- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
- Konu Sahibi _Phantom-Opera_
-
Bunu deneyeceğim hayatımdaMadem yeniden başladınız. Sank8 yeniden evlenmiş gibiyap ve eskileri unut. Diline gelince dilini isir yada 50 ye kadar içinden say. Baktin olmuyor ayrilirsan pişman olup olmayacağını düşün. Yani konuşmadan önce çok düşün.
Bu eski konuları açıp eşime kışında eline ne geçecek diye düşün ve gereksiz konuşup uzulmeyin
Hala affetmeye çabalıyorum diyeyim. Sanki bi yerden patlayacak gibi geliyo tam da güvenemiyorum.. İyiyiz ve bu iyilik kalıcı olsun istiyorum o yüzden fikir isriyorum düşünce tarzımı değiştirmem ve biraz da politik olmam lazım sanırım. Farklı sorunlarda idare edebilmeyi öğrenmeliyim.
İkinci şansı verdim çünkü şiddet dışında artıları eksilerinden daha fazlaydı. Ve bi çocuk vardı. Pişmandı ve gerçekten çabalıyordu. Ayrıca ben gerçekten dilini tutamayan biriyim yani sinirlenince çok kötü konuşuyorum e böyle olunc onu haklı çıkaracak malzemeleri fazla fazla verdim.. Yani evet şiddet affedilir değil o konuda affedemiyorum ama gerçekten çok çabalıyo çocuğuna çok düşkün bana çok düşkün.. Ne deyim sadece şu an ağır bi depresyondayım anksiyete de tavan yapmış durumda bazen nefes alamayacak kadar kötü oluyorum ama iyileşmek ve değişmek istiyorum
Bende emziriyorum ama kullanıyorum.bebegim 3 aylık üstelik. Doktor süte geçmeyen ilaç verdi..Emziriyorum ilaç konusunda sanırım kullanılamıyo emzirirken
Arkadaşlar kısaca bişeyler anlatmak istiyorum.. Eşimle çok çok çok kötü şeyler yaşadık. İkimizin de hataları oldu ben sabırlı yumuşak başlı olamadım o evliliğin ne demek olduğunu anlayıp bana gerektii gibi sahip çıkamadı. Kavgalar ettik sonunda bikaç defa şiddet de gördüm ama bi çocuğum oldu ve ne kadar istesem de boşanamadım. Şimdi ise her şeyi kapattık ve sanki yeniden evleniyormuşuz gibi.. Yarın o düğün günü yapamadığımız dış çekimi yapacağız.. Evli ve bir çocuklu olarak evlendikten yaklaşık iki sene sonra dış çekim çok komik geliyo ama olsun içimizde kalmıştı yapalım dedik. Ayrıca birlikte yapamadığımız ne varsa yavaş yavaş yapıyoruz. Buralarda hiç sıkıntı yok. Ama en ufak tartışmada ben hep eskiye dönüyorum ve eşimi çok kırıyorum. Her şey iyiyken bunun olması da benim canımı çok sıkıyo.. Ne yapmalıyım geçmişe dönmemek için kızımızla daha da mutlu bi evlilik sürdürmek için ne yapmalıyım.. Bana bi akıl verin nolur. Uzun olmuş olabilir kusura bakmayın.. Yorumlarınızı bekliyorum çok teşekkürler şimdiden..
Hala affetmeye çabalıyorum diyeyim. Sanki bi yerden patlayacak gibi geliyo tam da güvenemiyorum.. İyiyiz ve bu iyilik kalıcı olsun istiyorum o yüzden fikir isriyorum düşünce tarzımı değiştirmem ve biraz da politik olmam lazım sanırım. Farklı sorunlarda idare edebilmeyi öğrenmeliyim.
Arkadaşlar kısaca bişeyler anlatmak istiyorum.. Eşimle çok çok çok kötü şeyler yaşadık. İkimizin de hataları oldu ben sabırlı yumuşak başlı olamadım o evliliğin ne demek olduğunu anlayıp bana gerektii gibi sahip çıkamadı. Kavgalar ettik sonunda bikaç defa şiddet de gördüm ama bi çocuğum oldu ve ne kadar istesem de boşanamadım. Şimdi ise her şeyi kapattık ve sanki yeniden evleniyormuşuz gibi.. Yarın o düğün günü yapamadığımız dış çekimi yapacağız.. Evli ve bir çocuklu olarak evlendikten yaklaşık iki sene sonra dış çekim çok komik geliyo ama olsun içimizde kalmıştı yapalım dedik. Ayrıca birlikte yapamadığımız ne varsa yavaş yavaş yapıyoruz. Buralarda hiç sıkıntı yok. Ama en ufak tartışmada ben hep eskiye dönüyorum ve eşimi çok kırıyorum. Her şey iyiyken bunun olması da benim canımı çok sıkıyo.. Ne yapmalıyım geçmişe dönmemek için kızımızla daha da mutlu bi evlilik sürdürmek için ne yapmalıyım.. Bana bi akıl verin nolur. Uzun olmuş olabilir kusura bakmayın.. Yorumlarınızı bekliyorum çok teşekkürler şimdiden..
