Evet emziriyorumYaşadığımız hormonal değişimden olabilir emzirirken kuruluk vs de oluyo isteksizlik de
Ya hayır öpüyorum sakalasIRiz sarılıp uyuyoruz ama iş o noktaya gelince yok olmuyor çok kasiyorum kendimi istemiyorum işte ne bilimÇok uzmanmışım gibi her konuya yorum yapasım var son zamanlar...
Sadece merak ettim, dokunmak da mı istemiyorsunuz acaba? Öpmek, ellemek, sırnaşmak gibi...
Buradan bakınca doğum ciddi bir travma, lohusalık karşık bir ruh hali...buna sebep olan erkeğe karşı belli süre soğukluk son derece normal görünüyor.
Süt korur diolar regl ondan olmuyo olabilir mibaşlangıçta olur bu tarz sıkıntılar daha bebek de küçük
regl olmadım diyorsunuz da ben ilk regl olduğumda bebek 8,5 aylıktı mesela ama cinsellik için o kadar beklemedik
sutun koruması 3 ydan sonra hıkaye ona guvenmeyın bence ek korunma yontemı kullanın, hasta olmamanızın sebebı emzırdıgınız ıcın yukseln prolaktın hormonunun adetı bastırması, ben lohusalık bıttıkten hemen sonra adet gormeye basladım ama sız gormeye bılırsınız hemen bunyeden bunyeye degısıyo bunu takmayın kafanızaSüt korur diolar regl ondan olmuyo olabilir mi
Süt korur diolar regl ondan olmuyo olabilir mi
Valla birlikte olamıyoruz ki yeni bebek gelseeöyle ama hiç regl olmadan hamile olanlar da var
regl yumurta döllenmeyince oluyor arada döllenirse hiç regl olmadan yeni bir bebek geliyor
gayet normal doğum sonrası isteksizlikSevgili kk üyeleri doğum yapalı 3 ay oldu ve bende aşırı derecede cinsel isteksizlik var nereye kadar sürecek bu bilmiyorum. Eşim de anlayışlı davranıyor ama sürekli de adamı Red etmek istemiyorum 3 ay oldu doğum yapalı 3 defa birlikte olamadık nerdeyse ve hala adet görmedim dogumdan sonra Dr gitmeyi bile düşünüyorum bilemedim ne yapacağımı...
emzirirken bir süre adet görülmüyor. ben 7 ay adet olmadım.Adet de göremedim oda normal mi acaba
Ben lohusaliktan çıkar çıkmaz adet gördüm, yengem 6 ay sonra oldu. Normal sanki ama yine de yanlış yönlendirmek istemem.Adet de göremedim oda normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?