Eşimle yeniden başlamak..

Hala affetmeye çabalıyorum diyeyim. Sanki bi yerden patlayacak gibi geliyo tam da güvenemiyorum.. İyiyiz ve bu iyilik kalıcı olsun istiyorum o yüzden fikir isriyorum düşünce tarzımı değiştirmem ve biraz da politik olmam lazım sanırım. Farklı sorunlarda idare edebilmeyi öğrenmeliyim.

Bunu deneyeceğim hayatımda

sakin ve sabırlı olun o zaman,pozitif bakmaya olumlu cümleler kurmaya çalışın,sinirlenince oda falan değiştirin o an eşinizle muhatap olmamaya çalışın

Bu sayma işi çok mantıklı aslında bunu yapabildiğim zamanlarda daha kolay atlatıyorum o öfke anını. Şimdi sizler söyleyince farkettim ben de.

Psikiyatriye git, ilac kullan bir süre, istesende geçmişi dökemiyorsun, sinirlenemiyorsun...muhteşem bir şey...

Depresyonu ve anksiyeteyi ilaçtan başka birsey çözemez..

Aa gerçekten mi hemen gidiyorum o zaman yeter ki artık yüzüm gülsün çok istiyorum.. Çok teşekkür ederim

eğer bunu gerçekten istiyorsan eski defterleri açmamak ve hazmedebilmek açısından bir evlilik terapistine gitmenizi öneririm.
onun dışında şiddet görmesine rağmen çocuk yapan kadınlar için başka önerim yok maalesef. aklım duruyor zira.

Uzman yardımı+kişisel gelişim kitapları+Tuğçe Işınsunun kitapları ile değişimi başlattım ben kendimde. Bir süre de sakinleştirici ilaç kullandım doktor gözetiminde.

Dertleşecek güvenilir arkadaş da iyi gelir...

Şiddet gördüğün için gururun incindi, güvenini kaybettin. O yüzden her olumsuzlukta tartışmada başa dönüyorsun, bunu engelleyemezsin. Madem kabullendin sineye çektin, ayrılmadın, konusunu açmayacaksın artık, ısıtıp ısıtıp önüne sürmeyeceksin. Evet zor ama sen bunu seçmişsin, böyle düşün ve uygula.

Hayat sizin hayatınız. Bu hayatta babasının katilini bile affeden insanlar var. Tutturmuşlar insan değişmez, şöyle yapmışsa affedilmez furyası gidiyor. İnsanoğlu 70 yaşında bile değişir. İyi olarak da kötü olarak da değişir. İçinizde kalanları yapın, geçmişe bir sünger çekmeye çalışın. Neticede bunu sadece siz değil eşiniz de istiyor

Davranışları iyileştirmeyi başarabilirsiniz ama içinizin kırgınlığını iyileştirmek çok zor olacaktır.
En küçük birşeyde o eskiye dönüyorum dediğiniz anlarda konuşmak yerine susun, kendinizi sakinleştirmeye çalışın.
Kafanızı dağıtın, bu evliliği sürdürmeye karar vermişsiniz. Kendinize geçmiş ile eziyet etmeyin.

Canım bilinçaltına izin ver bu olayı sonuçlandırsın.Yani aklına gelen şeylere sonuç bulacaksın.O zaman keşke şöyle deseydim yerine o zamana dönsek böyle yapardım çünkü ben değiştim artık tecrübeliyim.Ya da o zamana dönsek eşim böyle yapmazdı çünkü artık eşim öyle değil gibi...Geçmiş geçmişte kaldı...sakin ve huzurlu bir hayata merhaba demek varken her şeyi mahvetmeyin.Kadınların en büyük hatası geçmişi unutmamak...eşinizi affetmemişsiniz...eşinizi affedin bağışlayın bunu eşiniz için değil kendiniz için yapın...rahatlayacaksınız...aslında bir yazı paylaştım bugün burada okumanızı çok tavsiye ederim

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kirginliga-nasil-son-verebilirsiniz.1094636/

Ya geri donmeyecektiniz yada döndüyseniz gecmisi dillendirmeyecektiniz. Hata yapiyorsunuz. Eger sunger cektiyseniz gecmise olanlari konusmanin anlami yok. Onunuze bakin artik. Yasananlar unutulmuyor ama alismaya calisin.

Günümüz erkeklerine bakarsanız siz şuan sanslısınız. Eşiniz yanlışını görüp temiz bi sayfa aćmış.sizde yapın.kötülüklere dayandınız iyiliğimi kabullenemiyosunuz.herşey sizde bitiyo artık. Destek alın.çaba sarfedin. Vaktinde ayrılmadınız.

ben şahsen yeniden denemenizi önermem işin içinde şiddet olduğu için ama karar sizin tabiki.
eğer biz yeni bir sayfa açtık diyorsanız o yeni sayfanın hakkını vermeniz lazım. eski konuları açmayın, eşinizi geçmişte yaptığı şeyler için suçlamayın, peşin hükümlü olup sen zaten hep böylesin diyip kestirip atmayın.
madem böyle bir karar aldınız gerçekten yeniden tanıyın birbirinizi. ilişkinizde güzel şeyleri ön plana çıkarın negatif şeyleri konuşup anlaşıp konuyu çözdüyseniz tekrar tekrar deşmeyin derim ben.

aile terapisi cok güzel ayda bir kinini kusup resetleniyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…