Canım bilinçaltına izin ver bu olayı sonuçlandırsın.Yani aklına gelen şeylere sonuç bulacaksın.O zaman keşke şöyle deseydim yerine o zamana dönsek böyle yapardım çünkü ben değiştim artık tecrübeliyim.Ya da o zamana dönsek eşim böyle yapmazdı çünkü artık eşim öyle değil gibi...Geçmiş geçmişte kaldı...sakin ve huzurlu bir hayata merhaba demek varken her şeyi mahvetmeyin.Kadınların en büyük hatası geçmişi unutmamak...eşinizi affetmemişsiniz...eşinizi affedin bağışlayın bunu eşiniz için değil kendiniz için yapın...rahatlayacaksınız...aslında bir yazı paylaştım bugün burada okumanızı çok tavsiye ederim
Günümüz erkeklerine bakarsanız siz şuan sanslısınız. Eşiniz yanlışını görüp temiz bi sayfa aćmış.sizde yapın.kötülüklere dayandınız iyiliğimi kabullenemiyosunuz.herşey sizde bitiyo artık. Destek alın.çaba sarfedin. Vaktinde ayrılmadınız.Arkadaşlar kısaca bişeyler anlatmak istiyorum.. Eşimle çok çok çok kötü şeyler yaşadık. İkimizin de hataları oldu ben sabırlı yumuşak başlı olamadım o evliliğin ne demek olduğunu anlayıp bana gerektii gibi sahip çıkamadı. Kavgalar ettik sonunda bikaç defa şiddet de gördüm ama bi çocuğum oldu ve ne kadar istesem de boşanamadım. Şimdi ise her şeyi kapattık ve sanki yeniden evleniyormuşuz gibi.. Yarın o düğün günü yapamadığımız dış çekimi yapacağız.. Evli ve bir çocuklu olarak evlendikten yaklaşık iki sene sonra dış çekim çok komik geliyo ama olsun içimizde kalmıştı yapalım dedik. Ayrıca birlikte yapamadığımız ne varsa yavaş yavaş yapıyoruz. Buralarda hiç sıkıntı yok. Ama en ufak tartışmada ben hep eskiye dönüyorum ve eşimi çok kırıyorum. Her şey iyiyken bunun olması da benim canımı çok sıkıyo.. Ne yapmalıyım geçmişe dönmemek için kızımızla daha da mutlu bi evlilik sürdürmek için ne yapmalıyım.. Bana bi akıl verin nolur. Uzun olmuş olabilir kusura bakmayın.. Yorumlarınızı bekliyorum çok teşekkürler şimdiden..
ben şahsen yeniden denemenizi önermem işin içinde şiddet olduğu için ama karar sizin tabiki.Arkadaşlar kısaca bişeyler anlatmak istiyorum.. Eşimle çok çok çok kötü şeyler yaşadık. İkimizin de hataları oldu ben sabırlı yumuşak başlı olamadım o evliliğin ne demek olduğunu anlayıp bana gerektii gibi sahip çıkamadı. Kavgalar ettik sonunda bikaç defa şiddet de gördüm ama bi çocuğum oldu ve ne kadar istesem de boşanamadım. Şimdi ise her şeyi kapattık ve sanki yeniden evleniyormuşuz gibi.. Yarın o düğün günü yapamadığımız dış çekimi yapacağız.. Evli ve bir çocuklu olarak evlendikten yaklaşık iki sene sonra dış çekim çok komik geliyo ama olsun içimizde kalmıştı yapalım dedik. Ayrıca birlikte yapamadığımız ne varsa yavaş yavaş yapıyoruz. Buralarda hiç sıkıntı yok. Ama en ufak tartışmada ben hep eskiye dönüyorum ve eşimi çok kırıyorum. Her şey iyiyken bunun olması da benim canımı çok sıkıyo.. Ne yapmalıyım geçmişe dönmemek için kızımızla daha da mutlu bi evlilik sürdürmek için ne yapmalıyım.. Bana bi akıl verin nolur. Uzun olmuş olabilir kusura bakmayın.. Yorumlarınızı bekliyorum çok teşekkürler şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?