- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.291
- 133
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Yetkili değilim sadece hadsize hadsiz diyorum. Neden bu kadar uzatıyorsun madem hadsizsin ben de hadsiz olduğunu söyledim işte.E hadsizim belki
Yetkili merci siz misiniz?
Tekrar ediyorum biz konu sahibiyle konuşmaya devam ederek zaten anlaştık
Onaylarsanız işimize devam edeceğiz
İşlem beklemede kaldı
Eğer yemeğe katılanlardan biri öyle sessizce durup, sadece dinliyorsa, konu sahibi de öyle olacak muhtemelen, fiziksel olarak aynı masada olmaları gerçek anlamda sosyalleşmek anlamına gelmiyor bence.Konu sahibi yanalrında bir çift olacağını yazmış başbaşa olduklarını nerden uyduruyorsun. Bi çiftle beraber yemeğe çıkmak sosyalleşmek değil mi? Neyi savunduğunu bile bilmiyorsun. Başbaşa gitmelerine sosyalleşmek demiyorum zaten. Konu sahibi yanlarında bir çift olacağını yazmışbunun nesini anlamıyorsun. Başbaşa değiller. Bi şeyi bilmeyen sensin daha neyden bahsedildiğinden bile bihabersin.
O insanında mizacı o ama. Ona göre de o durum sosyalleşmek. Sosyalleşmek deyince insanalrın aklına şen şakrak konuşkan insanlar geliyor. Sosyal ortamlarda sessiz kalıyor olması sosyalleşememk değil diye düşünüyorum. Karakterinin el verdiği ölçüde sosyalleşebiliyor.Eğer yemeğe katılanlardan biri öyle sessizce durup, sadece dinliyorsa, konu sahibi de öyle olacak muhtemelen. Fiziksel olarak aynı masada olmaları gerçek anlamda sosyalleşmek anlamına gelmiyor bence.
Çok daha yeni yaşadım bu durumu, 10 kişilik grupta herkes gülüp eğlenir, sohbet ederken soru sorulmadan cevap vermeyen biri vardı aramızda. Evet bizimle 3 saate yakın oturdu ama asla sosyalleşmedi.
Mesela birinin hadsizce gelip eşine acıdım falan demesi. Konu sahibi tam olarak bu tür insanlar yüzünden kabuğuna çekilmiş olabilir ama gel de anlatAsosyallik daha cok yanlış insanlarla zaman geçirdikten sonra çıkıyor bence mesela yorumlarınızı eleştiren sizi ne yapsanızda sürekli eleştiren insanlar yüzünden ortaya çıktığını düşünüyorum bir zaman sonra rahatsız oluyorsunuz birsey demekten karşı tarafın eleştirmesinden size kaba ve mesefeli davranmasından .
Zamanla kimseyle konuşmayı istemeyecek hale geliyorsunuz.
Sizdeyse böyle bir durum yasandımı konu sahibi?
Hani uzatmıyorduk?Mesela birinin hadsizce gelip eşine acıdım falan demesi. Konu sahibi tam olarak bu tür insanlar yüzünden kabuğuna çekilmiş olabilir ama gel de anlatkötüsünüz ve farkında bile değilsiniz giggles
Kendi çaplarındaki sosyal ortamda demiş ya hahahhHangi sosyal ortamda
Yokum dersin tabiHani uzatmıyorduk?
İstediğiniz polemik çıkmayınca uzatmaya mı karar verdik?
Giggles yokum diyor
Size iyi forumlar
Banlanasım yokYokum dersin tabi
konu sahibinin zaten kendinde eksiklik olarak gördüğü bi konuda; senin eşine acıyorum demen ne kadar yaralayıcı bi şey bi düşün. Düşünebilirsen tabi.
Her insanın mizacı farklıdır hanımefendi. her insan aynı boyutta sosyal vs değildir bunda anlamadığınz ne tam olarak.Kendi çaplarındaki sosyal ortamda demiş ya hahahh
3 saat birkaç cümle dışında konusmadan sadece dinlemek, sosyalleşmek değil de eziyet çekmek gibi geldi bana daha çok ama o kişinin ne düşünüp, hissettiğini bilemiyorum tabi.O insanında mizacı o ama. Ona göre de o durum sosyalleşmek. Sosyalleşmek deyince insanalrın aklına şen şakrak konuşkan insanlar geliyor. Sosyal ortamlarda sessiz kalıyor olması sosyalleşememk değil diye düşünüyorum. Karakterinin el verdiği ölçüde sosyalleşebiliyor.
Vericek cevabın yokBanlanasım yok
Anlatabiliyor muyum?
Had bilmekten bı haber oldugunuz bu cumleden bile belli oluyor oysaYetkili değilim sadece hadsize hadsiz diyorum. Neden bu kadar uzatıyorsun madem hadsizsin ben de hadsiz olduğunu söyledim işte.
Bende olmadığını nerden uydurdun şimdiHad bilmekten bı haber oldugunuz bu cumleden bile belli oluyor oysasizde olmayan biseyi başkasına nasıl tavsiye edebiliyorsunuz
Kız uyma uymaHad bilmekten bı haber oldugunuz bu cumleden bile belli oluyor oysasizde olmayan biseyi başkasına nasıl tavsiye edebiliyorsunuz
Uyabildiğiniz yok zaten anca saldırıp saldırıp sonra lafı yiyip oturuyorsunuzKız uyma uyma
Kilit cümle o mu yani şimdi?Bende olmadığını nerden uydurdun şimdiben kime eşine acıyorum demişim pardon
Çap 1 metre sosyal mesafe çapıKendi çaplarındaki sosyal ortamda demiş ya hahahh
Onu rencide etmek için dediğini sanmiyorum ama konu sahibinde beni gerçekten rahatsız eden birsey var, ne yapabilirim nasıl sosyallesirim demiyor direk ben böyle seviyorum kendimi durumumu diyor,Mesela birinin hadsizce gelip eşine acıdım falan demesi. Konu sahibi tam olarak bu tür insanlar yüzünden kabuğuna çekilmiş olabilir ama gel de anlatkötüsünüz ve farkında bile değilsiniz giggles
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?