Biz şöyle yapıyoruz. Eşimle konuştuk. 3 kişi deyip 20 kişi gelince ben yıpranıyorum dedim. Yılda 1-2 kez biz çağırıyoruz. İsmi de büyük vurgunO gün saldım çayıra Mevlam kayıra. Kapı hiç durmadan çalıyor, çoluk çocuk ordan oraya koşuyor. Gelen giden. O gün herşeyi göze alıyorum, öyle geçip gidiyor
![]()
valla büyük vurgun iyi taktikmiş aslında bende mi eşime talep etsem :)) yılda 2-3 gün böyle olunca çekilir o gün her şey mübah derim :) kendileri seviyorlar sürekli içiçeler ... Bizim ailemizde pazar günü bir yere gidilmez mesela pazar tatildir evinde dinlenmek ister insanlar diye düşünürüz ve pazar gecesi ev gezmesi vs asla yapılmaz .. ama eşimin ailesi öyle değil pazar birinin evinde kahvaltı yaparlar orda iş biter kahve içmeye baskasına gecerler falan aile de ben gibi baska genc gelinlerde var ama onlar keza bizden daha uzun süredir evli alışmışlar onlara avantajı mesela küçük bebekleri o kalabalık yengeler teyzeler bebeklerle ilgilenir uyutur yemek yedirir falan anne de rahat rahat kahvaltısını yapar mesela :)
ne bilim işte farklı aile yapıları alışkanlıklar zamanla biraz ben biraz eşim törpülenecek orta yolu bulacağız inş.. güzel yorumlarınız için tesekkürler kk kadınları