Eşimle yatamiyorum

gamyok

Kün Fe Yekun
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
587
746
18
Sevgili kk üyeleri doğum yapalı 3 ay oldu ve bende aşırı derecede cinsel isteksizlik var nereye kadar sürecek bu bilmiyorum. Eşim de anlayışlı davranıyor ama sürekli de adamı Red etmek istemiyorum 3 ay oldu doğum yapalı 3 defa birlikte olamadık nerdeyse ve hala adet görmedim dogumdan sonra Dr gitmeyi bile düşünüyorum bilemedim ne yapacağımı...

Doğum sonrası sendromu olabilir. Kendinizi sıkmayın, önce genel sonrada psikolojik yardım almanızı tavsiye ederim.

İsteksizlik normal.
Her yeni doğum yapan kadın bunu yaşıyor.
Ben de ilk doğumumda aşırı isteksizlik olmuştu ama eşimi reddetmedim.
Zaten adam 9 ay 40 gün sabretmişti...
Anlayışlı olan eşime ben de anlayış gösterdim diyelim.

2. doğumdan sonra ise ilk seferde isteksizlik oldu.
Daha sonrası böyle bir sorun yaşamadım.

Ancak eşinizin de yaklaşımı önemli.
Konuya bodozlama girince, insan daha bir irite oluyor.

Destek alabilirsiniz...

Zaten lohusalikta çok yıprandım. Ama şu an iyiyim şükür bebeğim de iyi şu aralar pek yormuyor beni ne bilim bi uzman yardımı alsam iyi olacak herhalde

Yaşadığımız hormonal değişimden olabilir emzirirken kuruluk vs de oluyo isteksizlik de

Çok uzmanmışım gibi her konuya yorum yapasım var son zamanlar...

Sadece merak ettim, dokunmak da mı istemiyorsunuz acaba? Öpmek, ellemek, sırnaşmak gibi...

Buradan bakınca doğum ciddi bir travma, lohusalık karşık bir ruh hali...buna sebep olan erkeğe karşı belli süre soğukluk son derece normal görünüyor.

başlangıçta olur bu tarz sıkıntılar daha bebek de küçük

regl olmadım diyorsunuz da ben ilk regl olduğumda bebek 8,5 aylıktı mesela ama cinsellik için o kadar beklemedik

Ya hayır öpüyorum sakalasIRiz sarılıp uyuyoruz ama iş o noktaya gelince yok olmuyor çok kasiyorum kendimi istemiyorum işte ne bilim (

başlangıçta olur bu tarz sıkıntılar daha bebek de küçük

regl olmadım diyorsunuz da ben ilk regl olduğumda bebek 8,5 aylıktı mesela ama cinsellik için o kadar beklemedik
Süt korur diolar regl ondan olmuyo olabilir mi

Süt korur diolar regl ondan olmuyo olabilir mi
sutun koruması 3 ydan sonra hıkaye ona guvenmeyın bence ek korunma yontemı kullanın, hasta olmamanızın sebebı emzırdıgınız ıcın yukseln prolaktın hormonunun adetı bastırması, ben lohusalık bıttıkten hemen sonra adet gormeye basladım ama sız gormeye bılırsınız hemen bunyeden bunyeye degısıyo bunu takmayın kafanıza

gayet normal doğum sonrası isteksizlik

Doktora gidin durumunuzu anlatın bence.. ilk zamanlar yorgunluktan insanın aklına bile gelmiyor ama 3 ay olmuş sizin ve bebeğinizde yormuyormuş.. biz doğumdan sonra şafak saydık,biz mi anormaliz acaba bilemedim şimdi..

süt korur dedikleri adet olmamak demek
yoksa hamilelikten korumuyor süt :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…