- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Patavatsızlık ile gerçekleri konuşmak ayrı şeylerdir. herşeyi biliyorum sanıyorsunuz, bilmediğiniz burda olmayan farklı konularda yorum yapıyorsunuz.Valla çok güzel anlaşıyorum. Evet her şeyi dimdik söylerim genelde çevremdeki insanlara da. O yüzden sevilirim genelde, arkadaşlarım öyle söylüyor en azından. Gerçeği yüzümüze çarpıp soğuk duş etkisi yaratacağını bildiğimiz halde yediğimiz her haltı gelip sana anlatabiliyoruz diyorlar.
Evet sizi biraz örseledim, bilerek yaptım kendinize dışardan bir gözle bakabilirsiniz belki diye. Olmadı, kısmet. Her insan kendini yargılayıp sorunlarını çözmeye yanaşmaz.
Konu ben miyim? Niye saldırıya geçtiniz? Gerçekler acı mı geldi?Patavatsızlık ile gerçekleri konuşmak ayrı şeylerdir. herşeyi biliyorum sanıyorsunuz, bilmediğiniz burda olmayan farklı konularda yorum yapıyorsunuz.
bana sorulan eşinizle nasıl tanıştınız sorusunu siz cevaplamışsınız cevabınız da gerçekler mi oluyor. ben sizin her konuda bu tarz yorumlarınızı görüyorum, insanlarla dalga geçmek için burayı açmışsınız gibi duruyor. çünkü konu açtım mağdurumKonu ben miyim? Niye saldırıya geçtiniz? Gerçekler acı mı geldi?
Tahmin yürüttüm. O kadar zor değil. Koskoca 25-30 yıllık hayatta 3-5 kişiyle anlaşabilen insan kocasıyla iletişimi kendi başlatmamış ya da yürütmemiştir.bana sorulan eşinizle nasıl tanıştınız sorusunu siz cevaplamışsınız cevabınız da gerçekler mi oluyor. ben sizin her konuda bu tarz yorumlarınızı görüyorum, insanlarla dalga geçmek için burayı açmışsınız gibi duruyor. çünkü konu açtım mağdurum
Normalde burnumu sokmayacaktım ama cidden sert bir dili var. Hatta o yüzden bende başta kendisine ısınamamıştım.siz nasıl anlaşıyorsunuz. gerçekten her derdini anlatana eleştiri ile mi yaklaşıyorsunuz. yapıcı yönünüz yok mu?
mesela diyor musunuz bir insanın yüzüne seninle tek iletişim kuran erkekle evlenmişsin diye.
ne demek istediğiniz ortada. insanı yermeye çalışmaktan başka yaptığınız bişey yok. burda bazı sizi tanıyanlar da beğeniyor. çünkü insanları güldürüyorsunuz. böyle şeyleri severler, ilgi çeker.
yok malesef yanlış tahmin olmuş, eşimi diğer tanıştıklarımdan farklı ve olgun görünce elektrik alınca ben de iletişimi artırma gayretinde bulundum ki ilk haftadan saatlerce konuşmaya başlamıştık kafa yapımız tuttuğu için.Tahmin yürüttüm. O kadar zor değil. Koskoca 25-30 yıllık hayatta 3-5 kişiyle anlaşabilen insan kocasıyla iletişimi kendi başlatmamış ya da yürütmemiştir.
Tekrar ediyorum, konu ben ya da benim kişiliğim değil sizin sosyal anksiyete probleminiz. Benim kendi kişiliğimle ilgili hoşnut olmadığım bir durum yok. Benim hakkımda konuşmak istiyorsanız buyrun profilime yazın ya da özel mesaj atın ordan sohbet edelim benimle ilgili.
Tebrik ederim, en azından bir kişi için çaba sarfedip iletişim kurmuşsunuz.yok malesef yanlış tahmin olmuş, eşimi diğer tanıştıklarımdan farklı ve olgun görünce elektrik alınca ben de iletişimi artırma gayretinde bulundum ki ilk haftadan saatlerce konuşmaya başlamıştık kafa yapımız tuttuğu için.
bu arada sürekli eşim eşim diyen bir tip gibi görünmeyim tabi ki evlenince şuan bazı sorunlarımız da oluyorama ilk tanıştığımız yılların büyüsü başka laf söyletemem bu konuda
OnU şakasına yazdım dahadi yaa, bende diyordum bu niye böyle
biraz abartılı yazdım tabi de her insan kendi içinden konuşuyordur heraldeOnU şakasına yazdım da
Ama allah aşkına bi ne yazdınız okuyun
Dışardan okuyunca tövbeler olsun diyor insan
Kendimle sohbet ediyorum, farklı fikirler öğreniyorum, çeşitli konularda yazmışsınız
Sohbet ettiğiniz kişi de kendiniz
O çeşitli konuları başkasıyla beraberken açın işte
Hem sessiz kalmamış olursunuz
Hem de gerçekten farklı fikirler alırsınız
Konuşuyor da laf lafı açmıyor öyle tarif ettiğiniz gibibiraz abartılı yazdım tabi de her insan kendi içinden konuşuyordur heralde
Kendinden farklı fikirler almayı nasıl başarıyor acabaOnU şakasına yazdım da
Ama allah aşkına bi ne yazdınız okuyun
Dışardan okuyunca tövbeler olsun diyor insan
Kendimle sohbet ediyorum, farklı fikirler öğreniyorum, çeşitli konularda yazmışsınız
Sohbet ettiğiniz kişi de kendiniz
O çeşitli konuları başkasıyla beraberken açın işte
Hem sessiz kalmamış olursunuz
Hem de gerçekten farklı fikirler alırsınız
karşı görüşleri düşünüyorum onlar ne yönden kendini haklı görüyor vs. fikir yürütüyorum veya haklı olabilir mi gibisinden yani bir konuda katı bir prensibe sahip değilim kesinlikle böyledir bu diyeKonuşuyor da laf lafı açmıyor öyle tarif ettiğiniz gibi
daha çok farklı fikirler değil de her zaman iki tarafın konuştuğu şeyleri düşünüp hangisi ne yönden haklı olabilir gibi fikir yürütmekKendinden farklı fikirler almayı nasıl başarıyor acaba
Bak hiç buna yorulmayın iştekarşı görüşleri düşünüyorum onlar ne yönden kendini haklı görüyor vs. fikir yürütüyorum veya haklı olabilir mi gibisinden yani bir konuda katı bir prensibe sahip değilim kesinlikle böyledir bu diye
O kısmı anlamadımKendinden farklı fikirler almayı nasıl başarıyor acaba
Çoğacayib. Keşke bunları karşınızda gerçek bir arkadaşla yapmanın ne kadar keyifli olduğunu bilseniz.daha çok farklı fikirler değil de her zaman iki tarafın konuştuğu şeyleri düşünüp hangisi ne yönden haklı olabilir gibi fikir yürütmek
De'yi yanlış ayırmışımhalin de
Bir şey soracağım ama özelinize girdiğimi düşünürseniz cevaplamak zorunda değilsiniz.ben kendimi açıkça ifade ettim çevrem yok diye bundan rahatsız olmuyorum. yakınlık olmasına gerek yok. ama illa ki dışarda zaman zaman ortam olacak. o zaman normal değil biliyorum diye kendim de söyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?