- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.291
- 133
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Kendisinde eksiklik olarak görüdğü bi konuda senin eşine acıyorum demek çok yaralıyıcı bi şey olduğunu için bir insana böyle bi şey söylemek hadsizliktir. Konu sahibi zaten bu konuyu kafasına takıyor. Kalktıpta kadına eşine de acıdım demek iğrenç bi şey.Kilit cümle o mu yani şimdi?
Ben size öyle bı cümle kurdunuz dedim mi?
O cümle ne amaçla dendi okuyabildiniz mi? Okuduğunuzu anlayabiliyor musunuz acaba bence burda sıkıntı var. Eğer 'eşiniz sosyal biriyse' demiş zaten. Evet eşi sosyal olan birisinin eşi asosyalse o kişiye bence acırım. Hadi bende hadsiz mi oldum şimdi tüh(konu sahibi zaten sonradan demiş eşimde asosyal diye ve iki üye arasında zaten konuşmuştu bunu) Bu konu sizi neden bu kadar gerdi onu bilemedim ama bak
Hayır tabilki kimseden uzak durması falan geremiyor. Sadece diğer üyenin kullandığı dil iğrenç. Derdini söyleyen birine eşine de acıdım diyen birinin iyi bi insan olduğuna inanmam.Onu rencide etmek için dediğini sanmiyorum ama konu sahibinde beni gerçekten rahatsız eden birsey var, ne yapabilirim nasıl sosyallesirim demiyorum direk ben böyle seviyorum diyor bizimde öyleysen öyle kal dememizi bekliyor herhalde..
Eşi icin biraz gayret etmeli diye düşünüyorum yoksa kendisiyle beraber eside arkadaşlarından ortamından uzaklaşacak.
Asosyal biri Evlenmemeli ozaman,evlenmiş biri olarak eşiyle olacak olan toplantıları partileri misafirlikleri kutlamaları kabul etmiş oluyor zaten. Esi kendisi icin basklarındandamı uzak duracak yani?
Valla kurdugu cümlenin anlamını bilmeyen tereciyse tereyi yedirirler bile ne satmasıKadın konuşamıyorum diyor. Bununla onun ne alakası var.
Aynen sosyalleşme kavramını anlatmaya çalışıyorsun ama kendin bilmiyorsun. Ben psikoloji okuyorum gayet iyi biliyorum yani. Senin bu tavrına tereciye tere satmak denir. Bana sosyalleşmeyi öğretecekmiş hahaha
Ayy içim şişti haKendisinde eksiklik olarak görüdğü bi konuda senin eşine acıyorum demek çok yaralıyıcı bi şey olduğunu için bir insana böyle bi şey söylemek hadsizliktir. Konu sahibi zaten bu konuyu kafasına takıyor. Kalktıpta kadına eşine de acıdım demek iğrenç bi şey.
Neyi bilmiyormuşum. Yine başladın sallamaya.Valla kurdugu cümlenin anlamını bilmeyen tereciyse tereyi yedirirler bile ne satması
Eşi icin gayret etmeyen biri iyimidir sizce?Hayır tabilki kimseden uzak durması falan geremiyor. Sadece diğer üyenin kullandığı dil iğrenç. Derdini söyleyen birine eşine de acıdım diyen birinin iyi bi insan olduğuna inanmam.
Konu sahibi bunu kendi için bile yapamamış belliki bunca yıl. şimdi eşi için yapabilmesi zor öncelikle. Eşi de tanımadan evlenmemiştir heralde. Biliyordur eşinin durumunu. Gayret etmediğini vs bilmiyoruz ki. Eşini zor duruma soktuğunu düşünmüyorum açıkcası ama öyle bi şey varsa konu sahibi yazarsa öğrenmiş oluruz. Kişiliği bu şekilde ve eşi de bunu bilerek evlenmiştir muhtemelen.Eşi icin gayret etmeyen biri iyimidir sizce?
Oda esini zor duruma sokuyor diye düşünmüyormuşsunuz ?
Burdan bize nasıl sosyallesirim diye sormuş olsa kimse böyle cevaplar yazmıyacaktı.
onun nickiyle goz goze gelmek banlanman icin yeterli. asla susmaz, hakarete varacak kadar konusur.Kız uyma uyma
Git gide dozu artırıyor zatenonun nickiyle goz goze gelmek banlanman icin yeterli. asla susmaz, hakarete varacak kadar konusur.
bu arada saka degil kendisi onceden boyle degildi, benim aklimda akli basinda biri olarak kalmisti. sonra ne olduysa degismis. garip.
