- 11 Aralık 2018
- 42.506
- 264.093
- 598
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Evet o ortamda farklı insanlar da varsa sosyalleşmek. Eşle başbaşa gidilen yemek sosyalleşmek değil. Sosyalleşmek için sosyal bir ortam olması gerekir.Akşam yemeğe gidicek olmaları soyalleşmek değil mi?
Hay ağzına sağlık. Bilmediğini ya da anlamadığını düşünmüyorum, sırf muhalefet olmak için saçmalıyor.hayir bir seyi bilmiyorsun bari sallama. sosyallesmek socio kokunden geliyor yani temel anlamiyla “toplum” ile ilgili bir sey. kocanla ha evde oturmussun ha avmyi gezmissin bu sosyallesmek mi? sosyallesmek insanlarla (sadece kocanla degil) bir seyler paylasabilmek, vakit gecirebilmek, ortak paydada bulusabilmektir. yoksa alir kocami dunyanin en kalabalik yerine gider bir tek onunla muhatap olursam sosyallesmis sayilmiyorum. veya tek basina yaptigin doga yuruyusu, kahve icmek falan da sosyallik degil. aktivite diyebilirsin.
anladik seni her konuda birine kafayi takip polemik cikarmayi seviyorsun, eski nickinle onceden boyle degildin seni de hayat boyle yapti galiba. ama biraz mantikli seyler konus en azindan.
Yanlarında bir çiftle yemeğe gideceklerini yazmış zatenEvet o ortamda farklı insanlar da varsa sosyalleşmek. Eşle başbaşa gidilen yemek sosyalleşmek değil. Sosyalleşmek için sosyal bir ortam olması gerekir.
hep oyle zaten. yine de insaniyet namina acikladim.Hay ağzına sağlık. Bilmediğini ya da anlamadığını düşünmüyorum, sırf muhalefet olmak için saçmalıyor.
Konu sahibi yanalrında bir çift olacağını yazmış başbaşa olduklarını nerden uyduruyorsun. Bi çiftle beraber yemeğe çıkmak sosyalleşmek değil mi? Neyi savunduğunu bile bilmiyorsun. Başbaşa gitmelerine sosyalleşmek demiyorum zaten. Konu sahibi yanlarında bir çift olacağını yazmışhayir bir seyi bilmiyorsun bari sallama. sosyallesmek socio kokunden geliyor yani temel anlamiyla “toplum” ile ilgili bir sey. kocanla ha evde oturmussun ha avmyi gezmissin bu sosyallesmek mi? sosyallesmek insanlarla (sadece kocanla degil) bir seyler paylasabilmek, vakit gecirebilmek, ortak paydada bulusabilmektir. yoksa alir kocami dunyanin en kalabalik yerine gider bir tek onunla muhatap olursam sosyallesmis sayilmiyorum. veya tek basina yaptigin doga yuruyusu, kahve icmek falan da sosyallik degil. aktivite diyebilirsin.
anladik seni her konuda birine kafayi takip polemik cikarmayi seviyorsun, eski nickinle onceden boyle degildin seni de hayat boyle yapti galiba. ama biraz mantikli seyler konus en azindan.
İşte istemiyor bunu konu sahibi. Diyor ki ben sadece gocamlan olmak istiyorum. Başka insanlarla bir arada olmak istemiyorum, sevmiyorum. Okuduğunu anlama dersi veriyoruz. Bu ne demek? Ben sosyalleşmeyi sevmiyorum demek. Sosyalleşmeyi sevmeyen bir kadın sosyalleşmeyi seven bir adamla evliyse o adama yazık deriz.Yanlarında bir çiftle yemeğe gideceklerini yazmış zatençocuğa öğretir gibi sosyalleşmenin ne olduğunu anlatıyorum resmen. Başbaşa gidilen yemeği nerden çıkardınız konu sahibi yanlarında bi çiftle gideceklerini söylüyor.
E konu sahibi gidilecek yemekten hoşnut değil işteYanlarında bir çiftle yemeğe gideceklerini yazmış zatençocuğa öğretir gibi sosyalleşmenin ne olduğunu anlatıyorum resmen. Başbaşa gidilen yemeği nerden çıkardınız konu sahibi yanlarında bi çiftle gideceklerini söylüyor.
Kadın konuşamıyorum diyor. Bununla onun ne alakası var.İşte istemiyor bunu konu sahibi. Diyor ki ben sadece gocamlan olmak istiyorum. Başka insanlarla bir arada olmak istemiyorum, sevmiyorum. Okuduğunu anlama dersi veriyoruz. Bu ne demek? Ben sosyalleşmeyi sevmiyorum demek. Sosyalleşmeyi sevmeyen bir kadın sosyalleşmeyi seven bir adamla evliyse o adama yazık deriz.
Sosyalleşme kavramını da biz anlatıyoruz sana iki saattir.
Sizi hiçbir şeye ikna etmeye çalışmıyorum.E konu sahibi gidilecek yemekten hoşnut değil işte
Eşi hariç biriyle sosyalleşmekten hoşlanmıyormuş
Sosyal olmadığına burdan kanaat getirmemiş miydik zaten?
