Eşimle yeniden başlamak..

_Phantom-Opera_

Her şey kızım için...
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2018
2.475
8.208
78
Arkadaşlar kısaca bişeyler anlatmak istiyorum.. Eşimle çok çok çok kötü şeyler yaşadık. İkimizin de hataları oldu ben sabırlı yumuşak başlı olamadım o evliliğin ne demek olduğunu anlayıp bana gerektii gibi sahip çıkamadı. Kavgalar ettik sonunda bikaç defa şiddet de gördüm ama bi çocuğum oldu ve ne kadar istesem de boşanamadım. Şimdi ise her şeyi kapattık ve sanki yeniden evleniyormuşuz gibi.. Yarın o düğün günü yapamadığımız dış çekimi yapacağız.. Evli ve bir çocuklu olarak evlendikten yaklaşık iki sene sonra dış çekim çok komik geliyo ama olsun içimizde kalmıştı yapalım dedik. Ayrıca birlikte yapamadığımız ne varsa yavaş yavaş yapıyoruz. Buralarda hiç sıkıntı yok. Ama en ufak tartışmada ben hep eskiye dönüyorum ve eşimi çok kırıyorum. Her şey iyiyken bunun olması da benim canımı çok sıkıyo.. Ne yapmalıyım geçmişe dönmemek için kızımızla daha da mutlu bi evlilik sürdürmek için ne yapmalıyım.. Bana bi akıl verin nolur. Uzun olmuş olabilir kusura bakmayın.. Yorumlarınızı bekliyorum çok teşekkürler şimdiden..

Madem yeniden başladınız. Sank8 yeniden evlenmiş gibiyap ve eskileri unut. Diline gelince dilini isir yada 50 ye kadar içinden say. Baktin olmuyor ayrilirsan pişman olup olmayacağını düşün. Yani konuşmadan önce çok düşün.
Bu eski konuları açıp eşime kışında eline ne geçecek diye düşün ve gereksiz konuşup uzulmeyin

Şiddet gördüm ama çocuğum oldu..

Siz onu hiç bırakmak istememişsiniz herşeye rağmen..o yüzden geçmişi dile getirmenizin bir anlamı da yok.

Bundan sonrası için mutluluklar.

İkinci şansı verdim çünkü şiddet dışında artıları eksilerinden daha fazlaydı. Ve bi çocuk vardı. Pişmandı ve gerçekten çabalıyordu. Ayrıca ben gerçekten dilini tutamayan biriyim yani sinirlenince çok kötü konuşuyorum e böyle olunc onu haklı çıkaracak malzemeleri fazla fazla verdim.. Yani evet şiddet affedilir değil o konuda affedemiyorum ama gerçekten çok çabalıyo çocuğuna çok düşkün bana çok düşkün.. Ne deyim sadece şu an ağır bi depresyondayım anksiyete de tavan yapmış durumda bazen nefes alamayacak kadar kötü oluyorum ama iyileşmek ve değişmek istiyorum

HamileykHn gördüm ama o hamile olduğumu bilmiyodu.. Daha doğrusu ben de bilmiyodum.

bence affetmiş numarası yapıyorsunuz ama asla affetmiş değilsiniz içinizde haklı olarak çok büyük öfke var hatta bu öfkeyi bastırmak için de şiddet gördüm ama bende hatalıydım diye başlayan cümleler kuruyorsunuz

Siz eskiyi açarsanız eşiniz de eskiye döner.
Konuşmadan önce 2 kere düşünün.
Derin nefes alın.
20 ye kadar Sayın.
Olduğunuz odayı değiştirin.
Elinizi yüzünüzü yıkayın, hatta duş alın.
Sizi rahatlatan bir şey için yada rahatlatan bir koku varsa onu sıkın.

Sadece sinirlendiğiniz an zamana ihtiyacınız var.
Kendinize o zamanı yaratın.

Uzman yardımı iyidir hoştur da, uzmanların da sihirli değneği Yok.
Hafızanızı da silmiyor.
Siz de biraz kendinizi ve öfkenizi frenlemeye çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…