Konunun en basında bu halinden hiç vazgeçmediğini ve rahatsızlık duymadığını açıkça belirtiyor. Yani kendisini rahatsız etmeyen bir durum olduğu için gayret etmesini gerektiren bir sorun olarak görmüyor.Konu sahibi bunu kendi için bile yapamamış belliki bunca yıl. şimdi eşi için yapabilmesi zor öncelikle. Eşi de tanımadan evlenmemiştir heralde. Biliyordur eşinin durumunu. Gayret etmediğini vs bilmiyoruz ki. Eşini zor duruma soktuğunu düşünmüyorum açıkcası ama öyle bi şey varsa konu sahibi yazarsa öğrenmiş oluruz. Kişiliği bu şekilde ve eşi de bunu bilerek evlenmiştir muhtemelen.
Eşinin bunu bilmiyor olma ihtimali yok bence. İnsan eşinin bu durumunu bilmez mi. Bu halinden memnunsa ve bu durum ona sıkıntı doğurmuyorsa evet hep bu şekilde devam edebilir. Ama konuşamamk onda sıkıntı yaratıyor buraya konu açtığına göre. yani çokta halinden memnun olduğu söylenemez. Halimden memnunum dediği ben asosyal olmaktan memnunum diyor ama yinede eşi için akşam yemeğe gidiyor hem de çok gerilmesine rağmen. Bence bu durumda konu sahibine çabalamıyor denilemez.Konunun en basında bu halinden hiç vazgeçmediğini ve rahatsızlık duymadığını açıkça belirtiyor. Yani kendisini rahatsız etmeyen bir durum olduğu için gayret etmesini gerektiren bir sorun olarak görmüyor.
Eşi bunu biliyor olsaydı bile ömür boyu bu böylemi devam edecekti yani ??
Haddini mesela :))) konusupta bilmediğin kelimeleri otur sen dusun valla ugrasamiycam o kadarda yeterNeyi bilmiyormuşum. Yine başladın sallamaya.
Gayret ettiğini düşünmem icin şimdiye kadar sosyalleşmek icin çaba gösterdigini belirtmesini isterdim.Eşinin bunu bilmiyor olma ihtimali yok bence. İnsan eşinin bu durumunu bilmez mi. Bu halinden memnunsa ve bu durum ona sıkıntı doğurmuyorsa evet hep bu şekilde devam edebilir. Ama konuşamamk onda sıkıntı yaratıyor buraya konu açtığına göre. yani çokta halinden memnun olduğu söylenemez. Halimden memnunum dediği ben asosyal olmaktan memnunum diyor ama yinede eşi için akşam yemeğe gidiyor hem de çok gerilmesine rağmen. Bence bu durumda konu sahibine çabalamıyor denilemez.
Hahah çevir kazı yanmasın aynenHaddini mesela :))) konusupta bilmediğin kelimeleri otur sen dusun valla ugrasamiycam o kadarda yeter
Arkadaşlık bağı kurmak istemiyor olabilir halinden memnun olabilir ama yine de o yemeğe gidiyor olması gayret ettiğini gösteriyor gitmeyedebilirdi.Gayret ettiğini düşünmem icin şimdiye kadar sosyalleşmek icin çaba gösterdigini belirtmesini isterdim.
Ama bu konuda konu sahibi korkusundan sessizsin damgası yemekten cekindigini belirtiyor sadece.
Çaba sarf etmiş olsaydı önceden başlardı bu gibi durumlara hazır olmak icin.
Konu sahibinin niyeti yeni bir arkadaşlık bağı kurmak değil bu bulusmadan nasıl daha cabuk ve damga yemeden kurtulmak.
Tamam sensin yeter sal beni yaHahah çevir kazı yanmasın aynen
Beni salmayan sensinTamam sensin yeter sal beni ya
İşte nasıl bı sacmaladiysan dayanamamışim demekkiBeni salmayan sensinsana hiçbir şey yazmamıştım bile başkasına yazdığım yoruma atladın sen
Sana saçmalık gibi geldiyse gayet mantıklı konuşmuşum demektirİşte nasıl bı sacmaladiysan dayanamamışim demekki
Size kanka diyebilirmiyimbu yaşta hala asosyal olmaktan vazgeçmedim ve kendi halimde olmaktan rahatsızlık duymuyorum, diğer insanlar gibi yalnızım diye arayış içinde değilim. ama söz konusu insan topluluğu olunca rahatsızlığım var bunun da normal olmadığını biliyorum.
eşimin iş arkadaşı bizi dışarda yemeğe çağırıyor, kendi eşi de gelecekmiş, bizden de bir 10 yaş kadar büyükler. zaten insan gördüğümde laf bulamayan ben yine sessiz damgası yiyeceğim niye konuşmuyorsun, sessizsin diyecekler diye korkuyorum. Çünkü zamanında bu laflardan çok bıktım.
Resmen kendi kendimin arkadaşıyım, o kadar iyi anlaşıyorum ki felsefe yapıyorum espri yapıyorum,cümlelerim gayet düzgün.ama başka insanlarda bu söz konusu değil. bir de bir tek eşimin yanında rahatım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?