Konu sahibi kendine asosyal demiş hatta
Siz şu an bizi neye ikna etmeye çalışıyorsunuz tam olarak?
Hangi kaldırım üniversitesindeKadın konuşamıyorum diyor. Bununla onun ne alakası var.
Aynen sosyalleşme kavramını anlatmaya çalışıyorsun ama kendin bilmiyorsun. Ben psikoloji okuyorum gayet iyi biliyorum yani. Senin bu tavrına tereciye tere satmak denir. Bana sosyalleşmeyi öğretecekmiş hahaha
Hahahah senin kapısından bile geçemeyeceğin yerler kaldırım ünisi mi olmuşHangi kaldırım üniversitesinde
Okuduğunu anla sonra görüşelim, sıkıldım.
Düşüp bayılacağımSizi hiçbir şeye ikna etmeye çalışmıyorum.
Sanki başbaşa kahve içmeleri sosyalleşmek demişim gibi algı yaratmaya çalışan sinsirellalara konu sabibinin eşiyle başbaşa olmadığını yanlarında bir çift olduğunu anlatmaya çalışıyorum
siz konu sahibi sosyallesmekte degil iletisimde sorun yasiyor dediniz. ben de diyorum ki sosyallesmek cikip bir yerde oylesine oturmak, sadece esinle muhatap olmak degil. o yuzden de “dunyanin en kalabalik yerine gidip sadece esiyle konussa da sosyallesmis olmaz” dedim. onun oncesinde de sosyallesmeyi acikladim. okuma aliskanliginiz yoksa bana cevap yazmayin bence.Konu sahibi yanalrında bir çift olacağını yazmış başbaşa olduklarını nerden uyduruyorsun. Bi çiftle beraber yemeğe çıkmak sosyalleşmek değil mi? Neyi savunduğunu bile bilmiyorsun. Başbaşa gitmelerine sosyalleşmek demiyorum zaten. Konu sahibi yanlarında bir çift olacağını yazmışbunun nesini anlamıyorsun. Başbaşa değiller. Bi şeyi bilmeyen sensin daha neyden bahsedildiğinden bile bihabersin.
Konu sahibi kendini asosyal olarak tanımlamış ama kendini bilmiyor. Sonyaya sorsa o söylerdi asosyal olmadığını, çünkü en iyi sonya bilir. Konu sahibi ne bilecek kendi karakteriniE konu sahibi gidilecek yemekten hoşnut değil işte
Eşi hariç biriyle sosyalleşmekten hoşlanmıyormuş
Sosyal olmadığına burdan kanaat getirmemiş miydik zaten?
Konu sahibi kendine asosyal demiş hatta
Siz şu an bizi neye ikna etmeye çalışıyorsunuz tam olarak?
Senin eşine üzüldüm inan ki (!) Ne kadar hadsizce bi yorum bu ya. Konu sahibin eşine üzüldüm deme hakkını ne olursa olsun kendine bulamamn lazım hadsiz değilsen eğer.Düşüp bayılacağım
Tekrar yazayım sonrasına mecalim yok
Konu sahibi yemeğe gitmekten memnun değilim demiş ya eşinin iş arkadaşları için
Ben de eşiniz de sizin gibi memnun olmayan biriyse sorun değil ama o arkadaşlarıyla yemeğe gitmek istiyor da siz istemiyorsanız eşinize üzüldüm demişim
Yani yanlarında bir çift var
Konu sahibi sadece eşiyle mutlu
Zaten konu bunun için açılmış
Eşinin nasıl biri olduğunu bilmediğim için iki ihtimali de değerlendirmişim hatta
Ay neyse taMam ya sensin
Biz hep kötüyüz
Bi yerden sonra itiraz etmeye o kadar odaklandı ki bence neye itiraz ettiğini şaşırdıKonu sahibi kendini asosyal olarak tanımlamış ama kendini bilmiyor. Sonyaya sorsa o söylerdi asosyal olmadığını, çünkü en iyi sonya bilir. Konu sahibi ne bilecek kendi karakterini
Senin benle derdin ne yaKonu sahibi kendini asosyal olarak tanımlamış ama kendini bilmiyor. Sonyaya sorsa o söylerdi asosyal olmadığını, çünkü en iyi sonya bilir. Konu sahibi ne bilecek kendi karakterini
E hadsizim belkiSenin eşine üzüldüm inan ki (!) Ne kadar hadsizce bi yorum bu ya. Konu sahibin eşine üzüldüm deme hakkını ne olursa olsun kendine bulamamn lazım hadsiz değilsen eğer.
Ad homineme bağladı son mesajda zaten. Ay inşallah ad hominem’i de açıklamak zorunda kalmam. Allahım sen koruBi yerden sonra itiraz etmeye o kadar odaklandı ki bence neye itiraz ettiğini şaşırdı
Her şey birbirine girdi sonra
Sizin açınızdan her şey birbirine girdiyse bilemem ama bence her şey netBi yerden sonra itiraz etmeye o kadar odaklandı ki bence neye itiraz ettiğini şaşırdı
Her şey birbirine girdi sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?