merhaba kızlar. Haftasonlarınızı nasıl geçiriyorsunuz eşinizle neler yapıyorsunuz ? Hep evde film izliyoruz ya da pikniğe falan gidiyoruz,birlikte değişik birşeyler yapmak istiyorum önerilerinizi bekliyorum
Biz daha çok arkadaşlarımızla vakit geçirmeyi seviyoruz. Kimi zaman dışarıda kimi zaman evde.
Dışarıda olduğumuzda avm en son tercih bizde. Onun yerine açık havada bir yerler yada yeni mekanlar deneriz.
İstanbul da yasıyoruz sürekli etkinlikler var, ilgimizi çeken fuarları takip ediyoruz
Sinema bizim için çok cazip bir seçenek değil mesela, ikimizde evde film izlemeyi tercih ederiz yayıla yayıla :)
2-3 günlük vakitlerde yakın yerlere gezmeye gidiyoruz. Bu hafta sonu dalış için gittik mesela..
çocuktan sonra hepsi azalıyor ister istemez, o yüzden bol gezin :)
Haftasonu planı haftaiçinden yapılıyor bizde. Arkadaşlarımız var onlarla oluyoruz genelde.. sabah kahvaltıya gidilir,öğlen çocukla geçirilir,akşam yemek yemeye nereye gtsek muhabbeti yapılır,çocuklar bırakılır yemeğe gidilir gece olur :) yarın nereye gitsek muhabbetiyle pazar kahvaltı yeri belirlenir aynen böyle devam :)
güzel paylasım para olunca neler yapılmazki
canlı müzik yapan bir yere gitmek kafa dinlemek gerekirse kafayı cekmek(ki biz hiç içmeyiz):))
yasanılan sehre yakın gezilecek bir yere gitmek doga vs..
yasanılan sehre yakın baska sehre gitmek kusluk vakti cıkıp aksama kadar gezip dönmek oranın sosyetesinede alıs veriş yapmak.:))
güzel yemekelr hazırlayıp pikniğe gidip orda yemek
köy yakınsa köye gitmek orda koyun kuzu öredek sevip dogayla basabasa köy ekmegi pişirmek:)) cocugunlukla bunu yaparız kızım mutlu oluyor:)
akraba arkadaslarala dısarda gezmek
havuza gidip su kaydıragında kayıp cılgınlar gibi oynamak
o kadar güzel vakit geçiriyoruz ki haftasonları... eşim kahvaltısını yapar hooop arkadaşlarının yanına... ben evde hem çocukla ilgileniyorum. hem temizlik, yemek, bulaşık, çamaşır. vs.. 2.5 yıldır evliyiz. inanın beraber hiç bir yere gitmedik. üstelik bende çalışıyorum. hafta içi zaten bişey yapamıyorum. haftasonum da evde geçiyor. (
denize, havuza, spora, yürüyüşe, haftasonu ya da günübirlik turlara (bulunduğunuz yere göre safranbolu, kapadokya, mavi tur vs) luna parka, küçük şirin kafelere gidebilirsiniz,
dans, yemek ya da sanat kurslarına gidebilirsiniz,
evde de oyun oynayabilirsiniz (ps4, tavla, monopoly, scrabble vs)
e daha ne olsun :)
o kadar güzel vakit geçiriyoruz ki haftasonları... eşim kahvaltısını yapar hooop arkadaşlarının yanına... ben evde hem çocukla ilgileniyorum. hem temizlik, yemek, bulaşık, çamaşır. vs.. 2.5 yıldır evliyiz. inanın beraber hiç bir yere gitmedik. üstelik bende çalışıyorum. hafta içi zaten bişey yapamıyorum. haftasonum da evde geçiyor. (
yapmayın. yardımcı alın bi tane arada temizliğe gelsin. sen de kocan gelmiyosa çocuğunla çık dolaş. ağlamayana meme yok vala siz kendinize hizmetçi muamelesini reva görürseniz herkes görür. iş sizde bitiyor.
Arkadaşlarınız varsa bowling falan olabilir.yeni mekanları keşfedin.fuarları falan takip edin havuza spaya olabilir.gokart çok severim ben eğlenceli olur böyle şeyler düşünebilirsiniz